jnm Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Na oficiálním seznamu kontaktních míst TH po celém světě jsem nenašel ani jednu emailovou adresu, jen poštovní adresy, telefony a faxy. Sice píšou, že budou "...glad to answer my questions", ale je možný, že by nekomunikovali elektronicky? Nebo to jen neumím najít? Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost, eventuelně mail na jejich centrálu?
Kalifx Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 jnm napsal: Na oficiálním seznamu kontaktních míst TH po celém světě jsem nenašel ani jednu emailovou adresu, jen poštovní adresy, telefony a faxy. Sice píšou, že budou "...glad to answer my questions", ale je možný, že by nekomunikovali elektronicky? Nebo to jen neumím najít? Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost, eventuelně mail na jejich centrálu? Zkusil bych tuhle: info@tagheuer.com
jnm Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Kalifx napsal: Zkusil bych tuhle: info@tagheuer.com A to je prostě tip nebo jsi to někde našel?
little_w Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 jnm napsal: A to je prostě tip nebo jsi to někde našel? tipoval bych, ze je to tip
911 Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 pro CR je kontakt nasledujici. servis@hanak-brno.cz dusak@dusak.cz (p.Kverka)
Stepino Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 (upraveno) zalezi na co to chces. kalifx i ja ale i jini maji kontakt na osobu, ktera ma na starost peci o zakaznika. ale k tomu emailu jsem se dostal prave pres to co Ti kalifx doporucil, tkaze pokud chces neco jineho nez servis hodinek tak ho nevahej pouzit. zrovna tak bych pouzil jediny autorizovany servis a kontakt - Hanak Brno. Tam Ti poradi na koho se obratit. Stepan Edit: 911 byl rychlejsi ale na minuty je to stejne, dokonce jsme se i shodli na tom ze bych nejdriv oslovil ceske zastoupeni Upraveno 12. června 2009 uživatelem Stepino
jnm Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Stepino napsal: zalezi na co to chces. kalifx i ja ale i jini maji kontakt na osobu, ktera ma na starost peci o zakaznika. ale k tomu emailu jsem se dostal prave pres to co Ti kalifx doporucil, tkaze pokud chces neco jineho nez servis hodinek tak ho nevahej pouzit. zrovna tak bych pouzil jediny autorizovany servis a kontakt - Hanak Brno. Tam Ti poradi na koho se obratit. Stepan O servis mi (zatím) nejde, takže jsem to zkusil (email se zatím jako nedoručitelný nevrátil) a uvidím Díky moc za info!
Pista Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Stepino, asi som tomu neporozumel - napísali ste, že kontakt ktorý máte, má na starosti "péči o zákazníka" a nerieši problémy so servisom. Pracujem v obchode už dosť dlho a vo väčšine prípadov má CCC na starosti aj riešenie problémov so servisom - minimálne tvorí prostredníka medzi zákazníkom a servisom. Ako je to vlastne v TAG Heuer v tomto prípade? Pýtam sa z toho dôvodu, že na Slovači (práve dnes) mi odporučil oficiálny TAG Heuer servis už druhý krát kontaktovať priamo "zodpovednú osobu" v TAG-u v Švajčiarsku, no tí so mnou nekomunikujú a posielajú "diplomatické" nič neriešiace odpovede naspäť a znovu "lokálnemu" servisnému technikovi. Som v začaovanom kruhu...možno by ste mi vedeli pomôcť. Pre bližšie upresnenie môjho problému viď "vlákienko" s problémom ohľadom Calibre S. Vopred Vám ďakujem za odpoveď a ospravedlňujem sa za "zaburinenie" tohto vlákna. Zdraví, Pišta
jnm Odesláno 19. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2009 Ze "zaburinenie" si nic nedělej (musím se otce ze Slovenska zeptat, co to je ) a buď rád, že ti píšou alespoň diplomatický odkazy. Mně na ten email žádná odpověď nepřišla
Pista Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 jnm napsal: Ze "zaburinenie" si nic nedělej (musím se otce ze Slovenska zeptat, co to je ) a buď rád, že ti píšou alespoň diplomatický odkazy. Mně na ten email žádná odpověď nepřišla Ospravedlňujem sa za "odborné zemědělské" výrazy - "burina" je presne to isté čo "plevel" (zaburinenie = plevelení), akurát dodnes (a to som už na tomto svete nejaký ten rôčik) som nenašiel český výraz na slovenskú "pahrebu"...ale to je príliš ďaleko od hodiniek, resp. asi tak blízko, ako je komunikácia TAG Heuer so svojimi zákazníkmi v porovnaní s komunikáciou Glashutte Original s jej fanúšikmi a zákazníkmi - viď TU parádny článok od Safiho (Safi vďaka!!!). Ak dostanem akúkoľvek odpoveď dám Vám všetkým samozrejme okamžite vedieť. Zdraví, Pišta
