filo-boxer Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 (upraveno) Dnes jsem na ebay objevil katalog Prim Manufacture 1949. Ani jsem nevedel, ze neco takoveho existuje. To dostavaji zakaznici k novym hodinkam? Nebo je to vice ci mene obsah jejich webu vypaleny na CD? Podle popisu prodejce to tak vypada. Vite o tom nekdo neco? Ja zajem nemam, ale rikal jsem si, ze treba nekdo jo, tak to sem davam. Jestli to tu uz nekde je, omlouvam se. http://cgi.ebay.de/Prim-CD-Rom-Watch-Catal...3A1%7C294%3A200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. května 2009 uživatelem filo-boxer
MarvinX Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Ano ELTON tento CD-ROM má, z obrázku prodejce se zdá, že se jedná o originál. Obsah CD je dost podobný s obsahem webu (historie, kontakty atd), s důrazem na katalog hodinek a solitérní modely. Spousta pěkných fotek, které na webu nejsou a hlavně nádherné fotky solitérů.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se