Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chci poprosit o radu(vysvětlení), co je za ukazatele na subciferníku na pozici 9?

Proč tam jsou dvě ručičky???

Jsem dost neznalý, tak prosím rozšiřte mé obzory.

Dík H

post-7085-1243886419.jpg

Odesláno (upraveno)
Já mám dojem, že to hubený je vteřinovka a to tlustý že je 24 hodinovej čítač - jako jestli je ráno nebo večer..

tak, tak ...

post-2273-1243889631.jpg

Upraveno uživatelem vlabar
Odesláno
Já mám dojem, že to hubený je vteřinovka a to tlustý že je 24 hodinovej čítač - jako jestli je ráno nebo večer..

Je to tak. Porad si lamu hlavu k cemu tam tak je ten 24 hodinovej citac. Mozna kdyz odjede nekdo na severni pol a ma tam polarni den (noc) tak se to muze siknout. Jinak podle me, jsou vsechny hodinky s timdle kalibrem (valjoux 7751) skaredy ...

Odesláno

Dík za odpovědi. Narazil jsem na ně v rámci "výběru" svých nových hodinek.

Nechci nic vynechat a mám rád "budíčky", tuze rád mám "budíčky" a tak jsem narazil na tyto.

No a tady mě zaujalo, že tomu NEROZUMÍM.

Omega není favorit, jen jsem prostě zvědavej a když je koho se zeptat, tak by byl

hřích to nevyužít. :thumbsup_anim:

Dík H

Návštěvník Snow
Odesláno
...................Jinak podle me, jsou vsechny hodinky s timdle kalibrem (valjoux 7751) skaredy ...

Asi jsem pako, ale myslel jsem si naivně, že 7751 má jinak rozvržené sčítače, pozice 3,6,9.

Odesláno
Je to tak. Porad si lamu hlavu k cemu tam tak je ten 24 hodinovej citac. Mozna kdyz odjede nekdo na severni pol a ma tam polarni den (noc) tak se to muze siknout. Jinak podle me, jsou vsechny hodinky s timdle kalibrem (valjoux 7751) skaredy ...

Jasne na ponorce nebo v jeskyni to taky uzijes :-). Jinak je to dobry, kdyz prestavujes datum, abys vedel zda to musis tocit cely dokola nebo ne.

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)
To tlustý by mohlo fungovat jako GMT fce. A nebo je to spřežený s hodinovou rafikou na tvrdo, takže jako GMT neposlouží.

Je to tak - je to natvrdo, takže žádné GMT...

Použitý kalibr 7753 může mít ještě měsíční fáze na 6 (stejný strojek má třeba Longines Master Collection Moonphase),

ale Omega je tady nepoužila.

Upraveno uživatelem sauce
Odesláno (upraveno)

Me se to docela libi. Obcas se divam radeji na ten 24h scitac radeji nez na dve centralni rucicky. Tak nejak lepe vidis rozvrzeny cely den a jako na jednoruckach zjistis kolik je hodin. Jestli uz mas jit domu z prace nebo na obed. Nejlepsi je to okolo pulnoci, to si vychutnavam. Situaci kdy potrebuji vedet skutecne presny cas zase nastesti tolik nemam. Snad jedine obcas autobus. Takze za me super jednoducha komplikace :skull: a je skoda, ze se neobjevuje vice nez treba day-date. Tady to ovsem degraduje vterinovka na stejne pozizi.

Upraveno uživatelem cody

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...