Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nahodou je to dobry :). Hlavne fotka s botama me pobavila ..

Jak jsem Hubloty nikdy moc nechapal, prisel jsem jim na chut pote, co jsem je drzel ve Vidni, konkretne tyhle v cene 10K ?. Jsou fakt krasny :).

Odesláno

Tak jo, jenom bych si představoval více fotek z výroby, nějaké obrábění, práce s keramikou a jinými high-end materiály... Botů jsem si taky všiml. Ani netuším, co teď momentálně frčí, tak se trochu divím. :)

Návštěvník Snow
Odesláno
Jak jsem Hubloty nikdy moc nechapal, prisel jsem jim na chut pote, co jsem je drzel ve Vidni, konkretne tyhle v cene 10K ?. Jsou fakt krasny :) .

Hublot nezkousnu nikdy, vadí mi pořád stejné pouzdro :thumbsdown_anim: .

Odesláno

Njn, patrně si to zvolili jako společný znak celé jejich kolekce. Jako např. Fortis B-42 nebo Audemars Piguet (lunety a korunky). Je otázka, na jak dlouhou dobou - za 10 let už budou jejich pouzdra vypadat asi jinak.

Odesláno

Fajn, tady na ukázku dávám nějaké vintážní Hubloty. Pravda, nějaká společná linka tam je. Řekl bych, že na současných modelech došlo ke zvýraznění - jakémusi zmasivnění - detailů. Tímto způsobem ale postupují všechny firmy, že... Teď by mě zajímalo, jak se jejich pouzdra budou vyvíjet dál.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...