pavča Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 (upraveno) NIGTHinGALE: Aha... Tak proto jsem pořád panic, nemám totiž velké B Podle mě je v této oblasti spíše důležité mít místo velkého B hlavně velké P. (I když útěšná teorie říká, že i s malým kašpárkem lze hrát velké divadlo.) Upraveno 24. května 2009 uživatelem pavča
Onisan Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 A este nieco. Je to marnost nad marnost - mamon - stala nahanacka za financiami a potom sa odpalia na nejaku zabavku. Ale vzdy lepsie ako ich nejak zneuzivat. Precital som si celu diskusiu - neziclive reakcie si nevsimaj. tu sa pohybujjju ludia co maju o sebe vysoku mienku... ?
spiderer Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Podle mě je v této oblasti spíše důležité mít místo velkého B hlavně velké P Tim myslis Paneraie nebo neco jineho? (Treba Precisty, Piaget..)
pavča Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Tim myslis Paneraie nebo neco jineho? (Treba Precisty, Piaget..) Jo určitě pořádnýho Paneraie.
pavča Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Ban ? Jen bych se rád ujistil - ten návrh banu je za mým posledním příspěvkem, je tedy myšlen na mě?
radek_0303 Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 (upraveno) Jen bych se rád ujistil - ten návrh banu je za mým posledním příspěvkem, je tedy myšlen na mě? Nemůžu mluvit za istvanfyho, ale to on asi sám sobě navrhuje ban za ty jemu vlastní proletářský úvahy. Ty si ban nezasloužíš ani náhodou. Upraveno 24. května 2009 uživatelem radek_0303
pavča Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Nemůžu mluvit za istvanfyho, ale to on asi sám sobě navrhuje ban za ty jemu vlastní proletářský úvahy. Ty si ban nezasloužíš ani náhodou. No snad to tak je, já neříkám, že ten můj poslední příspěvek (rádoby vtip) byl zrovna povedený, ale říkal jsem si že v tématu Ostatní diskuse a zábava nikoho neurazím (Paneraisté snad prominou). Ale třeba to pro někoho může být příliš vulgární - to bych opravdu nerad.
pavča Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Není to vugární, bylo to vtipné No tak se mi ulevilo, nerad bych sem zanášel nějaké trapnosti. Díky.
istvanfy Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Neviješ ake hoďiňky nosil Kľement Gotwald. Ťento parobok: http://cs.wikipedia.org/wiki/Klement_Gottwald Nevíš jaké hodinky nosil Klement Gottwald. Tenhle pán : http://cs.wikipedia.org/wiki/Klement_Gottwald ?
spiderer Odesláno 24. května 2009 Nahlásit Odesláno 24. května 2009 Tohle vlakno je dobra smesice vseho.. pavca - nestresuj se, bylo to fakt vtipny
Chorche Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 zatím jsem se pročítáním tohoto vlákna náramně bavil, ale co se do diskuze vložil istvanfy, přestávám mu rozumět...
istvanfy Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 (upraveno) Onion - to bol len dotaz Ake hodinky nosili vysoki politruci za druhej CSR - ak viete. Ten druhy odkaz bol pre Vasiľa Biľaka. Keby nahodou... tu bol. Upraveno 25. května 2009 uživatelem istvanfy
istvanfy Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 (upraveno) Pripadne co nosia sucasni politruci. Upraveno 25. května 2009 uživatelem istvanfy
Jerryl Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Škoda, že jsem se k týhle diskusi nedostal dřív, než se tu semlelo úplně všechno. Teď asi můj příspěvek zapadne mezi ostatníma. Reaguji přímo na první příspěvek pana Hulána. Jak je to s tou hodnotou hodinek, proč některé stojí 10k a jiné 200k i když mají stejná střeva. P. Hulán hledá nějakou vnitřní hodnotu hodinek, které se dají koupit za 10-200 tisíc Kč, ale to, že za ně v obchodě platí papírkama, které se cenou moc neodlišují od toho co používá na toaletě, to ho nezajímá.
istvanfy Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Ano ano. Sak papier ako papier. Da sa pouzivat na WC aj CZ (sa mi to rymuje). Povedz, kde mas oblubene verejne WC. A bude tam sora. Je kriza - a za drahe hodinky by som prijimall len zlato pripadne poživeň.
Ejabejaroz Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 A bude tam sora. Je kriza - a za drahe hodinky by som prijimall len zlato pripadne poživeň. Sorry, co je to poživeň?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se