Návštěvník Snow Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Objevil jsem Sandoz Swiss Made, co říkáte hodinkám ? Sandoz
Návštěvník Kamil Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Viktor napsal: FUGLY Protože americky neumím, chtěl jsem zrovna napsat, že jsou většinou pěkně hnusný. A víme jak to je s tím "swiss made".
viking Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 myslím, že jsou v pohodě. V loni jsem odtud kupoval "Submarinery". uvnitř je eta, takže ok. Jejich největší mínus byl kovový tah a jeho zapínání.
spiderer Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Vsechny vypadaji priserne, myslim, ze kategorie Cina and other je zvolena vystizne i kdyz se tam pise Swiss nebo co..
viking Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 nebuďte tak kritičtí, jsme přeci v sekci Čína... ale souhlasím to jejich Swiss by si mohli odpustit
Návštěvník Kamil Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 viking napsal: ale souhlasím to jejich Swiss by si mohli odpustit Ono to určitě bude "swiss made", ale ty pravidla jsou tak ohebný, že není zas až takový problém je dodržet.
viking Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 ano, o těch pravidlech používání se tady psalo. Vadilo mi zejména to lascivní užití swiss ze spodu safírového sklíčka
railmaster Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Na hodinky Swatch group by mali dať teda Made in Lebanon ?
Matthew Odesláno 30. července 2009 Nahlásit Odesláno 30. července 2009 už jsem viděl i o hodně hezčí čínu
Bert Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Ach jo, nechápu, jak může někdo dát na hodinky retro enamel cifr, a na něj udělat fumkci TACHYMETRE....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se