kave2 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Ahojte, cele to zacalo asi pred 7 mesiacmi ked som vo vyklade v obchode zbadal TH Carrera ktore sa mi velmi zapacili. rozmyslal som a rozmyslal ale nakoniec ma odradila cena. pred asi 3 tyzdnami som zistil ze mozem mat zlavu vdaka Volvo Ocean Race, znovu som si presiel vsetky modely TH a objavil Tag Heuer Aquaracer 500M ktore som si aj nakoniec kupil. problem je odkedy ich mam nejako ma to chytilo a az prilis sledujem 'hodinkovu scenu' , aby som sa nenamotal :-]
kave2 Odesláno 9. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2009 (upraveno) dalsie fotky tieto ma celkom zaujali.nieco elegantnejsie by sa zislo :-] aky mate nazor na tuto znacku? Upraveno 9. června 2009 uživatelem Baker Smazana velka fotka
emte Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Najlepsie aquaracery. Len odklepnut toho kyklopa
Baker Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Vypadaji fakt dobre, jen jsem nikde nezjistil, z ceho je ta luneta, vypada to jako nejaka tvrda guma, nevi to nekdo ?
emte Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Mala by to byt guma: http://ablogtoread.com/tag-heuer/tag-heuer...00m-dive-watch/
kave2 Odesláno 9. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2009 Vypadaji fakt dobre, jen jsem nikde nezjistil, z ceho je ta luneta, vypada to jako nejaka tvrda guma, nevi to nekdo ? zda sa ze to je guma, ale dost tvrda.
Petr77 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 to Kave2: ...hmm, pekna podivana. Vcera jsem zkousel Aquaracery v Details a myslel, ze mam vybrano. Ted ale musim jeste videt "nazivo" Tvuj model. At dobre slouzi...
Návštěvník Snow Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 tieto ma celkom zaujali.nieco elegantnejsie by sa zislo :-] aky mate nazor na tuto znacku? Na Eberhard&Co ten nejlepší a na TAG Heuer nic moc.
Petr77 Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 Ahojte, cele to zacalo asi pred 7 mesiacmi ked som vo vyklade v obchode zbadal TH Carrera ktore sa mi velmi zapacili. rozmyslal som a rozmyslal ale nakoniec ma odradila cena. pred asi 3 tyzdnami som zistil ze mozem mat zlavu vdaka Volvo Ocean Race, znovu som si presiel vsetky modely TH a objavil Tag Heuer Aquaracer 500M ktore som si aj nakoniec kupil. problem je odkedy ich mam nejako ma to chytilo a az prilis sledujem 'hodinkovu scenu' , aby som sa nenamotal :-] Ahoj na Slovac... tak jak slouzi TG Aquaracery? Nakonec jsem koupil Aquaracery automatic chronograph, ale ty nove 500 mam porad v hlave. Pokud budes chtit zmenu a prodas je, vzpomen si. Diky, Petr
kave2 Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Ahoj na Slovac... tak jak slouzi TG Aquaracery? Nakonec jsem koupil Aquaracery automatic chronograph, ale ty nove 500 mam porad v hlave. Pokud budes chtit zmenu a prodas je, vzpomen si. Diky, Petr zatial sluzia vyborne. som velmi spokokny. v pripade ze budem predavat tak sa ozvem.
African Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 (upraveno) zatial sluzia vyborne. som velmi spokokny. v pripade ze budem predavat tak sa ozvem. Stále spokojenost a ještě je neprodáváš? :-) Né, jen si dělám srandu, ale je pravda, že už mi dost dlouho leží v žaludku. Dokonce jsem už ustoupil od mého dalšího snu Omegy Semaster a pomalu, ale jistě mířím právě k těmto TH. Co si myslíte o této limitovce? TAG Heuer Automatic Aquaracer NRDC 500m Diver Watch LE - 1500,00 USD Upraveno 28. února 2010 uživatelem Vlastimil7664
foxik28 Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 dalsie fotky tieto ma celkom zaujali.nieco elegantnejsie by sa zislo :-] aky mate nazor na tuto znacku? jsou skvělý každou chvílí mi mají taky dorazit tak se moc těším a ty ecka jsou taky krasný
kulix Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Odesláno 28. února 2010 super kousek od TH..A výborně se nosí..
Ronin13 Odesláno 19. července 2011 Nahlásit Odesláno 19. července 2011 Pěkné, jen mi ty celé černé příjdou elegantnější, ale to je už věcí vkusu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se