pandice73 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 tady fazer....jste banda vymletejch magoru......pocitac nemam a sem rad,ze jsem se od tohohle smyslenyho sveta voprostil...........Ricousi nedelej si z neucasti hlavu,mam zakazany i vychazky,nacozpa nejakej sraz....zena rikala,ze chlastanice s nevycvalanou bandou magoru,mam zakazany
ricous Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 pandice73 napsal: tady fazer....jste banda vymletejch magoru......pocitac nemam a sem rad,ze jsem se od tohohle smyslenyho sveta voprostil...........Ricousi nedelej si z neucasti hlavu,mam zakazany i vychazky,nacozpa nejakej sraz....zena rikala,ze chlastanice s nevycvalanou bandou magoru,mam zakazany Tak když nikam nesmíš, začni psát program na ten celorepublikovej sraz... Já už to doma mám schválený, Vary jsou blíž než Jihlava a navíc jsem slíbil konzumaci vřídelních patoků a dovoz lázeňských oplatek...
Návštěvník salamio Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 pandice73 napsal: tady fazer....jste banda vymletejch magoru......pocitac nemam a sem rad,ze jsem se od tohohle smyslenyho sveta voprostil...........Ricousi nedelej si z neucasti hlavu,mam zakazany i vychazky,nacozpa nejakej sraz....zena rikala,ze chlastanice s nevycvalanou bandou magoru,mam zakazany Chlastanice s nevycválanou bandou? To jsem byl sakra asi jinde . Já to měl za příjemný uvolněný podvečer! Hele, to žena není ráda, že jsme ti za jeden den udělali průměrnou týdenní tržbu?
Z. Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 pandice73 napsal: ......pocitac nemam a sem rad,ze jsem se od tohohle smyslenyho sveta voprostil........... Aspoň někdo prozřel...
XXXfazerXXX Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Z. napsal: Aspoň někdo prozřel... A VONO h...o...UZ JE TO TADY ZAS......DNE 5 KVETNA SI DOVOLIM,NA OSLAVU VYROCI PRAZSKEHO POVSTANI,SVOLAT SRAZ OPILCU S DRAZSIMA HODINKAMA.........hospoda Panoptikum 19 hodin.....vitani jsou skoro vsichni,jak sudetaci,prazsky votroubci tak i pratele z jihu.......moravaci se dostavi pouze ti,kteri nejsou moc vofoukli.....jedinej kdo ma na nasem srazu stenu,je VYCUCJOGURT.Jeho odrzlosti uz presahly unosnou miru a stejne vocas nechlasta..........Zaverem se pokusim napodobit basnicke strevo Kalifixe....Drzka at nam praskne rumem..Kdyz o hodinkach kdakat budem
ricous Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Kurven fixen - šestýho jedu služebně slavit povstání do en-dé-er, nach Zittau. A to by asi šéfové neměli radost, že bych jel ještě nameten...
Z. Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx napsal: A VONO h...o...UZ JE TO TADY ZAS......DNE 5 KVETNA SI DOVOLIM,NA OSLAVU VYROCI PRAZSKEHO POVSTANI,SVOLAT SRAZ OPILCU S DRAZSIMA HODINKAMA......... Smůla, budu pryč... Leda že bys to posunul na nejbližší další významný den - Osvobození apod. ... (?) Upraveno 26. dubna 2010 uživatelem Z.
flagolo Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Dantechno napsal: Jak Ty si začneš pískat, znamená to že jsi vykoupil hemoroidovou mast na celym Karlovarsku....
Dantechno Odesláno 26. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 flagolo napsal: Jak Ty si začneš pískat, znamená to že jsi vykoupil hemoroidovou mast na celym Karlovarsku.... Na tyhle problemy mam jeste cas, zaim trpim jen inkontinenci....
flagolo Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Dantechno napsal: Na tyhle problemy mam jeste cas, zaim trpim jen inkontinenci.... No jestli se zase s Fazerem budete k sobě mít tak jako minule... tak budeš neboj se nic
spiderer Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Patyho nemuzu Navrhuju terminy kdy bych mohl i s prespanim, at se muzu zlehka napit 12.5. + 25.5. a nebo 6.5. ale to bych dorazil az tak na osmou vecer.. Kazdopadne rad bych se zucastnil, kdyz uz jsem k tomu Pandiceho presvedcil at ti to navrhne..
XXXfazerXXX Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 ZMENA 12.5 V 19hodin......Pandice ...Fazer
Z. Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: ZMENA 12.5 V 19hodin......Pandice ...Fazer Paráda! ZMENA 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,...
Leclerc Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc,
ricous Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 A to KV gang pojede 14. na další sraz do UL...? Jestli jo, tak 12. to vezmu nejdřív já k vám
Dantechno Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Skoda, ze na sraz nesmim. Je mi jasny, ze moje ctyri Cappy dzusy moc obrat nevylepsi a proto nejsem vitan..... A to mi tak moc chybite kamaradi.
Bert Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,... LeClerc, ... Bert,
XXXfazerXXX Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Dantechno napsal: Skoda, ze na sraz nesmim. Je mi jasny, ze moje ctyri Cappy dzusy moc obrat nevylepsi a proto nejsem vitan..... A to mi tak moc chybite kamaradi. nejde vo kapy,de vo to,ze si vlezdoprdelka a vopruz...........navic si mou malickost odmitnul vzit na sraz k severakum.....a to ja te dopravil pracne az na celorepublikovej sraz do Jihlavy, a vodil sem te.............. JAK SLEPYHO KONE PIT.........................................jestli na me nebudes celej vecer cucet a mluvit,tak klidne prijed
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se