budo Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 (upraveno) Koupil jsem Seiko 5 Sports Prodejce mi poslal oznámení o odeslání a tracking number (TN). Buď dělám něco chybně nebo nefunguje sledování zásilky. Když kliknu na tracking info a zadám do kolonky TN, web HK post mi oznámí, že takové číslo není k dispozici. Pokud pak vyberu Českou Poštu a zkusím to tam, výsledek je stejný. Předpokládám, že dělám někde chybu. Prosím poraďte. Díky EDIT: úprava Upraveno 13. května 2009 uživatelem budo
puralex Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Koupil jsem Seiko 5 Sports Prodejce mi poslal oznámení o odeslání a tracking number (TN). Buď dělám něco chybně nebo nefunguje sledování zásilky. Když kliknu na tracking info a zadám do kolonky TN, web HK post mi oznámí, že takové číslo není k dispozici. Pokud pak vyberu Českou Poštu a zkusím to tam, výsledek je stejný. Předpokládám, že dělám někde chybu. Prosím poraďte. Díky EDIT: úprava treba u DHL trva 48 hodin nez se jim to dostane do systemu....
Baker Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 treba u DHL trva 48 hodin nez se jim to dostane do systemu.... Presne tak, jakmile se ti to na HK post objevi, za dva dny je mas doma.
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 Presne tak, jakmile se ti to na HK post objevi, za dva dny je mas doma. Tak tomu říkám super služba Tracking number u české pošty ale funguje dobře, a u DHL mám stejnou zkušenost. Žádné 2denní spoždění.
Stepino Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Odesláno 13. května 2009 u ceske posty mam zkusenost ze to byva videt druhy den po odeslani. U DHL to vidim vetsinou hned, kdyz to donesu na pobocku nebo jeste odpoledne kdy balicek dojede na predavaci misto. do svycarska to trva den a behem te doby je paradne videt kudy to leti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se