Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Požádal bych prosím o radu. Mám v merku Ollech a Wajs Pilot 3095:

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsPilot3095.htm

dneska jsem si změřil zápěstí..necelých 18 cm a tyto hodinky mají 46 mm a na délku dokonce 54 mm. Nemáte někdo tušení jak to bude vypadat? Nebyly by lepší třeba tady tyhle:

http://www.gnomonwatches.com/Ollech&WajsMP2824-2.htm

38 mm šířka a 42 mm délka...Děkuji za rady. JM

Odesláno

no tie hodinky su vlastne bez lunety, takze budu vyzerat naoko, ze su ovela vacsie... V pohode chod do tych 38, nemusis zas nosit na ruke orloj.. :P

Odesláno

38mm!

cistejsi design, verohodnejsi vuci origo pilotkam. zacinam upoustet od vekych hodinek. 38-40mm je optimum, 42 vidim jako sve maximum. zapesti mam 18,5 cm. vetsi prumer hodinek chapu u tlap typu kibi, jinak to vypada povetsinou dost... nechci rict trapne, ale asi nevyvazene.

trochu soudnosti, chlapi! :speak_cool: B)

Odesláno

No jak tak koukám na to množství Tvých příspěvků tak jsi jistě světa a chronověcí znalý..uvidíme jak budou vypadat na živo. Mám obavy, že ty 38-ky budou malé...mě se líbí oboje dvoje i když ty 38-ky více..moooc hezké časoměřiče. Já nosím oblekovky quartz Festiny a ty mají cca 32 mm a o šest víc není tak moc. No uvidíme, ale dík za humorný názor :thumbsup_anim:

Odesláno

Mám kolem zápěstí slušných 17 cm a OW-38 padnou jak ulité s výhodou, že nikde nepřekáží a nemají tendenci styku s futry u dveří ... :punk:

Odesláno

Jestli se to povede a jestli bude mít Kubson v pondělí na mě chvilku tak se hodím fotky co jsem koupil..doporučil mi k nim řemínek Jumbo tak uvidíme:-))))

Odesláno
Jsou někde LACO za 5 000?

Použité někde možná ano... ale než dělat kompromis, to si raději počkat... Odlož slast a výsledek bude o to lepší... Nebo třeba tady se často objevují různé Archimede také za solidní peníz... už u Kubsona jsou za dobý peníz...

Odesláno (upraveno)

Jo to vím...ale já už se takhle trápím asi půl roku...nebo potom tady tohle:

omlouvám se

Upraveno uživatelem Diamondking
smazání odkazu na repliky
Odesláno

Ty 38mm jsem měl. Moc se mi líbily, na ruce 19.5 až 20 seděly perfektně. Mají úzkou lunetu, vypadají o trochu větší. Ideální tool-watche na vandr, hory, lyže a podobně.

Odesláno
Ty 38mm jsem měl. Moc se mi líbily, na ruce 19.5 až 20 seděly perfektně. Mají úzkou lunetu, vypadají o trochu větší. Ideální tool-watche na vandr, hory, lyže a podobně.

Jj já vím, ty mi utekly v prodeji...už tenkrát se mi líbíly:-))

Odesláno

For Hugo 14..

Teď jsem koukal na Tvůj profil a ve Tvém příspěvku máš na ruce Ollech & Wajs Fliegerchronograph . Našel jsem si, že jsou taky 38 mm, Tvoje zápěstí je 19,5-20 což je o dvě čísla víc než mám já a ty Ollechy vypadají dost velké..já myslím, že ty 46-ky budou moc velké :thumbsdown_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...