Pista Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Sľúbil som, že v prípade ak dostanem z TAG Heuer akúkoľvek odpoveď, tak Vám dám vedieť. Priznám sa, neveril som tomu, no zázraky sa stále dejú ....sudruzi ze švýcar odpovědeli.... Na môj už naozaj neviem koľký e-mail, som dnes popoludní dostal odppoveď s prosbou, aby som svoje Calibre S zaslal na adresu do TAG Heuer v La Chaux de Fonds - do "Stepinom" už predtým spomenutého "strediska o starostlivosť zákazníkov - Customer service". Dodatočne mi pripojili ich DHL číslo, aby som nemusel za odoslanie hodiniek nič platiť, resp. nezabudli pripomenúť ako starostlivo mám hodinky zabaliť... Akonáhle ich obdržia, tak ich podrobia testovaniu a oboznámia ma s výsledkom. Ako to celé dopadne, sa samozrejme následne dozviete. Zdraví, Pišta
jnm Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2009 Pista napsal: Sľúbil som, že v prípade ak dostanem z TAG Heuer akúkoľvek odpoveď, tak Vám dám vedieť. Priznám sa, neveril som tomu, no zázraky sa stále dejú ....sudruzi ze švýcar odpovědeli.... Na môj už naozaj neviem koľký e-mail, som dnes popoludní dostal odppoveď s prosbou, aby som svoje Calibre S zaslal na adresu do TAG Heuer v La Chaux de Fonds - do "Stepinom" už predtým spomenutého "strediska o starostlivosť zákazníkov - Customer service". Dodatočne mi pripojili ich DHL číslo, aby som nemusel za odoslanie hodiniek nič platiť, resp. nezabudli pripomenúť ako starostlivo mám hodinky zabaliť... Akonáhle ich obdržia, tak ich podrobia testovaniu a oboznámia ma s výsledkom. Ako to celé dopadne, sa samozrejme následne dozviete. Zdraví, Pišta Tak to máš kliku, já jsem zatím bez odpovědi
Pista Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Odesláno 29. června 2009 jnm napsal: Tak to máš kliku, já jsem zatím bez odpovědi Ja tých odpovedí už mám viacej (zdvorilostná komunikácia ohľadom posielania hodiniek). "JNM" ty si bez odpovede a ja od dnes bez hodiniek...Snáď sa nestratia a vrátia v stave hodnom mena TAG Heuer a nie nejakej čínskej "fajky". Každopádne som si pre istotu nechal origoš krabičku...ak by sa tie hodinky už nevrátili a niekde cestou do La Chaux de Fonds zmizli do nenávratna - one never knows - ...Príbeh pokračuje...a ako dopadne samozrejme dám vedieť. Dokonca som im tú chybičku nafilmoval a hodil na CD-ROM. Jedenkrát vidieť je určite viac ako stokrát počuť, alebo čítať. Tí budú "čumět" ako im tie preslávené stopky niekedy "frčia". Zdraví, Pišta
Pista Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Aby môj sľub, napísať ako to dopadlo s reklamáciou" nedopadol ako "sľuby o perfektnom servise v príručke a na webe TAG Heuer" tak týmto moju "anabázu" s TAG Heuer ukončujem...a to navždy. Včera som obdržal odpoveď v ktorej mi oznámili, že hodinky sú v poriadku a že si mám prečítať poriadne návod na použitie chronografu (stopiek)... Očakával som všeličo, no takúto aroganciu určite nie (hold ilúzie s pribúdajúcimi rôčkami ubúdajú). Videom s komentárom (mimochodom, ktorý presne kopíruje návod výrobcu) a podrobným popisom nepresnosti (skôr by som povedal, že výrobnej a vývojovej vady, nakoľko som túto chybu zistil už na ďalších 3 identických hodinkách) som dokázal nepresnosť stopiek v určitých časových intervaloch - podrobný popis nájdete TU (v prípade, ak by chcel niekto poslať to video, rád mu ho kedykoľvek zašlem). Som veľmi sklamaný a jediné čo môžem na adresu TAG Heuer povedať je, že túto značku nedoporučím absolútne nikomu. Ak som tým niekoho pohoršil, tak sa ospravedlňujem, no nie je možné, aby stopky obyčajných digitálnych CITIZEN-iek za pár stovák (ktoré majú tie isté funkcie stopovania času a ovládajú absolútne identicky ako TAG Heuer Calibre S) boli presné a hodinky za niekoľko desiatok tisíc svetoznámej značky nie. Navyše ak je všetko "korunované" arogancoiu servisu priamo v sídle tejto "renomovanej" spoločnosti, tak je to o to smutnejšie. Heueristom prajem veľa zábavy s ich časostrojmi. Pre mňa táto značka prestala existovať. Zostala mi len jediná a to posledná úloha: zbaviť sa tých "shi...ov" čo najrýchlejšie. Zdraví, Pišta Upraveno 12. července 2009 uživatelem Gilius
Stepino Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Ahoj, mrzi me ze nejsi spokojen se znackou TAG HEuer, ale spis reaguji na zverejneni emailu na jednotlive osoby v customer care TAG heuer. Prijde mi to nemistne zverejnovat konkretni emailove adresy, asi by nikdo z nas nebyl rad kdyby se jeho pracovni emailova adresa objevovala na internetu. predstavte si ze vam bude psat kdekdo aby jste mu zajistil opravu, ma svuj smysl napsat na info@tag.heuer.com prave proto aby vas dotaz prosel sitem a byl smerovan na konkretni lidi, pres nejaky filtr, helpdesk, operatora nebo cokoliv. proto bych Te rad poprosil o smazani techto informaci. Diky predem Stepan
Gilius Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Mám stejný názor a adresy jsem proto smazal.Tento( info@tag.heuer.com ) by měl stačit.
