michca Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Ahoj vespolek, zaujaly mě hodinky Omega seamaster 300m v limitované edici James Bond. Vychází v počtu symbolických 10 007 kusů. Myslíte, že mají šanci stát se sběratelským kouskem? Cena cca 78 tis. Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 NE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 NE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 ....Vychází v počtu symbolických 10 007 kusů. ........ 10 007 není symbolických. To je zatraceně moc! Kdyby to bylo opravdu symbolických "007", pak by to bylo NĚCO! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 ... + inhouse. Ale stejně si myslím, že z kombinace 10.007 + ETA 2892 + seamaster nic limitního nikdy vzejít nemůže. Těch pouzder a všeho už bylo vyrobeno tolik... A teď dalších deset táců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michca Odesláno 15. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Nemyslel jsem symbolických ve smyslu "málo", ale symbolických, že číslo obsahuje ono 007. Tak či tak mi edice přijde jako pěkný marketingový nápad. Celkově v hodinkaření se teprve orientuju, nemám moc představu, jestli je 10000 na celý svět vysoké nebo nízké číslo. Měl jsem je chvíli na ruce a vypadají úžasně. Nejsem úplně přesvědčený "vlnkama" na ciferníku jejich klasického modelu, tady je čistě černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Nemyslel jsem symbolických ve smyslu "málo", ale symbolických, že číslo obsahuje ono 007. Tak či tak mi edice přijde jako pěkný marketingový nápad. Celkově v hodinkaření se teprve orientuju, nemám moc představu, jestli je 10000 na celý svět vysoké nebo nízké číslo. Měl jsem je chvíli na ruce a vypadají úžasně. Nejsem úplně přesvědčený "vlnkama" na ciferníku jejich klasického modelu, tady je čistě černý. No právě, že tzv. limitované edice už vymýšlí kde kdo od PP až po Prim nebo Poljot, jasně chtějí dopřát alespoň krapet exklusivity kupujícímu. Jinak myslím, že p.o. bond limitku tady prodával ypo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 No, pokud bys sehnal číslo 10 007/ 10 007, pak možná Ale pokud chceš investovat ccá 80K do hodinek, které mají potenciál stát se časem ceněnými nebo raritou, založ na to nové vlákno, celkem by mě zajímalo, co místí členové na to... Co třeba takové ORIS Chronoris Grand Prix 70 LE? Vlákno tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 No, pokud bys sehnal číslo 10 007/ 10 007, pak možná Ale pokud chceš investovat ccá 80K do hodinek, které mají potenciál stát se časem ceněnými nebo raritou, založ na to nové vlákno, celkem by mě zajímalo, co místí členové na to... Co třeba takové ORIS Chronoris Grand Prix 70 LE? Vlákno tu. Nejvetsi predpoklady stat se raritou maji podle mne ty nejohavnejsi hodinky, co si koupi jen blazen ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skiro Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 hlavne ze ich ma tento pan http://img.timezone.com/img/articles/news6...estWinner01.jpg :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se