FiXilVer Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Zdravim mam taky mensi problem, ktory ale s vasou pomocou urcite vyriesim. Zaujimala by ma cena najlacnejsich pamerai-ov s automatickym natahom a s prihladom na strojcek. Prva rada urcite bude skus napisat do googla panerai price list.. uz som skusil, a nasiel.. Lenze ja sa absolutne nevyznam v tych ich "debilnych" cislach modelov ( pravdepodobne to ma system ale nenasiel som ho) no a kopirovat kazde jedno cislo lacnych paneraiov do dalsieho okna v googlovi a pozerat ci maju prihlad a su automatiky, to je nadlho.. A tak ma napadlo, urcite viete ktore modeli splnaju moje kriteria, tak vas chcem poprosit, napiste mi ich cisla a jak viete tak aj odhadom cenu. viac info o nich by tiez nebolo zle, no ked budem vediet ktore mam na vyber, nebued problem si to vyhladat na nete.. dopredu dakujem FiXilVer
FiXilVer Odesláno 5. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2009 teraz som nasiel toto je tam vela obrazkov, dufam, ze sa bude pacit
abbot Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Tohle mi lidi nedělejte , já sem pak celý dny poblouzněnej a přemýšlim nad tim jak vydělat v rozumném čase (zhruba víkend ) dost peněz, abych si něco takovýho koupil a uspokojil tak svojí aktuální potřebu. Dokud jsou to jen drahý hodinky, tak to tak beru a nechává mě to klidným, ale jak znám cenu tak mě to pronásleduje jak stín ....
Šimon Stoklasa Odesláno 5. června 2009 Nahlásit Odesláno 5. června 2009 Ty 090 jsou nááádherné... První Pam, co se mi líbí..
Marfi Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Tohle mi lidi nedělejte , já sem pak celý dny poblouzněnej a přemýšlim nad tim jak vydělat v rozumném čase (zhruba víkend ) .... Co takhle prodat ledvinu, nebo játra. V Kolumbii ti je vyoprujou na počkání.
Baker Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 Nejlevnejsi automary Panerai s pruhledem na strojek jsou v soucasne produkci PAM 312 (cca +/- 150t)
abbot Odesláno 6. června 2009 Nahlásit Odesláno 6. června 2009 (upraveno) Co takhle prodat ledvinu, nebo játra. V Kolumbii ti je vyoprujou na počkání. Ledvinu ? A za co si myslíš, že sem kupoval Fortisy no a játra.... no ty myslim budu ještě potřebovat Upraveno 6. června 2009 uživatelem abbot
Návštěvník YPO Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Nejlevnejsi automary Panerai s pruhledem na strojek jsou v soucasne produkci PAM 312 (cca +/- 150t) cz cena je 139t
safi Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Cena za inhouse automaty lehce nad stovku je super ....
FiXilVer Odesláno 7. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2009 preto som aj zabrusil pri hladani ku znacke Panerai, mysim, ze maju najlacnejsie inhouse kalibre na trhu.. a 3 dni powerreserve je dost slusne plus ten prihlad, tak to je bonus
PhoeniX Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Cena za inhouse automaty lehce nad stovku je super .... No, ono se to víc blíží ke 150. Taky jsem ale čekal vyšší cenu P.9000 strojů - vzhledem k tomu, co stojí třeba Submersible.
Návštěvník YPO Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 No, ono se to víc blíží ke 150. Taky jsem ale čekal vyšší cenu P.9000 strojů - vzhledem k tomu, co stojí třeba Submersible. jsou o pouhých 18t dražší než např. 88 (7750) a to bych řekl je více než super cena za to, že je v pátek sundáš a v pondělí ráno to poběží - z jiného soudku - nevím kolik přesně stojí B01, ale měl jsem pár modelů v pátek v ruce a pokud to ve všech směrech srovnám s P9000, tak Breitling trochu zaspal jak vzhledem tak kalibrem v poslední řadě i cenou kterou odhaduji na 150t - abych jenom nekydal hnůj tak modré B01 na kaučuku, který ten kolotoč trochu odlehčí nevypadají zle
PhoeniX Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Jak se Ti zdá výška hodinek? Jsou nositelný i s dlouhým rukávem? Samozřejmě myšleno s nadsázkou. Jde mi jen o to, jestli nepůjde o "otloukánky".
Návštěvník YPO Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Jak se Ti zdá výška hodinek? Jsou nositelný i s dlouhým rukávem? Samozřejmě myšleno s nadsázkou. Jde mi jen o to, jestli nepůjde o "otloukánky". nevím, které myslíš - Panerai nevyndám z rukávu žádné a u B01 nevím - měl jsem triko
PhoeniX Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 nevím, které myslíš - Panerai nevyndám z rukávu žádné a u B01 nevím - měl jsem triko Myslel jsem PAM 312. Ale už je to jedno, otázka zodpovězena. Dík.
Návštěvník YPO Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Myslel jsem PAM 312. Ale už je to jedno, otázka zodpovězena. Dík. --- --- možná, že z košile od bose to vyjede hned, z mých ze špáru to prostě nejede a nejede ---
PhoeniX Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 (upraveno) --- --- možná, že z košile od bose to vyjede hned, z mých ze špáru to prostě nejede a nejede --- Co mě ještě zajímá... Ten kalibr B01 je po technické stránce přece moderní. Je jesný, že PAM má víc inhouse strojů s různými komplikacemi. Že v "B" zaspali jsi myslel všeobecně nebo jen pro ten konkrétní stroj? Upraveno 7. června 2009 uživatelem PhoeniX
Návštěvník YPO Odesláno 7. června 2009 Nahlásit Odesláno 7. června 2009 Co mě ještě zajímá... Ten kalibr B01 je po technické stránce přece moderní. Je jesný, že PAM má víc inhouse strojů s různými komplikacemi. To, že v B zaspali jsi myslel všeobecně nebo jen pro ten konkrétní stroj. hele nechci tady zase spustit flame na pět stránek - když se podíváš na stránky panerai a na stránky breitlingu tak lehce zjistíš co dokázal panerai za posledních sedm let a co dokázal breitling - když nic jiného tak ano, breitling má vlastní kalibr, který nenabízí nic navíc než to, že je vlastní - panerai nabízí navíc tři dny chodu (mluvím pouze o P9000) a dalo by se pokračovat dál v čem je panerai lepší
safi Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 http://www.chronomag.cz/clanek/2009-06-10/...-s-panerai.html
Libor Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 No, ono se to víc blíží ke 150. Taky jsem ale čekal vyšší cenu P.9000 strojů - vzhledem k tomu, co stojí třeba Submersible. A cenu za PAM 320 nahodou nekdo netusi? Zatim co ji neznam, tak se mi ty stroje libi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se