Pista Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Nemiestne??? ... ako sa to vezme páni. Pracujem v spoločnosti, ktorá je vo svojom obore minimálne tak renomovaná a minimálne s takou históriou, ako Heuer, Omega, IWC, alebo Patek a je pravdou, že taktiež má obdobnú "všehltajúcu" e-mailovú schránku (každá krajina má svoju vlastnú), no v prvom rade je absolútne neprípustné, aby na akýkoľvek relevantný e-mail (týkajúci sa našich výrobkov, prípadne služieb) nebolo odpovedané...čo v TAG-u je pravdepodobne skôr pravidlom, ako výnimkou. Obdobne nikto v spoločnosti nemá problém, ak ho osloví na jeho pracovný e-mail ktokoľvek a odkiaľkoľvek (v prípade, že sa to jeho netýka, tak má povinnosť to preposlať zodpovednej osobe, alebo odpovedať priamo zákazníkovi, koho má s daným problémom kontaktovať)...každý má na svojej vizitke uvedenú okrem spoločnej "všehltajúcej" adresy aj osobnú - vrátane mobilného telefónu...jednoducho - nikto sa za nikoho neskrýva. Nemiestne je v prvom rade to, že lokálny servis nie je schopný zabezpečiť opravu (a to už nehovorím o korešpodencií, pretože tú som mu musel osobne prekladať, aby vôbec vo Švajčiarsku pochopili o aký problém sa jedná), nemiestne je aj to, že "customer service" štandardne neodpovedá zákazníkom (viď príspevky od JNM). "Customer service" akéhokoľvek a už vôbec nie renomovaného výrobcu, nie je "fórum", kde je možné sa skryť za "prezývky" a dovoliť si v pohode neodpovedať a nereagovať...OK, vykecal som sa - ale hnevá to veľmi - až natoľko, že to neprajem zažiť nikomu z Vás, čo sú v hodinkách "až po uši". Zdraví, Pišta - byvalý Heuer-ista (zaujímavé, za tú značku by som dal ruku do ohňa...až kým som si nekúpil prvé Hujerky...) Upraveno 12. července 2009 uživatelem Pista
Gilius Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 on je asi hlavně rozdíl mezi Heuer a Tag Heuer.......nejsi první,který na Tag nadává. Ale abych se jich zastal,jejich digi,ana/digi jsou bez chyb!!!!!
911 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 pista, je uplne fuk kde pracujes. tohle se proste nedela. pokud nejsou verejne zname ty maily, tak protste ukolem tech lidi neni odepisovat komukoli, kdo si zamane, ze jim posle pohled. existuji nejake postupy, policies atd. od toho existuji prave oddeleni kde se takovety dotazy/stiznosti agreguji a dal distribuuji. to jestli to pak funguje nebo ne, je jina. kup si stary hujerky a budes veeelmi spokojeny. spousta lidi nadava na TAGy.
Pista Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Chlapci, vďaka za Vaše povzbudivé slová! Čo sa týka "company policy, code of conduct" a podobných "interných" záležitostí nadnárodných spoločností - som "vycvičený" až, až...niet nad "US company" - tí sú v tom neuveriteľne zdatní - dodám len, že nie je nad "multilevel management" kde ani "Boh" nevie kto je za čo zodpovedný, ak príde naozaj na "lámanie chleba"... Žiaľ, som viacmenej presvedčený, že touto cestou sa vybrali aj v TAG-u - hľdať "value added" aj tam kde vôbec nie je - tú imaginárne vytvoríme tvárami ambasádorov, záplavou billboardov a pomocou všakovakých nezmyselných hesiel kampaní a predajom úplne iných výrobkov, ktoré predá len naša značka (som zvedavý, kedy si budeme môcť kúpiť mlieko, alebo maslo pod značkou TAG Heuer) . Hold, to je skutočnosť a snáď aj čiastočná daň za "globalizáciu". OK - poďme sa teda pozrieť do minulosti - žey AUTAVIA, alebo ako vraví Gilius: klasické digi? Uvidím, ešte to musím trošku dlhšie predýchať. Zdraví a ďakuje Vám, Pišta Upraveno 12. července 2009 uživatelem Pista
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se