Vojtěch Marek Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Ahoj, snad mě nikdo neukamenuje že jsem dal vlákno s výběrem do této kategorie, (ale co si budeme nalhávat Seiko je trošku větší favorit) Jde mi o výběr hodinek chtěl bych nějaký quartzky (stejně vybírám podle vzhledu), ale mám pár favoritů a nevím který by byly ty nej, tak mi snad někdo poradíte , takže pár dotazů: 1. Seiko nebo Jeques Lemans? 2. které z hodinkách na obrázků se vám líbí více vzhledem? 3. občas (opravdu občas) jezdím docela drsně na horském kole, je opravdu pravda že bych hodinkám mohl utrhnout ručičky? takže tady jsou moji favorité : Seiko: Tyhle se mi líbí asi nejvíc už delší dobu, ale štve mě ten kožený řemýnek.. Tohle jsou asi velký favoriti jenom mi přijdou že mají trošku nevýrazný ručičky a číselník Tyhle mi přijdou spíš jako pro někoho staršího (mě je teprve 25 ) Jaques LeMans: Tohle jsou moje favoritky od JL Tyhle kvůli tomu tahu (doufám že tak opravdu říkáte řemínku) Jako ty Lemansy mě lákají vzhledem ale ty Seika asi hlavně kvalitou ale i tím jménem, i když teď na to koukám ty SeiKa vypadají prostě (na fotkách) mnohem lépe. A teď babo raď ... (neberte to osobně ) Díky za cenné rady Upraveno 2. června 2009 uživatelem Vojtěch Marek
Ruda Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 1. seiko 2. ty první, místo kůže můžeš dát na sport gumový řemen 3. netuším, ale když se chce, všechno jde; na kolo si neberu žádné hodinky (vadí mi) a kdyžtak bych to řešil digitálkami
Vojtěch Marek Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Jen raďte, pište čím víc rad tím lépe. Ty Seico jsou právě docela skvělý ale chtěl jsem právě Ocelový řemínek, ale když se dá tenhle vyměnit za gumový mohl bych si tam dát i nějaký ocelový
Ruda Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Vojtěch Marek napsal: Jen raďte, pište čím víc rad tím lépe. Ty Seico jsou právě docela skvělý ale chtěl jsem právě Ocelový řemínek, ale když se dá tenhle vyměnit za gumový mohl bych si tam dát i nějaký ocelový jasně, to bys mohl
JanC Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Ahoj, taky jsem pro Seiko, tu první verzi, nicméně podle sebe bych na kolo uvážil, jestli chci při jízdě vědět o těch hodinkách. S ocelovým tahem naberou na váze a mně osobně by to vadilo, rozptylovalo by mně to a raději bych kouknul po nějakém kousku z řady G-Shock. Ale to je na tvém uvážení samozřejmě
Vojtěch Marek Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Právě na kolo bych je teda asi nechával doma, za obav že by se jim opravdu mohli utrhnout ručičky (to bych fakt nerad)... A protože nakonec asi ušetřím (budu nakupovat na netu) protože jsem zjistil že je u hodináře asi jinde než v Praze neuvidím, koupím si asi ještě nějaké Gshocky na kolo...
Heky Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Ahoj, a co třeba tyhle? (Ale na kolo fakt nebrat! ) http://forums.watchuseek.com/showpost.php?...mp;postcount=66
Vojtěch Marek Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2009 (upraveno) Teď jsem našel tuhle fotku , a tady vypadají ty hodinky naprosto skvěle.(v prvním příspěvku jsou to ty předposlední Seika) Chtělo by to je fakt asi vidět reálně. No nakonec možná vyrazím někam do Prahy či tak. Upraveno 2. června 2009 uživatelem Vojtěch Marek
Onisan Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 Ty první Seiko... a to říkám já, který japonské hodinky nerad ale tady je to jednoznačné....
grakij Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Odesláno 2. června 2009 za me ty prvni Seiko a za usetrene penize nejaka Gecka treba 5600 nebo Mudmany a nebo jeste lepe mistni limitka jestli bude
Vojtěch Marek Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 No asi jste mě ukecali Všem se líbí jenom ty jedny, (no mě asi taky) takže je to asi jasné. Zatím je mám teda vybraný, jakmile zakoupím (tak za 14 dní) dám určitě vedět...
