911 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak musím napsat jak to dopadlo. Vzal jsem do práce noťas a řekl jsem mu, že je menší problém, ať si to přečte sám. Četl četl a pak řekl, že svět je plnej nepřejícných lidí, který tvrdí něco jen podle fotografie a že zajde přímo k Rolex pro ověření. Ale jestli to je pravda bude muset vytáhnou z tetičky, kde to koupila. Když přijela přímo z dovolené ve Švýcarsku, tak to prý přivezla. Jsem rád, že to vzal tak jak to vzal. Podle všeho mě nelakoval. Jelikož jsem si všiml, že se na ně ve chvilkách volna pořád díval. Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit. Praha Bechyne. jen at si tam dojde a dostane diplomatickou sprchu, kdyz jsme ti neprejici mam pocit, ze jen co vstoupi do kramu rozezvno se alarm, protoze tohle smrdi na sto honu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit. Ověření má již za sebou, Chronomag je místo s velkou koncentrací znalostí o hodinkách. U prodejců Rolex ať se neztrapňuje, stačí jít do zlatnictví a nechat si ověřit "ryzost" bílýho zlata na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 My jsme fakt nepřejícní, tady je to jeden závistivec vedle druhýho. Asi půjde o "rozumbradu", který všechno ví, všude byl a někde i 2x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 To asi ne znám ho. Ale jestli žil v tom, že je to pravé a teď to to. Prostě mě nejde do hlavy proč hodináři před tím mu neřekli pravdu. A nebo jak jsem tu už četl, není hodinář jako hodinář. Já Vám moc díky. A jelikož se mojí drahé polovičce moc moc líbí našel jsem Orient s pruhledem. Ale budu ještě hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 pikec - cesta k Bechynemu by byla skutecne ztratou casu a urcite zbytecnym ztrapnenim se.. Ono uz jenom to oloupany zlaceni je celkem zrejma napoveda kdyz se ma jednat o masiv Navic ten cifernik mluvi sam za sebe a ten pruhled je jeste daleko zretelnejsi napovedou s cim ma clovek tu cest.. uz tomu chybi jen ta nalepka Japan Movt aby to bylo dokonaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Tak musím napsat jak to dopadlo. Vzal jsem do práce noťas a řekl jsem mu, že je menší problém, ať si to přečte sám. Četl četl a pak řekl, že svět je plnej nepřejícných lidí, který tvrdí něco jen podle fotografie a že zajde přímo k Rolex pro ověření. Ale jestli to je pravda bude muset vytáhnou z tetičky, kde to koupila. Když přijela přímo z dovolené ve Švýcarsku, tak to prý přivezla. Jsem rád, že to vzal tak jak to vzal. Podle všeho mě nelakoval. Jelikož jsem si všiml, že se na ně ve chvilkách volna pořád díval. Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit. Ať si to klidně ověří v Carollinu nebo u Bechyněho - občas se jim tam takovýhle "custom" Rolexy vyskytnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 pikec: Jen ať jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 hele, tohle vlákno je nějaký virální marketing na nové modely Rolexu nebo něco takového, to jinak není možné, že je někdo tak ehm, no, řekněme svéhlavý :-D / ať ty Rolexky vezme do Carollina a ty jdi s ním a vem kameru, nebo to toč aspoň na mobil, sem zvědavý kam se obrátí, že takový nepřejícní čecháčci jsou i u dealera Rolexu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Ale jestli to je pravda bude muset vytáhnou z tetičky, kde to koupila. Když přijela přímo z dovolené ve Švýcarsku, tak to prý přivezla. ze švýcarska se přeci vozí čokoláda a né hodinky - ještě, že nejela do turecka to by toho přivezla celej pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 ze švýcarska se přeci vozí čokoláda a né hodinky - ještě, že nejela do turecka to by toho přivezla celej pytel ale tak ja bych se zrovna ze svajcu nebal dovezt hodinky... akorat je nesmi teticka kupovat v ulicce za ofigo obchodem, i kdyz to ten sympaticky ukecany turek prodava s takovou peknou slevou, a zrovinka stejny jako jsou ve vyloze (samozrejme jiny model, ale podobnost s originalem teticka prece pozna, ne?) tetickam zdar, smeline zmar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Nevíte o nějakém místě, kde by to mohl osobně ověřit. Jak jsi ho popsal, tak neuvěří ani autorizovanému servisu (Bechyně/Štěpánská/Praha) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Boze moj nech to nikam nenosi, utrhne si ostudu a v pripade zlatnika a"ryzosti" este zaplati za pracu. Tie hodinky vedla rolad ani nelezali a jasnejsie by to na nich bolo vidiet snad uz len keby to tam priamo napisali, je to fake jak krava... vlastne aj na fake je to velka bieda. Nech ich da deckam na hranie alebo ich rovno vyhodi a teticke nech na oplatku kupi tiez nejaky luxusny darcek u vietnamca a budu si kvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2009 Jak jsem psal, moc díky za pomoc. Kolegu už nechte, jestli se Vás někoho dotklo co jsem zde citoval co řekl, tak to pochopte, jestli opravdu žil s tím, že mají super kousek a ono toto. Už je to jen a jen jeho boj. Osobně já jsem v hodinkách úplná lama, ale díky tomuto foru se to časem určitě, aspoň malinko, zlepší. A ten strojek automat co byl uvnitř šlapal sice nevím s jakou přesností, ale šlapal. A měli rozměr jen 25mm. Jinak najít hodinky s průhledem a této velikosti s limitem max do 10000kč lépe, ale 5000kč je asi složitější. Orient mají 37mm což je pro mojí drahou polovičku moc (max do těch 30mm). Ale to bude už jiné vlákno, sem to už nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.