Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, cele to zacalo asi pred 7 mesiacmi ked som vo vyklade v obchode zbadal TH Carrera ktore sa mi velmi zapacili. rozmyslal som a rozmyslal ale nakoniec ma odradila cena. pred asi 3 tyzdnami som zistil ze mozem mat zlavu vdaka Volvo Ocean Race, znovu som si presiel vsetky modely TH a objavil Tag Heuer Aquaracer 500M ktore som si aj nakoniec kupil. problem je odkedy ich mam nejako ma to chytilo a az prilis sledujem 'hodinkovu scenu' , aby som sa nenamotal :-]

p1000496r.jpg

p1000495p.jpg

p1000494.jpg

p1000490.jpg

p1000477z.jpg

p1000475hmi.jpg

Odesláno (upraveno)

dalsie fotky

p1000408x.jpg

p1000348i.jpg

tieto ma celkom zaujali.nieco elegantnejsie by sa zislo :-] aky mate nazor na tuto znacku?

eberhard-extra-fort-edition-vitree_16859_big.jpg

Upraveno uživatelem Baker
Smazana velka fotka
Návštěvník Snow
Odesláno
tieto ma celkom zaujali.nieco elegantnejsie by sa zislo :-] aky mate nazor na tuto znacku?

Na Eberhard&Co ten nejlepší a na TAG Heuer nic moc.

• po měsících...
Odesláno
Ahojte, cele to zacalo asi pred 7 mesiacmi ked som vo vyklade v obchode zbadal TH Carrera ktore sa mi velmi zapacili. rozmyslal som a rozmyslal ale nakoniec ma odradila cena. pred asi 3 tyzdnami som zistil ze mozem mat zlavu vdaka Volvo Ocean Race, znovu som si presiel vsetky modely TH a objavil Tag Heuer Aquaracer 500M ktore som si aj nakoniec kupil. problem je odkedy ich mam nejako ma to chytilo a az prilis sledujem 'hodinkovu scenu' , aby som sa nenamotal :-]

Ahoj na Slovac... tak jak slouzi TG Aquaracery? Nakonec jsem koupil Aquaracery automatic chronograph, ale ty nove 500 mam porad v hlave. Pokud budes chtit zmenu a prodas je, vzpomen si. Diky, Petr

• po 2 týdnech...
Odesláno
Ahoj na Slovac... tak jak slouzi TG Aquaracery? Nakonec jsem koupil Aquaracery automatic chronograph, ale ty nove 500 mam porad v hlave. Pokud budes chtit zmenu a prodas je, vzpomen si. Diky, Petr

zatial sluzia vyborne. som velmi spokokny. v pripade ze budem predavat tak sa ozvem.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)
zatial sluzia vyborne. som velmi spokokny. v pripade ze budem predavat tak sa ozvem.

Stále spokojenost a ještě je neprodáváš? :-) Né, jen si dělám srandu, ale je pravda, že už mi dost dlouho leží v žaludku. Dokonce jsem už ustoupil od mého dalšího snu Omegy Semaster a pomalu, ale jistě mířím právě k těmto TH. Co si myslíte o této limitovce? TAG Heuer Automatic Aquaracer NRDC 500m Diver Watch LE - 1500,00 USD

post-364-1267382027.jpg

post-364-1267382053.jpg

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Odesláno
dalsie fotky

jsou skvělý každou chvílí mi mají taky dorazit tak se moc těším a ty ecka jsou taky krasný

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...