ggrand Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2012 Mřížka je plastový bazmek , který dělá "chlívečky" pro jednotlivé řádky. V tomto případě se odstraní tak, že otevřeš hodinky, vyděláš modul, vyděláš ocelovou kostru spolu s gumovým pláštěm této kostry a na skle se ti objeví to co na obrázku. Je tam volně vložená. Bohužel se po vyndání mřížky objeví nerez kostra,ale netroufám si mřížku nějak uprovavovat, protože by určitě šly vidět stopy po řezání...ikdyž možná někdy ve volné chvíli se o to pokusím, nemám co ztratit. Tady je vidět postup u G-7600,ale tam se nemusí vyndávat ta kostra, takže nejde potom vidět při pohledu zepředu jako u DW9052. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2012 Bohužel se po vyndání mřížky objeví nerez kostra,ale netroufám si mřížku nějak uprovavovat, protože by určitě šly vidět stopy po řezání.. A co jí neřezat ale začernit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2012 To ale neřeší můj problém - stínění. Tohle je klasický příklad : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Edit: měl bych si asi pořídit i reprezentativnější géčka...bohužel, zatím je shledávám jen a pouze v nových Mudmanech s rádiem, což je nezaplatitelný nesmysl To já jsem na tom podobně. Mám už asi 3 měsíce GX-56 a natolik jsem si je oblíbil, že začínám chtít jejich atomickou verzi GXW-56, i když vím, že ten rozdíl v ceně jen za rádio je nesmyslný. Navíc ty moje se předchází jen o necelé 3 sekundy měsíčně, takže je prostě nepotřebuju - je to také nezaplatitelný nesmysl..přesto si myslím, že s nimi jednoho krásného dne pošťák zazvoní u dveří, protože ten pocit, že existuje "král g-shocků" s rádiem a já ho nemám, už dlouho nevydržím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) Nejde sice až tak o úpravu, ale o skládání dílů z různých modelů: tak co?Vzal jsem G 5600EB a nasadil jsem na ně pásek z DW 5025D8 a bezel z GWM 5630D1JR. Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Tak dneska jsem udělal normálně neviditelnou změnu druhé tváře na jedněch ze svých DW 5700. Omladil jsem je z 25 na 30 leté výroční. Škoda že když jsou na ruce tak to nikdo neuvidí. Který logo je podle vás hezčí? Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Hezčí je to víčko, kde je napsáno JAPAN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Japan je vždy nej a to u jakého koliv výrobku. není nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) To mě se asi víc líbí to logo 25. A taky je víc plastický. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se