flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dantechno napsal: Jen bych podotknul ( jako obhajobu pokud sem nakoukne ma pritelkyne ) ze situace byly naaranzovany v muj neprospech. Byla to jasná provokace temných sil spolčených s marťany. My totiž všichni samozřejmě víme a známe Tvou pravou orientaci
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Leclerc: víš, co mně to dá práce každý příspěvek tady sesmolit? Věčně kvůli tomu ležím ve slovnících, abyste mě nepotahovali za chyby . V reálu na to nebyl čas ? chvíle, kdy jsem zrovna neměl u držky krýgl nebo panáka, byly zřídké, tak jsem musel komunikaci vést co nejpregnantněji. S ohledem na úroveň přítomného auditoria jsem se musel podřídit tomu, co jste ještě byli schopni pochopit . BTW, slovenském? To mi nic neříká . Čapajeva si teda pamatuju, ale... Aha, už vím! To jsem suploval chybějící jukebox, už jsem si vzpomněl.
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dantechno napsal: Ty kravo ted cumim co pavouk udelal s tim prstem jak tam pozuje - takhle ho teda gumovej nemam ! To me naucil Rymus kdyz jsem s nim delal interviju o jeho brajtlich Leclerc napsal: Nejvíc mne zaujalo, jak někdo s takovým kultivovaným jazykem ve svých příspěvcích se na srazu ve verbální komunikaci omezí na pouhá dvě slova, z nichž dvě jsou sprostá...
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 (upraveno) flagolo napsal: Byla to jasná provokace temných sil spolčených s marťany. My totiž všichni samozřejmě víme a známe Tvou pravou orientaci Mas pravdu, na srazu jsem obdrzel par nabidek ale vsechny jsem odmitl. Jak uz jsem zde uvedl, mate spatne informace. EDIT: Prosil bych o foto kde se mazli Spajdy s fazerem.... Diky Upraveno 12. března 2010 uživatelem Dantechno
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalifx napsal: No moment a co moje verše? Potvrzuji, Kalifxovo verše nenechaly jedno oko suché, jednu ruku netleskající a jedno dívčí srdce nezjihlým. Snad Jen Danovi zamrzl úsměv...
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Dantechno napsal: EDIT: Prosil bych o foto kde se mazli Spajdy s fazerem.... Diky Ano to je klasický případ pro českou obchodní inspekci. Spiderer se nejprve nechal nalákat na prezentaci předností, posléze následovalo jednání o ceně a vzápětí, když došlo k plnění..... Následovalo nemilé překvapení
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 flagolo napsal: Ano to je klasický případ pro českou obchodní inspekci. Spiderer se nejprve nechal nalákat na prezentaci předností, posléze následovalo jednání o ceně a vzápětí, když došlo k plnění..... Následovalo nemilé překvapení Ovšem v tu dobu už ležel Dantechno s nakousnutou hlavou smotanej pod stolem.
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Kalifx napsal: Ovšem v tu dobu už ležel Dantechno s nakousnutou hlavou smotanej pod stolem. No Dana Spajdy přeříznul jako prvního
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 flagolo, koukam, ze ty mas tema fotkama odpoved uplne na vsechno To bylo spis jako sraz fotografu nez sraz milovniku hodinek
Kalifx Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 flagolo napsal: No Dana Spajdy přeříznul jako prvního Ale hlavu mu ukous Dandy.
flagolo Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 spiderer napsal: flagolo, koukam, ze ty mas tema fotkama odpoved uplne na vsechno To bylo spis jako sraz fotografu nez sraz milovniku hodinek No jo však to taky byl poslední sraz s focením na kterým jsem byl. Po aplikaci přírodních očních kapek dle Fazerovo pokynů mám vymalováno. Černobíle. Spíš černě než bíle
Dantechno Odesláno 12. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Taky kdo to kde videl..... Vymackat si citron do oka , snupnout sul a vypit koralku.... to muze napadnout jen Fazera a ty se musis opicit.
spiderer Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Je fakt, ze Fazerovo piti je zdravi nebezpecny, stejne tak asi piti ve stylu salamia neni pro slabsi povahy
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Tak já s tím chlastem aspoň nedělám kraviny. Je vidět, že ta dnešní generace si ničeho neváží! Ale je fakt, že s pokročilejším věkem už nedokážu v pozdějších hodinách fungovat jinak než jako průtokový ohřívač piva. BTW, ta poslední fotka má blbou kompozici, vypadá to, jako by to malé pivo bylo moje.
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 A takhle to dopadá, když někdo pije přes míru a pak nemá na zaplacení, že Kalifixi...
Z. Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 salamio napsal: .... BTW, ta poslední fotka má blbou kompozici, vypadá to, jako by to malé pivo bylo moje. Za to nemůže kompozice, ale perspektivní zkratka...
Leclerc Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 salamio napsal: BTW, ta poslední fotka má blbou kompozici, vypadá to, jako by to malé pivo bylo moje. Za to si můžeš sám, že ses nezačlenil. My tu v sudetech holt pijeme tyhle pidipiva...
marosh Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Musím se Vám tu kapečku vetřít do Vašeho varského společenství. Chci jen říct, že jsem hrdý na Salamia, mého krajana. Naše těžce zkoušené město ho vychovalo v těch nejlepších intencích: dvě piva najednou a fernajz k tomu, pak i jeho mluva stále ostře zachovává stopy kratkomluvy s častým použitím spojky pičo a vyvrcholením je jeho přenádherný zpěv, kdy svým trojčárkovým cé rve těžké dubové stoly z podlahy. Těším se, až ho zase někdy potkám. Skoro z Polska zdraví pszonek z Karviné.
Návštěvník salamio Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 Ale no tak . To mě až dojalo k slzám . Skoro jako flagola ta paragánská tequila.
tombed Odesláno 12. března 2010 Nahlásit Odesláno 12. března 2010 pěkně prosím a asi i za vícero členů štíreček by ještě nebyl???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se