fantozzi Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Jen pro legraci jsem vyfotil jedny hodinky ktere jsem si cca pred 15 lety koupil. Bylo to v dobe kdy jeste nebyly mobilni telefony a ja mel vsechna telefonni cisla ulozena v hodinkach - a tech bab co jsem na ne sbalil! Cena v dobe koupe 7.990,- Kc (to jsem musel byt uplny magor!).
Baker Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Do doby fialovych sak a bilych ponozek k obleku se hodi perfektne
fantozzi Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Baker napsal: Do doby fialovych sak a bilych ponozek k obleku se hodi perfektne No, v te dobe jsem nosil pracovni cerny smoking
Baker Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 fantozzi napsal: No, v te dobe jsem nosil pracovni cerny smoking Nebylo to mysleno osobne, proste takova doba byla, hlavne u nas na vychode
Gilius Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 BOMBA vintážní kousek.......ve velmi dobrém stavu......zachovat,nevyhazovat. Je jich málo.....!!!!!
fantozzi Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Gilius napsal: BOMBA vintážní kousek.......ve velmi dobrém stavu......zachovat,nevyhazovat. Je jich málo.....!!!!! Predpokladam ze si delas srandu. Ne ze bych mel v planu je vyhodit, ale ze by to byla nejaka BOMBA???
Gilius Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 ne,já si srandu ROZHODNĚ NEDĚLÁM!!!!!! Protože,narozdíl od většiny zdejšího osazenstva,jsem milovníkem digitálek a ana/digi hodinek a vím,že podobné kousky nejsou moc k sehnání.
fantozzi Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Covece, ty mas asi pravdu! Jak tak ctu (hlavne na U.S. strankach) tak je po nich celkem shanka! Ze bych se jich zbavil? Cely nazev je: Casio FlipTop DataBank IA-1000
Gilius Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Jakýpak asi??? Já vím,že mám pravdu.... Akorát mne mrzí,že spousta digitálních skvostů skončila takhle v popelnici.......že na ně lidé koukali jen jako na digitálky a bez rozmyslu se toho zbavili.....
carpaccio Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 kibi napsal: do nejlepsich rukou bys je sveril tak, kdybys je daroval Giliusovi... Pod to bych se, s dovolenim, podepsal. A za me tedy maji rozhodne hodnoceni "dobovy narez"!
smarter Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Tak tohle je pecka. Jako maly kluk jsem kvuli takovym kouskum vydzel u vitrin cele hodiny.
Gilius Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Odesláno 30. června 2009 už jsem tu o nich psal: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...st&p=259197
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se