Přejít na obsah

omega limited edition james bond

michca

Doporučené příspěvky

Nemyslel jsem symbolických ve smyslu "málo", ale symbolických, že číslo obsahuje ono 007. Tak či tak mi edice přijde jako pěkný marketingový nápad. Celkově v hodinkaření se teprve orientuju, nemám moc představu, jestli je 10000 na celý svět vysoké nebo nízké číslo. Měl jsem je chvíli na ruce a vypadají úžasně. Nejsem úplně přesvědčený "vlnkama" na ciferníku jejich klasického modelu, tady je čistě černý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslel jsem symbolických ve smyslu "málo", ale symbolických, že číslo obsahuje ono 007. Tak či tak mi edice přijde jako pěkný marketingový nápad. Celkově v hodinkaření se teprve orientuju, nemám moc představu, jestli je 10000 na celý svět vysoké nebo nízké číslo. Měl jsem je chvíli na ruce a vypadají úžasně. Nejsem úplně přesvědčený "vlnkama" na ciferníku jejich klasického modelu, tady je čistě černý.

No právě, že tzv. limitované edice už vymýšlí kde kdo od PP až po Prim nebo Poljot, jasně chtějí dopřát alespoň krapet exklusivity kupujícímu. Jinak myslím, že p.o. bond limitku tady prodával ypo

Odkaz ke komentáři

No, pokud bys sehnal číslo 10 007/ 10 007, pak možná :)

Ale pokud chceš investovat ccá 80K do hodinek, které mají potenciál stát se časem ceněnými nebo raritou, založ na to nové vlákno, celkem by mě zajímalo, co místí členové na to...

Co třeba takové ORIS Chronoris Grand Prix 70 LE? Vlákno tu.

Odkaz ke komentáři

No, pokud bys sehnal číslo 10 007/ 10 007, pak možná :)

Ale pokud chceš investovat ccá 80K do hodinek, které mají potenciál stát se časem ceněnými nebo raritou, založ na to nové vlákno, celkem by mě zajímalo, co místí členové na to...

Co třeba takové ORIS Chronoris Grand Prix 70 LE? Vlákno tu.

Nejvetsi predpoklady stat se raritou maji podle mne ty nejohavnejsi hodinky, co si koupi jen blazen ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...