Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tady fazer....jste banda vymletejch magoru......pocitac nemam a sem rad,ze jsem se od tohohle smyslenyho sveta voprostil...........Ricousi nedelej si z neucasti hlavu,mam zakazany i vychazky,nacozpa nejakej sraz....zena rikala,ze chlastanice s nevycvalanou bandou magoru,mam zakazany

Odesláno
  pandice73 napsal:
tady fazer....jste banda vymletejch magoru......pocitac nemam a sem rad,ze jsem se od tohohle smyslenyho sveta voprostil...........Ricousi nedelej si z neucasti hlavu,mam zakazany i vychazky,nacozpa nejakej sraz....zena rikala,ze chlastanice s nevycvalanou bandou magoru,mam zakazany

Tak když nikam nesmíš, začni psát program na ten celorepublikovej sraz... Já už to doma mám schválený, Vary jsou blíž než Jihlava a navíc jsem slíbil konzumaci vřídelních patoků a dovoz lázeňských oplatek... ;)

Návštěvník salamio
Odesláno
  pandice73 napsal:

Chlastanice s nevycválanou bandou? To jsem byl sakra asi jinde :guiltysmiley:. Já to měl za příjemný uvolněný podvečer!

Hele, to žena není ráda, že jsme ti za jeden den udělali průměrnou týdenní tržbu? :)

• po měsíci...
Odesláno
  Z. napsal:
Aspoň někdo prozřel... :speak_cool:

A VONO h...o...UZ JE TO TADY ZAS......DNE 5 KVETNA SI DOVOLIM,NA OSLAVU VYROCI PRAZSKEHO POVSTANI,SVOLAT SRAZ OPILCU S DRAZSIMA HODINKAMA.........hospoda Panoptikum 19 hodin.....vitani jsou skoro vsichni,jak sudetaci,prazsky votroubci tak i pratele z jihu.......moravaci se dostavi pouze ti,kteri nejsou moc vofoukli.....jedinej kdo ma na nasem srazu stenu,je VYCUCJOGURT.Jeho odrzlosti uz presahly unosnou miru a stejne vocas nechlasta..........Zaverem se pokusim napodobit basnicke strevo Kalifixe....Drzka at nam praskne rumem..Kdyz o hodinkach kdakat budem

Odesláno

Kurven fixen - šestýho jedu služebně slavit povstání do en-dé-er, nach Zittau. A to by asi šéfové neměli radost, že bych jel ještě nameten...

Odesláno (upraveno)
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
A VONO h...o...UZ JE TO TADY ZAS......DNE 5 KVETNA SI DOVOLIM,NA OSLAVU VYROCI PRAZSKEHO POVSTANI,SVOLAT SRAZ OPILCU S DRAZSIMA HODINKAMA.........

Smůla, budu pryč... :thumbsdown_anim:

Leda že bys to posunul na nejbližší další významný den - Osvobození apod. ... (?)

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno
  flagolo napsal:
Jak Ty si začneš pískat, znamená to že jsi vykoupil hemoroidovou mast na celym Karlovarsku.... :eek:

Na tyhle problemy mam jeste cas, zaim trpim jen inkontinenci....

Odesláno

Patyho nemuzu :( Navrhuju terminy kdy bych mohl i s prespanim, at se muzu zlehka napit ;) 12.5. + 25.5. a nebo 6.5. ale to bych dorazil az tak na osmou vecer..

Kazdopadne rad bych se zucastnil, kdyz uz jsem k tomu Pandiceho presvedcil at ti to navrhne.. :)

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
ZMENA 12.5 V 19hodin......Pandice ...Fazer

Paráda! :speak_cool:

ZMENA 12.5 V 19hodin......Pandice,...Fazer,... Spiderer,... Z.,...

Odesláno

Skoda, ze na sraz nesmim. Je mi jasny, ze moje ctyri Cappy dzusy moc obrat nevylepsi a proto nejsem vitan..... A to mi tak moc chybite kamaradi.

Odesláno
  Dantechno napsal:
Skoda, ze na sraz nesmim. Je mi jasny, ze moje ctyri Cappy dzusy moc obrat nevylepsi a proto nejsem vitan..... A to mi tak moc chybite kamaradi.

nejde vo kapy,de vo to,ze si vlezdoprdelka a vopruz...........navic si mou malickost odmitnul vzit na sraz k severakum.....a to ja te dopravil pracne az na celorepublikovej sraz do Jihlavy, a vodil sem te.............. JAK SLEPYHO KONE PIT.........................................jestli na me nebudes celej vecer cucet a mluvit,tak klidne prijed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...