XXXfazerXXX Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 (upraveno) Dnes mi muj spolecnik venoval malou loznicku pro me hodinky,aby se nevalely na nocnim stolku jak mrchy.Je to sikula a tak jsem se ji pokusil cvaknout.Tomu tvaru se nedivte,nekolik let jsme ve velkem vyrabeli urny.Sorry,zapomel jsem zmensit fotky,jsem vocas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května 2009 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Fakt jsou tam chudinky trošku jak pohřbený...ale jinak moc hezký ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Uplny svaty gral! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Moc hezký k tomuhle počinu gratuluju ... společník by to měl prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Moc hezké .... Bohužel si v tom nedovedu představit žádné ze svých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Excelentní a "odpočívej v pokoji" je na místě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 15. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Diky panove.Krabicka je na ctvery hodinky,ale nemam plostarky,tak jsem vyndal pricky a dal tam jenom jedny.S tim prodejem to nevidim vubec realne.Kdo by tu haldu hodin v nasem state zaplatil a pri cenovych relacich vyroby z Ciny ,pri pouzivani otrockych metod prace,nemame krome lepsich napadu ,vubec sanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Moc pekna prace, Ja ale musim mit v noci hodinky na ruce (no je pravda ze obcas je i sundam) mas muj veliky obdiv, vzdy mam radost kdyz nekdo neco opravdu umi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Diky panove.Krabicka je na ctvery hodinky,ale nemam plostarky,tak jsem vyndal pricky a dal tam jenom jedny.S tim prodejem to nevidim vubec realne.Kdo by tu haldu hodin v nasem state zaplatil a pri cenovych relacich vyroby z Ciny ,pri pouzivani otrockych metod prace,nemame krome lepsich napadu ,vubec sanci Myslím, že by se kupec našel. Stejně jako se masově prodávají "hodinky" na tržnici a "kusově" hodinky jiné cenové kategorie, to stejné platí i pro doplňky. (ono taky není pro každého pochopitelné dát 6.000,- za kožený pásek atp. atp.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Krasna prace, kdyby se pouzil svetlejsi material, nevypadalo by to tak pohrebne. Ale libi se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 16. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 Diky panove za chvalu-----gougy-vim,ze mas pravdu,ale za dvanact let v tomto oboru,mi zacinaji dochazet sily.Presvedcovat porad dokola zakazniky,ze bez pouziti kvalitnich materialu je vysledek spatny,ze opravovat,ani predelavat sroty z IKEA nebudu,ze za nehorazne sumy od firem na kuchynske linky,mohou mit kuchyne skoro dve a lepsi ,ze kdyz je ve dverich papir,tak to neni drevo:suicide_anim: Ale abych nebrecel,posun v domacnostech je trochu videt.Uz to neni jen same lamino,ale casto se pouziva dyhovana MDF,takze to vypada jako nabytek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štefan-ik Odesláno 16. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2009 hezká ložnička *mrká* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se