JanC Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Vojtěch Marek napsal: No asi jste mě ukecali Všem se líbí jenom ty jedny, (no mě asi taky) takže je to asi jasné. Zatím je mám teda vybraný, jakmile zakoupím (tak za 14 dní) dám určitě vedět... A už se veze... na fotky se budu těšit, určitě ti budou dělat radost a na to kolo zvaž ještě...resp. digi sekce na tomto fóru nenechá chladným dlouho nikoho
Vojtěch Marek Odesláno 3. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Ještě jeden dotaz, chodíte s hodinkama třeba do páry nebo plavat??? (k tomu jsem je původně chtěl - když jsme byl v páře neveděl jsem kolik je hodin (potažmo jak dlouho mi ještě platí vstupenka) ... Jinak díky všem za prozatimní rady
little_w Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 meho nazoru, koukam, uz netreba, ale presto rikam SEIKO c. 1, bez vahani. a na ty tissoty jsem chtel dat taky odkaz, uplne stejny typ... jeste ze jsem si rozklikl ten odkaz od Hekyho... takze pro me by to bylo Seiko versus Tissot. ale vzhledem k predlozenemu vyberu to vypada, ze preferujes dravejsi a sportovnejsi vzhled. takze jeste jednou: Seiko.
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 HonzaCentis napsal: resp. digi sekce na tomto fóru nenechá chladným dlouho nikoho hehe.......tohle zahřeje.....na foru příznivců převážně mechanických hodinek......
Gilius Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 A co toto....je to dceřiná firma Seiko a ty hodinky jsou variací na letecká Seika pro RAF 2.generace http://www.firstclasswatches.co.uk/pulsar-...9x1-p-1453.html http://www.jewellers.net/products.asp?acti...iew&id=1324 kdybys chtěl ta origo Seika,tak třeba : http://www.m1armyshop.cz/detail.php?id_zbozi=241
Carlosin79 Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Gilius napsal: A co toto....je to dceřiná firma Seiko a ty hodinky jsou variací na letecká Seika pro RAF 2.generace http://www.firstclasswatches.co.uk/pulsar-...9x1-p-1453.html http://www.jewellers.net/products.asp?acti...iew&id=1324 kdybys chtěl ta origo Seika,tak třeba : http://www.m1armyshop.cz/detail.php?id_zbozi=241 Seika je lepší volba než Jeques Lemans, neboť ty F1 jsem měl a musím říci, že jsem si na ně nikdy nezvykl a musely z domu ven :-)
Vojtěch Marek Odesláno 14. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2009 Tak ty první Seiko objednány jsem zvědav a těším se ...
Oris skeleton Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Odesláno 15. června 2009 Taky jsem měl jeden čas podobnou vnitřní válku, jaký chronografy vybrat, zvolil jsem Festiny, na kovovým tahu, už nevím označení, je to tak 10 let zpátky, no a byly to moje jediný hodinky na všechno... Po jedné jízdě na kole jsem zjistil, že jsou zaseklý a nic nejde, hodinář zjistil, že pohyb tlačítka při jednom z otřesů přepnul mezi funkcemi a tím došlo k pohybu ručiček, přičemž při dalším z otřesů přeskočil nějaký zoubek, mechanismus se sekl a spálilo to nějakou cívku. Oprava naštěstí moc nebolela... cca 600,- a vše bylo funkční. Výsledek? koupil jsem k tamtěm Festinám další hodinky, čistě digitální, G-shocky, s tima můžeš dělat fakt všechno, třeba i do páry, výřivky, do hloubky v bazénu...moje toto snášej a jsou OK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se