willson Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Rad bych slysel nazor vas machru na tyhle hodinky: Junkers Uhr 6296-2 :Chronograph mit Datum und Alarm Omlouvam se, jestli je tu uz vlakno s necim podobnym... Predem diky
Radimk Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Za ty jůrogroše seženeš i víc muziky a Junkers tu nemá zrovna vysoký kredit. Nicméně ty stopky jsou ne zrovna častá komplikace. Jinak- proč ne..
willson Odesláno 20. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Za ty jůrogroše seženeš i víc muziky a Junkers tu nemá zrovna vysoký kredit. Nicméně ty stopky jsou ne zrovna častá komplikace. Jinak- proč ne.. Dalo by se to "vice muziky" nejak konkretizovat? Mas na mysli nejaky konkretni typ? Myslim v danem dizajnu (na chronografu zase az tak netrvam)...
Návštěvník Radius Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 (upraveno) Konkrétně tyhle hodinky se mi líbily, dokud jsem je neměl v prodejně v ruce (6296-5), na vlastní oči mi totiž přišly, jako když mají lunetu papírovou. Jinak tahle Eta quarz se dává do všeho podobnýho, jako je Certina DS podium či Tissot PRC200, takže nevim, proč by s něma měl být problém... Nicméně za podobný peníze seženeš od Junkersu už automaty, koukni na uhrbox.de Kdybych chtěl quarz chronograf v týhle přibližný relaci, asi bych šel spíše do výše zmíněných dvou modelů, než do těchto Junkersů, ale to je otázka tvýho vkusu a touhy, špatně s nima určitě neuděláš. Jinak jestli trváš na německých Junkers, tak třeba tohle jsem viděl nedávno v Kotvě, jen místo žlutý byla bílá, vypadali super, kdybych chtěl quartz, tak bych je určitě pořídil: http://www.uhrbox.de/shop/JUNKERS/Herrenuh...92M-5::990.html Upraveno 20. května 2009 uživatelem Radius
Návštěvník Radius Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Třeba tohle mě přijde hodně muziky za málo peněz, mám je a nedám na ně dopustit, i když momentálně opomíjené v šuplíku: http://www.uhrbox.de/shop/JUNKERS/Herrenuh...6256-2::59.html
Maras Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Značku moc neznám, ale tyhle jsou hezké :-)
kejklik Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Bacha na strojek, Eta G10 je silně nevydařená! Vybírat Rondu nebo vyšší řady Ety.
PhoeniX Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 (upraveno) Abych odpověděl na Tvůj dotaz... Junghans má kvalitativně lepší výrobky něž Junkers. Letecký dělá taky, ale musel bys přitlačit. např.: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2009 uživatelem PhoeniX
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se