Přejít na obsah

Ukazte vase customizace g-shocku

nAscA

Doporučené příspěvky

Mřížka je plastový bazmek , který dělá "chlívečky" pro jednotlivé řádky. V tomto případě se odstraní tak, že otevřeš hodinky, vyděláš modul, vyděláš ocelovou kostru spolu s gumovým pláštěm této kostry a na skle se ti objeví to co na obrázku. Je tam volně vložená. Bohužel se po vyndání mřížky objeví nerez kostra,ale netroufám si mřížku nějak uprovavovat, protože by určitě šly vidět stopy po řezání...ikdyž možná někdy ve volné chvíli se o to pokusím, nemám co ztratit.

Tady je vidět postup u G-7600,ale tam se nemusí vyndávat ta kostra, takže nejde potom vidět při pohledu zepředu jako u DW9052.

post-11518-042852200 1343507277.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk

Edit: měl bych si asi pořídit i reprezentativnější géčka...bohužel, zatím je shledávám jen a pouze v nových Mudmanech s rádiem, což je nezaplatitelný nesmysl :D

To já jsem na tom podobně. Mám už asi 3 měsíce GX-56 a natolik jsem si je oblíbil, že začínám chtít jejich atomickou verzi GXW-56, i když vím, že ten rozdíl v ceně jen za rádio je nesmyslný. Navíc ty moje se předchází jen o necelé 3 sekundy měsíčně, takže je prostě nepotřebuju - je to také nezaplatitelný nesmysl..přesto si myslím, že s nimi jednoho krásného dne pošťák zazvoní u dveří, protože ten pocit, že existuje "král g-shocků" s rádiem a já ho nemám, už dlouho nevydržímPosted Image

Odkaz ke komentáři

• Po roku...
  • po měsících...

Tak dneska jsem udělal normálně neviditelnou změnu druhé tváře na jedněch ze svých DW 5700. Omladil jsem je z 25 na 30 leté výroční. Škoda že když jsou na ruce tak to nikdo neuvidí. Který logo je podle vás hezčí?

post-673-0-80370300-1420979086_thumb.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...