Dantechno Odesláno 21. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Boli me pajsl - ja se prezral jak hovado....Vcera to bylo neskutecne dobry, hlavne ta kachna a pecena jitrnicka a peceny jelitka.... I kdyz primarnim cilem setkani bylo ukojit Fazerovo choutky nekoho hryzat do hlavy... ani z hodinkoveho pohledu to nebylo zle - Limitka Zenith, Flagolovo krasny Omegy a IWC Vintage Collection Aquatimer..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 RICOUS TEDKO VYPAD Z KOUPELNY A MASTÍ DOMU.PRUBĚH SRAZU CELKEM NORMÁLNÍ.KOHO SEM KOUS,TAK SE OMLOUVÁM.........ŽRÁDLO,CHLAST,BYBÝ KECIČKY VO HODINKÁCH.........ALE MUSIM UZNAT,ŽE SALÁM SKVĚLE PŘEKVAPIL.KVULI SRAZU,MAZAT DEN PŘEDEM DO VIDNĚ PRO IWCÉČKA,TO SE BĚŽNĚ NEVIDÍ.NAVIC VINTAŽNÍ AKVATAJMRY-SKVĚLÁ VOLBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Téda, jitrnice a Salám, to musel bejt príma večer. Snad se tam k vám někdy doplahočim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 nevidím na fotce Tadu ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 nevidím na fotce Tadu ?? Kde proboha? Kdybych tam byl, tak bych celé to prkno sežral a bez chleba, tak jako mám ve zvyku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Kde proboha? Kdybych tam byl, tak bych celé to prkno sežral a bez chleba, tak jako mám ve zvyku! na prkně ?? ale když píšeš. tak asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Zdravím, ta fotka to jsou nějaký islamisti nebo al kájdá? Určitě pili mátové thé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pandice73 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Jak Tě to napadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 SRAZ ????? 12 LISTOPADU V PÁTEK ????? NÉ,ŽE BYCH PO VÁS TOUŽIL,ALE POTŘEBUJU VOD RICOUSE NOVOU KOMBINÉZU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 října?Ale já stejně asi nepřijedu, leda že by měl někdo cestu vokolo, ale rád bych.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2012 října?Ale já stejně asi nepřijedu, leda že by měl někdo cestu vokolo, ale rád bych..TY VOLE ŘÍJNA....sem si splet měsíce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 19.říjen......je to lepčí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Jé, já si nevšiml. No klíďo píďo, ale optám se jen na ten pátek - bude to vyhovovat víc než čtvrtek? A přivezu nejen tu sedačku, ale mám pro Přému ty jeho opravený quartzky, konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Kdyby to bylo v patek, tak bych se prisel asi take podivat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 Kdyby to bylo v patek, tak bych se prisel asi take podivat ...No jo, vás je vlastně spousta přes tejden "pražskejch Pepiků" - tak jo, pátek. Třeba se i Dantechno utrhne a místo kofoly dá birela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2012 19.říjen......je to lepčí?Super. Nech mi nachladit celer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 19. říjen je lepší i pro mě. Toho třináctýho bych nemohl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Snad me maminka pusti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 (upraveno) 19.října hrají:TV Sleva........... bejvalej vyvrhelfa.Zero............ bejvalej rádoby ftipálek-současnej opilecDanHovno........... :suicide_anim: MODERÁTOR :suicide_anim: LeCelerk........... současnej žací strojPanPtice........... bejvalej převaděčŽ. ........... bejvalej přebornik v tantrickém sexuUtrchFejk.......... současnej opilec-bejvalej varákFlákKolo .......... bejvalej cyklistaRupFous .......... bejvalej fízlBožidara Turzonovová a další Upraveno 2. října 2012 uživatelem xxxxxfazerxxxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 a maama: bejvalka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se