Pavel K. Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 Chlapi poraďte. Mým snem jsou sice Fortisky, ale zatím mimo moje možnosti. Proto uvažuji jako mezikrok koupit automaty od Seika. Docela mě zaujaly tyto modely. SNKF11K1 a SNZG15J1 . Co na ně říkáte? Asi bych je nosil na koženém řemenu. Má s nimi někdo nějakou zkušenost? Dají se někde v Praze vidět naživo? Případně máte jiný návrh v této cenové relaci. Dík za každou radu.
grakij Odesláno 4. června 2009 Nahlásit Odesláno 4. června 2009 nelehky vyber... Na prvni pohled ty prvni, ale kdyz na ne koukam dele uz moc ne. Ta korunka se mi zda nejaka mala, ale to bude fotkou. Na tech druhych skoda te 5ky. Sice se mi libi masivnejsi pouzdra, ale nakonec asi ty druhe
Marfi Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ahoj, já bych bral ty první, víc se mi líbí ciferník, luneta i ta korunka. Ale vybrat si musíš sám, jsou pro tebe.
Radimk Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Já mám z této řady v merku tady tyhle. Ten ciferník mi přijde pěknější. jen se musím s někým svézt při nákupu, kvůli 150 dolcům to nestojí na sólovku za to.
Adam99 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Jestli na ně chceš kouknout naživo, tak je mají v Koscomu zde Jinak za mě ty první.
Radimk Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ten první model mají i zde: http://hodinky.inshop.cz/inshop/seiko/auto...iko-snkf11.html
Adam99 Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ten první model mají i zde: http://hodinky.inshop.cz/inshop/seiko/auto...iko-snkf11.html Mají je ve spoustě e-shopů, já psal Koscom protože píše, že je chcel v Praze vidět naživo.
Ruda Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Za mne ty první, ale asi je to dáno tím, že jsou na koženém řemenu.
Radimk Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Jen mi "nesedí" ceny. U nás stojí kolem 6.000 kaček, na 21jewels 159 dolarů na tahu a 144 dolarů na kůži. To už stojí za zvážení. jinak jsou pěkné a diametr 46 bude nepřehlédnutelný. Horší to je s velikostí ciferníku, který má 36mm, tzn. rantl 5mm. Ta luneta je pevná, nebo otočná?? Je bez popisu, ale zase vroubkovaná..
Dantechno Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ta luneta je pevná, nebo otočná?? Je bez popisu, ale zase vroubkovaná.. To vroubkování bude jen na design , jinak nechápu proč s ní otáčet .......
Radimk Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 U Japonců nikdy nevíš... Mě se jeví jako dobrý základ na nějaké to domácí bastlení.. Jo a 07 mají "plastický" ciferník, ( indexy s "nerezovým" ohraničením), 11-ky mají natištěnou lumi-barvu
little_w Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 tezka rada... SNKF11 maji 46mm (vc. korunky) a kalibr 7s26 SNZG15 maji 45mm (vc. korunky) a kalibr 7s36 U prvnich je plus luneta, to vroubkovani (i kdyby byla luneta napevno) tomu prece jen trochu prida. U druhych by byl plusem jiny kalibr. 7s26 uz mam, je spolehlivy, 21 kamenu. 7s36 je "novejsi" - zvlaste tenhle, typ "B", a ma 23 kamenu. fakt tezka volba. nakonec budes muset rozhodnout podle designu a "nositelnosti" - ty, s kteryma se na prvni pohled vic zzijes, bys mel vzit.
Pavel K. Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2009 No zatím se mě líbí víc ty první, ale to je možná tím, že jsem u nich našel víc reálných fotek. U těch druhých jsem nenašel žádnou na koženém řemenu. Ještě se chci zeptat. Je nějaký rozdíl ve strojcích, nebo je to stejná úroveň?
Návštěvník Kamil Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 U druhych by byl plusem jiny kalibr. 7s26 uz mam, je spolehlivy, 21 kamenu. 7s36 je "novejsi" - zvlaste tenhle, typ "B", a ma 23 kamenu. Ještě se chci zeptat. Je nějaký rozdíl ve strojcích, nebo je to stejná úroveň? Podívejte se na tenhle článek, ke konci je odstavec o kalibrech.
little_w Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 No zatím se mě líbí víc ty první, ale to je možná tím, že jsem u nich našel víc reálných fotek. U těch druhých jsem nenašel žádnou na koženém řemenu. Ještě se chci zeptat. Je nějaký rozdíl ve strojcích, nebo je to stejná úroveň? v podstate stejny. vetsina lidi by ti asi rekla, ze nebyl duvod tam ty 2 kameny navic pridavat... konstrukcne je to vlastne totozny strojek a skeptici dokonce rikaji, ze ty dva sutry tam dalo Seiko jen proto, aby mohli na trh uvest "novy, vylepseny kalibr". no, hodinar ti asi vysvetli, ze nejakou funkci tam ty sutry maji, to ja nedokazu. ale uz jsem vyrostl z toho, ze "cim vic kamenu, tim lepsi hodinky". no, a designove bych rozhodne sel do tech prvnich. :-) navic, pokud si zvykas na budouci fortisy, tak 46mm je optimum, ne?
Radimk Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 (upraveno) Podívejte se na tenhle článek, ke konci je odstavec o kalibrech. Já věděl, že sem to někde čet. Jen jsi byl rychlejší.. ( není divu, vždyť si autor..) Čili ve zkratce.."víc pruhů- víc Addidas" Designově je to pouzdro u 07/11 řádově pěknější. Ty lomené nožky jsou parádní.( Zcela kacířsky mi připomínají naše pilotky.. auau nebijte mě) Chtělo by to fotku z boku... nenajde ji někdo?? Upraveno 5. června 2009 uživatelem Radimk
Marfi Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Já věděl, že sem to někde čet. Jen jsi byl rychlejší.. ( není divu, vždyť si autor..) Čili ve zkratce.."víc pruhů- víc Addidas" Designově je to pouzdro u 07/11 řádově pěknější. Ty lomené nožky jsou parádní.( Zcela kacířsky mi připomínají naše pilotky.. auau nebijte mě) Chtělo by to fotku z boku... nenajde ji někdo?? FOTKY: http://www.pmwf.com/Phorum/read.php?10,56882,56882
David_B Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Já hlasuju pro ty první. Luneta je fixní, nelze s ní otáčet. 7S26 je spolehlivý kalibr, ale hlavně rozteč stěžejek je 24mm, takže je můžeš nosit na pořádném řemenu. Dříve jsem o nich taky uvažoval. Tenkrát se mi podařilo někde vygůglit jejich recenzi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se