Přejít na obsah

Loznice pro hodinky

XXXfazerXXX

Doporučené příspěvky

Dnes mi muj spolecnik venoval malou loznicku pro me hodinky,aby se nevalely na nocnim stolku jak mrchy.Je to sikula a tak jsem se ji pokusil cvaknout.Tomu tvaru se nedivte,nekolik let jsme ve velkem vyrabeli urny.Sorry,zapomel jsem zmensit fotky,jsem vocas

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem xxxxxfazerxxxxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Diky panove.Krabicka je na ctvery hodinky,ale nemam plostarky,tak jsem vyndal pricky a dal tam jenom jedny.S tim prodejem to nevidim vubec realne.Kdo by tu haldu hodin v nasem state zaplatil a pri cenovych relacich vyroby z Ciny ,pri pouzivani otrockych metod prace,nemame krome lepsich napadu ,vubec sanci

Odkaz ke komentáři

xxxxxfazerxxxxx napsal:
Diky panove.Krabicka je na ctvery hodinky,ale nemam plostarky,tak jsem vyndal pricky a dal tam jenom jedny.S tim prodejem to nevidim vubec realne.Kdo by tu haldu hodin v nasem state zaplatil a pri cenovych relacich vyroby z Ciny ,pri pouzivani otrockych metod prace,nemame krome lepsich napadu ,vubec sanci

Myslím, že by se kupec našel. Stejně jako se masově prodávají "hodinky" na tržnici a "kusově" hodinky jiné cenové kategorie, to stejné platí i pro doplňky. (ono taky není pro každého pochopitelné dát 6.000,- za kožený pásek atp. atp.)

Odkaz ke komentáři

Diky panove za chvalu-----gougy-vim,ze mas pravdu,ale za dvanact let v tomto oboru,mi zacinaji dochazet sily.Presvedcovat porad dokola zakazniky,ze bez pouziti kvalitnich materialu je vysledek spatny,ze opravovat,ani predelavat sroty z IKEA nebudu,ze za nehorazne sumy od firem na kuchynske linky,mohou mit kuchyne skoro dve a lepsi ,ze kdyz je ve dverich papir,tak to neni drevo:suicide_anim: Ale abych nebrecel,posun v domacnostech je trochu videt.Uz to neni jen same lamino,ale casto se pouziva dyhovana MDF,takze to vypada jako nabytek.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...