Baker Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Takze je tam Breitling 23 (ETA 7753). PhoeniX vyhrava zajezd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Tak jestli je to oficiální, tak uznávám chybu, jen nechápu, proč mi tedy napsali B17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Takze je tam Breitling 23 (ETA 7753). PhoeniX vyhrava zajezd. Jeee!!! A kam to bude, smím-li se zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Takze je tam Breitling 23 (ETA 7753). PhoeniX vyhrava zajezd. Kde jsi to prosím zjistil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Kde jsi to prosím zjistil ? Breitlingsource.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 No nevím.Uvidíme co bude na oficiálních stránkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 Jsou to parádní hodinky. Trošku mně akorát připadá, že už jsem jednou podobný dvojčata viděl Teda až na ty modrý ručky chronografu... ale né, jsou fakt moc pěkný. Zdá se mi to nebo nemaj tu trošku diskutabilní cibulovou korunku, která je u současnýho modelu chrono heritage? Zdroj/source: heuerautavia.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Zdá se mi to nebo nemaj tu trošku diskutabilní cibulovou korunku, která je u současnýho modelu chrono heritage? Rekl bych ze jo, ale ta korunka je vyborna, netlaci a velmi dobre se s ni manipuluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Lepsi fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Na živo půjde o skvosty. Samozřejmě podle některých pouze pro kolotočáře. Největší škoda je velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 (upraveno) Baker: Přiznám se, že moc Béčka úplně nemusím, avšak tohle je nádhera, co dodat... Škoda, že cenovka pro mne bude v nedohlednu Upraveno 30. června 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Fuckt krásný raky! Nevím pro kterou kombinaci bych se teoreticky rozhodl, mám černej ciferník s bílýma subciferníčkama a takto se mi líbí moje cibule nejvíc, takže by to asi dopadlo zase stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Fuckt krásný raky! Nevím pro kterou kombinaci bych se teoreticky rozhodl, mám černej ciferník s bílýma subciferníčkama a takto se mi líbí moje cibule nejvíc, takže by to asi dopadlo zase stejně. No já to mám úplně stejně, ale tady by to chtělo mít oboje - na střídačku Ještě, že nemám prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Největší škoda je velikosti. Velikost je diky tvaru pouzdra v pohode. Na ruce sedi dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 No já to mám úplně stejně, ale tady by to chtělo mít oboje - na střídačku Ještě, že nemám prachy... Dyť je to jedno. Já taky ne. Tady to není důležitý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Tak jo, máte pravdu - B17 tam opravdu není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Ofic. mail z Breitling. Takze B23 jak uz jsem psal vyse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Netusi nekdo, jak se jmenuje novy kaucukovy remen od Breitlingu ? Nikde to nemuzu najit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 maji jedinou chybu, a to, ze to neni Rolex. Ostatne proto jsem je taky prodal, proste nac nosit becka kdyz muzu mit rolady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 maji jedinou chybu, a to, ze to neni Rolex. Ostatne proto jsem je taky prodal, proste nac nosit becka kdyz muzu mit rolady... Spravne, hlavne at je videt, ze to bylo drahy Co treba prumer hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se