Alessio Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Ahoj, jak to tak bývá, začínám infikovat lidi kolem sebe chronovirem - to určitě znáte všichni. Problém je, že málokdo chce za hodinky dát částky, které tu lítají běžně a tak jsem se dostal do následující situace: Kamarád že si teda taky nějaký pěkný hodinky koupí a protože má lítání rád ještě víc než já, bylo jasné že to budou pilotky. No jenže - řekl, že by dal tak tři tisíce. Na to jsem mu přeposlal jen odkaz na WS International a hodinky Horsta Fuchse, což správně pochopil a navýšil rozpočet na 5 tisíc s tím, že teda ještě by něco kousek přidal, ale přes deset ne, že "není magor". A protože specifikoval, že chce pilotky se stopkama, obracím se na vás se žádostí o radu - napadá vás prosím něco? Docela zajímavé má od cca 9 tisíc Wenger, což jsem mu poslal jako první z možností s tím, že se jedná o všeobecně známou značku, která vyrábí kvalitní hodinky za příznivé ceny, tedy žádné šunty ale ani nic čím by kolegy ohromil. pak ale koukám a docházejí mi nápady...ruskou produkci neznám a takovou tu mid/low end také vlastně ne... Poradí někdo?
Šimon Stoklasa Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Já jsem tady taky poprvé přišel se zájmem o Wengery... V první fázi jsem byl přesvědčen, že Wenger ne, že sáhnout po té ruské produkci. Nakonec jsem navyšoval rozpočet mnohonásobně a VYPLATILO se to Já myslím, že se tady najdou určitě tací, co dobře poradí s ruskou produkcí.
Bask Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Ruske chronografy budu asi od 8.000 Kc. Nebal by som sa ich. Za tu cenu...
boo-beek Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Otazka je, co znamena Pilotky. Pokud pilotni look (tedy po vzoru nemeckych pilotek), tak ruska produkce ne. Pokud pilotni hodinky ve smyslu serepeticky okolo (jako napr. logaro ) po vzoru Navitimeru, tak treba Poljot Blue Angels. Nevim, jestli se daji sehnat nove pod 10K, ale mohlo by to jit. A z druhe ruky, je tech 5K realna suma. Akorat se nosene dost blbe shani. To je mechanika. Pokud quartz, tak Wenger je OK.
Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 vůbec bych se nebál quartzu.....momentálně se jedny povalují přímo tady na Chronomagu: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=19888 velmi dobře vypadají ty "kopie" Navitimerů od Rotary: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20049 a potom bych doporučoval juknout na tohle: http://www.wernersflyingwatches.com/products.asp?ProID=283 Citizeny ani Seiko sem nedávám,předpokládám,že na to už jsi koukal.
mechano Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Já ti poradím s ruskou produkcí a nádavkem přidám ještě čínskou: vykašli se na to.
Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 pokud chce hodinky do 5000 kč,tak si až tak moc vybírat nemůže....ne každej je úchyl,jako Chronomagoři..... ale za mne,pokud do 5k,potom quartzky......
Návštěvník YPO Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 nevím jestli jsou to pilotky - nevím jestli to má echt stopky , ale mě se to líbí a ještě se to dá koupit kolem 400euro na zeno point, ebay (momentálně tam nic není, ale zase se tam určitě objeví) - je v tom oris kalibr
Návštěvník Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Citizen Nighthawk kolem 250 - 300 dolarů. Jinak do takhle přiškrcených peněz mimo Rusko a Čínu nevím. Upraveno 10. června 2009 uživatelem Roman I.
Baker Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Kdyby kamarad chtel mel bych toto, WR200m, safir, Radio Control. Edit: Prehledl jsem podminku stopek.
cigi Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Nějaký ty vojenský pilotní quartzový seika - je o nich dost článků na chronomagu.
Alessio Odesláno 10. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Vypadá to opravdu buď na variaci na téma wenger/victorinox nebo citizen/seiko. Já vím, je to jako hledat jehlu v kupce sena a když na to aplikuji své osobní esteticko-technické požadavky, tak je to hodně těžké... každopádně to bude kvarc - stopky nejsou podmínkou, chtěl aby to "mělo takový ty budíčky" - myslel asi subciferníky z mých Archimédek, které se mu evidentně líbí. Já to beru jako výzvu, ukážu mu modely, na které jste mě přivedli díky vašim postřehům (díky za ně) a zkusím ho trochu nahlodat v tom, že přece na hodinkách by se šetřit nemělo, nekupují se každý den. Mimochodem, to mi připomnělo jiránkův vtip o mýdle, kde se v krámu začne mydlit a na nechápavý pohled prodavačky mužíček odvětí: No co koukáte, mýdlo se nekupuje každý den!" :-) Edit...tohle by ho možná donutilo přihodit pár tisíc...vypadají úžasně, mají safír, budíčky...taky s evám líbí? http://www.chronoshop.cz/katalog/Traser-Cl...ate-Steel-Steel Upraveno 10. června 2009 uživatelem Alessio
Návštěvník Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Vypadá to opravdu buď na variaci na téma wenger/victorinox nebo citizen/seiko. Já vím, je to jako hledat jehlu v kupce sena a když na to aplikuji své osobní esteticko-technické požadavky, tak je to hodně těžké... každopádně to bude kvarc - stopky nejsou podmínkou, chtěl aby to "mělo takový ty budíčky" - myslel asi subciferníky z mých Archimédek, které se mu evidentně líbí. Já to beru jako výzvu, ukážu mu modely, na které jste mě přivedli díky vašim postřehům (díky za ně) a zkusím ho trochu nahlodat v tom, že přece na hodinkách by se šetřit nemělo, nekupují se každý den. Mimochodem, to mi připomnělo jiránkův vtip o mýdle, kde se v krámu začne mydlit a na nechápavý pohled prodavačky mužíček odvětí: No co koukáte, mýdlo se nekupuje každý den!" :-) Edit...tohle by ho možná donutilo přihodit pár tisíc...vypadají úžasně, mají safír, budíčky...taky s evám líbí? http://www.chronoshop.cz/katalog/Traser-Cl...ate-Steel-Steel na 40 mm celkem dost ptákovin na ciferníku.... Měl jsem možnost zkoušet 39-40 mm chrono a všechno to zatím bylo ***ěrný...(mrňavý, to mi snad ten mravokárný hlídač nebude hvězdičkovat) Upraveno 10. června 2009 uživatelem Roman I.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se