Vladimír P. Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 Opravdu nádherné fotky, až srdce zaplesalo. Ale nemůžu s VÁMI souhlasit. Monstra ve skutečnosti jsou MNOHEM HEZČÍ! Zvláště pak ty moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Omlouvám,že jsem dávám své foto,ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Včera mi na Monstra vlezla ještěrka,tak jsem ji dneska vyfotil jak se vyhřívala na sluníčku Řekl bych,že jim docela sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 nehnevaj sa, ale vyzera to katastrofalne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Jak tam jsou natažený jak široký tak dlouhý, tak to opravdu vypadá divně, ale na ruce se mi to docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 pecs83 trochu OT, ale jako uplny laik, ty fotky jsou delany jen proste zrcadlovkou? nebo na to mas nejaky filtry, vychytavky ze je to tak cisty, ostry? ja neivm jak to popsat, ale ty fotky jsou parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 1.fotka - bomba!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 pecs83 trochu OT, ale jako uplny laik, ty fotky jsou delany jen proste zrcadlovkou? nebo na to mas nejaky filtry, vychytavky ze je to tak cisty, ostry? ja neivm jak to popsat, ale ty fotky jsou parada. Pouzivam Nikon D100 a objektiv 28-105mm(macro) alebo 50mm, ziadne filtre nemam, ani nejake vychytavky. Je to hra so svetlami a odrazmi (obycajne lampy a tienidla (papier na pecenie alebo biela A4)). A hodinky sa snazim predtym trocha ocistit. Nie som ziaden profesional, je to cisto moje hobby. Pre predstavu, ta prva fotka mi zabrala asi tak hodinu a pol, kym som vsetko pripravil, nastavil a nasiel uspokojive nasvietenie, odstranenie odrazov atd atd. Samozrejme potom nasledovala aj uprava v PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NATY Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Pouzivam Nikon D100 a objektiv 28-105mm(macro) alebo 50mm, ziadne filtre nemam, ani nejake vychytavky. Je to hra so svetlami a odrazmi (obycajne lampy a tienidla (papier na pecenie alebo biela A4)). A hodinky sa snazim predtym trocha ocistit. Nie som ziaden profesional, je to cisto moje hobby. Pre predstavu, ta prva fotka mi zabrala asi tak hodinu a pol, kym som vsetko pripravil, nastavil a nasiel uspokojive nasvietenie, odstranenie odrazov atd atd. Samozrejme potom nasledovala aj uprava v PC. Ten odraz je celý udělán v PC nebo jde jen o úpravu "vlny"? Jaké všechny úpravy jsi dělal v PC? Odstraňuješ také nějaké odrazy? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Ten odraz je celý udělán v PC nebo jde jen o úpravu "vlny"? Jaké všechny úpravy jsi dělal v PC? Odstraňuješ také nějaké odrazy? Dík. V PC je spraveni vyrez, doostrenie pri zmenseni a vlna. Ziadne odrazy nie su odstranovane. Odstranujem iba poruchy na pozadi napr. svetlejsie miesta, spinu atd. Ostatne je real. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 (upraveno) V PC je spraveni vyrez, doostrenie pri zmenseni a vlna. Ziadne odrazy nie su odstranovane. Odstranujem iba poruchy na pozadi napr. svetlejsie miesta, spinu atd. Ostatne je real. Doufám že se s první fotkou zůčastníš soutěže Chronomag Kalendář 2010 Případně uděláš ještě nějaké ...... Vlákno A Vlákno B Upraveno 23. června 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 Prvni fotka do kalendare patri urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 Tohle vlakno mi uniklo, asi protoze nemam rad monstra, ale ta prvni fotka je vyborna, doufam, ze ji do kalendare prihlasis! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 23. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 Dakujem vsetkym. Na margo kalendaru - neviem ci splnam pravidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 krásné fotky, č.1 bych si živě dovedl představit na titulní stánce kalendáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Tak už taky patřím do "Monster klubu" Jinak hodinky jsou lepší než jsem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 krásné fotky, č.1 bych si živě dovedl představit na titulní stánce kalendáře... Pockej , zase neprehanej , hezka je ale je tu dovolim si tvrdit dost lepsich..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 A to já si myslím, že ta první fotka je skutečně nejlepší fotka, co tu kdy udělal někdo... A smekám před pecsem čepici až ke kolenům, páč vím, jak je to těžké naaranžovat a vůbec, co to dá práce... Takže doufám, že tahle fotka bude viset 100% v kalendáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se