tom Odesláno 9. října 2005 Nahlásit Odesláno 9. října 2005 Pánové, může dát typ na hodinky ultrathin, nejlépe mechanické, průměr pouzdra cca 40, může být datumovka, sekundovka není nezbytná. Díky
Bobisek Odesláno 9. října 2005 Nahlásit Odesláno 9. října 2005 JLC Master Ultra Thin, tusim, ze jsou to nejtenci mechanicke hodinky na svete. Zde vice informaci: http://www.timezone.com/library/horologium.../horologium0028 Cena ovsem kolem kolem 4 tisic eur.
Kamojedov Odesláno 9. října 2005 Nahlásit Odesláno 9. října 2005 Piaget Altiplano - s JLC se o tenkost hrdlí Z cenově přístupnějších některé modely Omega De Ville nebo Longines La Grande Classique. V Quartzu je nabídka bohatá - Longines, Edox nebo dokonce Skageny za pár šupů - vypadají překvapivě dobře.
Chronomag Odesláno 9. října 2005 Nahlásit Odesláno 9. října 2005 Kamojedov napsal: V Quartzu je nabídka bohatá - Longines, Edox nebo dokonce Skageny za pár šupů - vypadají překvapivě dobře. Dneska jsem si všimnul, že na Novém smíchově začal ten prodejce (co nevím, jak se jmenuje) ve druhém patře prodávat Skageny, takže se dají okouknout i u nás naživo. Jinak jsem je snad v prodejnách u nás nezaregistroval.
Viktor Odesláno 9. října 2005 Nahlásit Odesláno 9. října 2005 Mathiesen OM8 Quartz i mechanika ETA 7001 Průměr 35 mm, výška 6,6 mm, safírové sklíčko, cena mechanik cca 700 Euro
Kamojedov Odesláno 9. října 2005 Nahlásit Odesláno 9. října 2005 Citovat Mathiesen Wow! Má luxusní klenotnictví na Østergade kousek od Jensena, ale nějak mi dosud unikalo, že má i vlastní značku.
tom Odesláno 10. října 2005 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2005 Ty Piagety jsou skvostné, ale mají jednu nulu navíc. Mathiesen jsou také velmi elegantní, ale průměr 35 je trošku malý. Skageny nejsou špatné, mají web s informací o zastoupení v ČR (Zlín - Zarámí), ale co je podstatnější, v nabídce hodinek nemají bližší údaje (průměr, mechanika ...)
tom Odesláno 10. října 2005 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2005 pro info: Mathiesen OMS3.38 - 7885 Dkk OM8.35 - 3785 Dkk
mechano Odesláno 19. února 2006 Nahlásit Odesláno 19. února 2006 Mám tady taky jedny tenké Sandoz de luxe, průměr 35, tlusté 6,7
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se