Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
tento model se 2 roky nevyrábí, jedině nějaká šuplíkovka od prodejce

A sakra, proto jsem na nej narazil jenom jednou a u jinych prodejcu jej hledal marne :suicide_anim: Je na trhu neco podobnyho??

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdybys přemýšlel o kvartzkách, tak ještě stojí za úvahu akumulátor na sluníčko (solar u Junghansu a Eco-Drive u Citizenu). Obě firmy je mají cenově dostupné, dělají je i v titanu a jak Junghansy tak Citizeny vydrží tak kolem 7-8 let, pak se musí vyměnit akumulátor. Dneska už ani není limitace černým ciferníkem, viděl jsem pěkné modré, žluté, dokonce i bílé ciferníky. Výhoda je hlavně v tom, že se hodinky kvůli výměně baterie neotvírají.

Odesláno
A sakra, proto jsem na nej narazil jenom jednou a u jinych prodejcu jej hledal marne :suicide_anim: Je na trhu neco podobnyho??

classic automatic pro - to stejné s černou pvd povrchovou úpravou

Odesláno

300 euro je asi 413 US dolarů(dle dnešního kurzu)....co tak tohle:

http://www.gnomonwatches.com/Aristo5h68Ti.html

Titan ,military styl jako vyšitý, automaty....

Nevím jestli Ti můžu radit...já se tady pohybuji krátce a zrovna mám naběhnuto na tohle:

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsPilot3095.htm

Šťastnou ruku :thumbsup_anim:

Odesláno
300 euro je asi 413 US dolarů(dle dnešního kurzu)....co tak tohle:

http://www.gnomonwatches.com/Aristo5h68Ti.html

Titan ,military styl jako vyšitý, automaty....

Nevím jestli Ti můžu radit...já se tady pohybuji krátce a zrovna mám naběhnuto na tohle:

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsPilot3095.htm

Šťastnou ruku :thumbsup_anim:

Ahoj, moc moc dekuji za tip, ty druhe pilotky (ktere mas zrejme v merku i ty :thumbsup_anim: ) jsou presne to, co jsem hledal. Jednoduchost, kvalita, pilotky, tritium podsviceni, akorat ten titan to neni, pri tomhle dizajnu a provedeni ale necekam nejakou prilis velkou vahu... Pro mne momentalne z toho co jsem zatim videl volba cislo 1 na hodinky pro denni noseni :speak_cool: At teda mame stastnou ruku oba... Jdu zistit cenu pri prevodu z uctu na ucet, nevim, jestli bude vyssi nebo nizsi nez ta pres kreditku :worried_anim:

Cau a hezky den :cheers:

Odesláno

Nemusíš pátrat po ničem, spoj se s panem Sivkem (Kubson), má je v nabídce a cena je více než příznivá....jenom doufám, že nemá poslední kus..to bych byl já nahraný :crying_anim: ...

Odesláno
Nemusíš pátrat po ničem, spoj se s panem Sivkem (Kubson), má je v nabídce a cena je více než příznivá....jenom doufám, že nemá poslední kus..to bych byl já nahraný :crying_anim: ...

Tak to ne, to bych ti neudelal :sad01_anim: To bys mel samozrejme prednost. A nevis, jakou tam ma kubson cenu?? Nez to najdu...

Odesláno
tak willsone, ta Seika, na ktere jsi tady daval odkaz, se nakonec prodala za 88.77 USD. jen pro informaci, abys vedel, ze se eBay vetsinou vyrazne vyplati!

Diky za info a hezky den...

Odesláno
4 900,-Kč :thumbsup_anim:

Mylim, ze je to skvela cena :thumbsup_anim: Uz jsem mu psal dotaz na dostupnost... Chci se ale zeptat - na tom webu, cos mi poslal puvodne pisou, ze to jsou "very huge watch". To znamena cca 50cm?! Neumim si to celkem predstavit, videls je nekdy nazivo?

Odesláno
Mylim, ze je to skvela cena :thumbsup_anim: Uz jsem mu psal dotaz na dostupnost... Chci se ale zeptat - na tom webu, cos mi poslal puvodne pisou, ze to jsou "very huge watch". To znamena cca 50cm?! Neumim si to celkem predstavit, videls je nekdy nazivo?

Tak Kubson ma opravdu uz jenom jedny :crying_anim02: Ale doporucil mi Archimede, ktere jsou i mensi, takze musim spocitat finance a rozhodnout se (jsou skoro 2x drazsi)...

Odesláno

Jenom 46 mm bez korunky, 50 cm by bylo hodně :P

Odesláno
Presne toho se bojim, ze v prime konfrontaci (kdyz tu krasu drzis v ruce) pujdou limity k certu :speak_cool: Ale snad se udrzim na uzde... Na radu zkusenych jsem nahlednul na ebay, nemam zadny odpor k nakupovani po internetu, ale co znamena treba tohle: ebay ? To opravdu nekdo koupi ty seika za 83 USD? To nejsou novy, nebo se jeste bude prihazovat?? A je potreba nejake registraace, nebo staci reagovat na nabidku? Specialne tohoto prodejce tady nekteri doporucovali jako spolehlivy zdroj...

Zrovna tyhle Seika mám doma připravený pro bráchu k promoci (vybral si je sám). Jestli si dobře pamatuji (kupoval jsem je asi už před 3 měsíci), tak byly za +- 80 dolarů + 25 poštovné. Jsou krásně lehké.

Odesláno

Nee,neviděl,ale někteří mě od nich odrazujou,prý jsou moc velké. Tak teď se rozhoduji mezi něma a jiným typem. Chtěl bych se domluvit s Kubsonem na setkání a podívat se na oboje. Ty druhé jsou taky O&W,ale průměr 38 mm. Archimede jsou nádherné,ale na ne bohužel nemám.

Odesláno
Zrovna tyhle Seika mám doma připravený pro bráchu k promoci (vybral si je sám). Jestli si dobře pamatuji (kupoval jsem je asi už před 3 měsíci), tak byly za +- 80 dolarů + 25 poštovné. Jsou krásně lehké.

Tos udelal opravdu dobrou koupi (teda vlastne spis bracha :smile_anim: ) Gratuluji...

Odesláno (upraveno)
Tos udelal opravdu dobrou koupi (teda vlastne spis bracha :smile_anim: ) Gratuluji...

Jasně, brácha si dobře vybral :thumbsup_anim: a já to platil :D

edit: ale co by člověk neudělal pro malého brášku :frusty:

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno

Ahoj vsichni,

tak jenom abyste vedeli, jak nemoc chronobundus progresivne postupuje, muj vyber se zuzil na pilotky Archimede a Fortis. Fortisy jsem videl nazivo v jedne prodejne, kam mne zavedl Stepino a uplne mne dostaly :suicide_anim: Takze uz je to spis o financich nez o nejakem racionalnim vyberu :crying_anim02: Preji hezky den :smile_anim:

Odesláno
Ahoj vsichni,

tak jenom abyste vedeli, jak nemoc chronobundus progresivne postupuje, muj vyber se zuzil na pilotky Archimede a Fortis. Fortisy jsem videl nazivo v jedne prodejne, kam mne zavedl Stepino a uplne mne dostaly :suicide_anim: Takze uz je to spis o financich nez o nejakem racionalnim vyberu :crying_anim02: Preji hezky den :smile_anim:

Bylo úplně jasný, že to takhle dopadne. Ať už z těch dvou posledně jmenovaných vybereš jakékoli, chybu neuděláš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...