Conrad Odesláno 21. května 2009 Nahlásit Odesláno 21. května 2009 No a co tě na tom sere? Nasadil jsem si laťku vysoko tak ať. Ostatním se omlouvám za ten slovník... Stowa Airman Orginal budou jen malá výjimka. Mě to nesere jen rozesmává ostatní máš v SZ ať neplevelíme
radek_0303 Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 No, mít to za tuhle cenu centrální vteřinovku a být to bez loga, to by byla jiná... Centrální vteřinovka Unitas ala Steinhart tady je, jen je ještě o trochu dražší. Za 1290 ójro. http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...5&Sel_ID=12
Friedrich Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 (upraveno) special edition 2007 / 55 pieces worldwide Sold out.... Upraveno 23. května 2009 uživatelem Friedrich
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 radek 0303: Dík za tip, ale i kdyby nebyly vyprodané, tak bych je nevzal. Stowa je už trošku vyšší kategorie než Steinhart...
radek_0303 Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 radek 0303: Dík za tip, ale i kdyby nebyly vyprodané, tak bych je nevzal. Stowa je už trošku vyšší kategorie než Steinhart... Já jsem si všiml že jsou vyprodané, šlo mi o ten strojek, mohl by se objevit někdy v budoucnu v jiných Steihartech (pro mě do 44mm), taky se mi moc líbí ty Stowy, jsou to moji favorité na další hodinky.
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Já jsem si všiml že jsou vyprodané, šlo mi o ten strojek, mohl by se objevit někdy v budoucnu v jiných Steihartech (pro mě do 44mm), taky se mi moc líbí ty Stowy, jsou to moji favorité na další hodinky. Já jsem rád že Airman Original mají 41mm I těch 44mm mi přijde docela dost. I když uznávám, že B-uhr mají být veliké.
B.F.G. Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Njn jenže pro pořádný chlapy to chce pořádný hodinky. Tím pádem je 41 dost dětské B-uhr.
Návštěvník Tada Odesláno 23. května 2009 Nahlásit Odesláno 23. května 2009 Pro mě je důležitá spíš elegance a pohodlí při nošení ... Navíc nemám nějak zvlášť ohromující obvod zápěstí a veliké hodinky (samozřejmě mám na mysli předražený módní kvarcový odpad) se teď staly hitem i mezi lidmi o kterých si nic moc hezkého nemyslím, takže se snažím vyhýbat zbytečně velikým ukazatelům času na zápěstí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se