Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
kurňa, to mi včír fakt ulítlo ..... dík za upozonění, YPO :D

Jinak mám za to, že právě zažíváme závěrečnou etapu posledního vzedmutí všeobecného zájmu o mechanické hodinky. Krize to už uťala, ty investice do velkých továren na kalibry, a inovace mechanických strojů, které se teď dokončují, jsou, obávám se, toxické.

Zůstanou jen ti nejslavnější členi velkých koncernů na všechno a pak opravdu svébytné firmy, a ti, co budou dělat hodinky jako přidruženou výrobu třeba k robotice, foťákům .... (jako sailor plnící pera) výroba se bude snižovat, mechanické hodinky budou zdražovat. Co budou nosit moje děti nevím, ale asi nic, pokud nebudou vícefunkční mobily na zápěstí.

S casti s tebou musim souhlasit, ale upresnim to: ze v tech dostupnejsich "lidovych" sferach mechanice zvoni hrana. Nadsenci a moviti lide chtejici investovat sve penize budou i v budoucnu mit zajem o mechaniky vyssich trid, tam kde je bud zajistena urcita technicka vypiplanost nebo prestiz. Zajem o luxusni hodinky, kam bezpochyby patri HH roste; pribyva bohacu v zemich jako je Indie a Cina a ceny se utesene sroubuji dal, to je fakt.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...