Přejít na obsah

Oprava Tag Heuer

Doporučené příspěvky

Jasně, jen mi nejde do hlavy, že ty hoďky musely bejt drahý, tak by nepsal "normální cenu" Normální je ta cena jen při vědomí, že je to heuer, jinak je to ranec, navíc, když si nejsem jistej jestli to neni kvarc.

Možná bere tehdejší cenu ve vztahu k dnešním. Před revolucí mohly stát v řádech tisíců, né desetitisíců jako dnes no a ty tisíce jsou dnes normální cena, i když tenkrát to byl ranec. Jo, jo, Startky za 4,- Kčs.

Edit: tak willson byl rychlejší a v příspěvku přede mnou potvrdil, že to bylo tak jak jsem myslel.

Upraveno uživatelem Adam99
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nevim... mít hujerky a nevědět to, nevědět proč mi do nich někdo lez... koupit je před lety na gymplu za normální sumu (co je "normální" když nevím, že to jsou hujerky?), přitom je mít u "mamky"... asi jsem magor, ale mě to nějak nepřijde konzistentní.

Na gymplu jsem dostal (za maturitu) své první Tagy (quartz, nechrono, "divnej" pásek bez možnosti náhrady kůží) a krom zahlédnutí loga při přenosech ze závodů mi značka nic neříkala a cenu 42000,- jsem poprvé uviděl až na Václaváku a ŽASNUL jsem, co jsem dostal za dárek - od kamaráda.

A od té doby mu spílám pokaždé, co se vidíme (cca 3x za rok) a nezapomenu zdůraznit, kolik už mně ta vyvolaná závislost na dokonalostech na zápěstí stála!

nevidím v tom nic nenormálního, většina lidí stejně zná z "vysoké hodinařiny" jenom Rolex (které tam nepatří ani náhodou)

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

ja beru vsechny nazory, dokonce i ty zavistlivy :gunsmilie: Akorat je asi opravdu rozdil mezi blbosti a sladkou nevedomosti... Myslim, ze ma "nekonzistentnost", jak to nazval bandicoot je spise ten druhy pripad. Mne to prijde uplne normalni - bydlim na malem meste, maturuju na jednicky, hodinar (nas znamy) doporuci hezke hodinky (a pry i kvalitni), nejsou nejlevnejsi, ale mamca se necha ukecat a taky mam neco z brigad. Nosim je par let, Carrera Heuer mi opravdu v dobe, kdy u nas nebezeli ani rakouske reklamy nehovorilo skoro nic, snad jenom ze to ma neco s motoristickym sportem. Pak jsem si po VS koupil v Madarsku na tu dobu slusne vypadajici Pulsary a Carrery sly do kytek, teda spis do supliku. A jak jsem se ozenil a odstehoval, ani jsem se po nich neshanel. Ted pri surfovani a overovani na netu, co bych si tak mohl koupit (moje nynejsi Timexy jsou zespod vyzrane od potu (neveril jsem, ze je mozne aby pot takhle posodil ocelove pouzdro :crying_anim: ) jsem narazil na tohle forum a od te doby ctu, divim se, zasnu, obcas zaplacu nad krasnyma kouskama a brecim jak krokodil na cenama :suicide_anim: a hlavne nasavam tu super atmosferu spolecenstvi lidi, kteri se tomu venuji a rozumi tomu... A pri tom cteni koukam ze je tady i nemecke forum a Heuery maji slusne ohlasy a... proste mi trklo, ze nekde prece Heuery jeste mam :speak_cool: Tot vse na vysvetlenou.

Odkaz ke komentáři

willson: co tak prist na zraz do blavy (vycital som z textu ze tam byvas) tak prid do vlakna ,,zraz chronomagou Slovensko´´ a podpis sa :)... rad by som nieco take vzdel na zivo, podobne ako tada vintage chrono zboznujem čus

Uz som videl, ze sa nieco chysta, len som si potreboval overit, ci budem v tom case v BA. Vyzera to ze ano, takze rad pridem :cheers: Tesim sa, cus

Odkaz ke komentáři

Ahojte chronomaci, tak jak jsem slibil, davam foto tech Hujerek a Omeg. Omlouvam se za kvalitu, ale ted k veceru jsem nebyl schopen fotakem nafotit nic (mam tam furt jen odraz blesku :crying_anim02: ) a tohle je maximum, co jsem dostal z mobilu... Zitra to zkusim znova. Takze zatim jenom jako info :smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hezky vecer vsem...

Odkaz ke komentáři

Tak tohle snad uz bude lepsi:

Odkaz ke komentáři

Omegy mi přijdou krapet divný, ale třeba to dělá jen ta kombinace s tím řemenem, ale ty Heurky jsou naprosto perfektí!

Ahoj, no jo, mama mela bily reminek i na tech Heuerkach :crying_anim: , ten jsem serval hned jak jsem ho zmercil :smile_anim: Ty Omegy jsou original nade vsi pochybnost, ale zaslouzily by si renovaci. Jednou pred lety byly v oprave, hodinar tam neco snad vycistil, ale poctive se priznal, ze do takovych hodinek se vrtat radsi nebude...

Odkaz ke komentáři

víc štěstí jak rozumu.... :P

moc pěkný hodinky

pro info jsi předčti tady http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...14487&st=40

Dik moc za to vlakno, mam se se Stepinem tenhle tyden sejit, tak mi k tomu doufam rekne neco i osobne :smile_anim: Akorat nevim, proc se mi tam tech obrazku dostalo tolik, porad jsem nebyl spokojen s velikosti a upravovval jsem to, obcas neco nehral, ale nepotvrdil to, a ted koukam, ze se tam nektere obrazky opakuji :sad01_anim: Takze sorry.

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem se sesel s Jirkou,

rad bych podotknul a pripomnel ze to neni ze k nim prisel nahodou nebo je zdedil nebo nasel v supliku jen tak.

Oni se hodinky v supliku jen tak neojevuji - teda aspon u me doma ne.

Jirka jak jiz psal je dostal za vyborne vysledky ve skole.

To ze po hrozne dlouhe dobe zjistil co vlastne celou dobu vlastnil je jen pro jeho dobro.

Hodinky jsou vazne pekne - pro spoustu lidi kteri honi velky prumer pouzdra ovsem nezajimave a nenositelne.

jedine co je na nich potreba je armovaci sklicko.

Stepan

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...