safi Odesláno 13. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Ahoj, omlouvám se za zdržení - musel jsem na týdenní velký nákup :-( Takže výhercem se stává: Ja menim svou odpoved na Glashütte Original caliber 60 ... ;-) (pokud ma kazdy jen jeden pokus, tak jako bych nic nenapsal) Sice až na druhý pokus, ale stále první. Jeho první odpověď byla navíc hodně blízko. A na co se může těšit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 cukor obaluje nervy, takze sa mu bude urcite hodit
grakij Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 gratulace utrejchovi jsem zvedav jak mu to safi preda ... jednou z moznosti by bylo vyuzit postovni mravence, vysype to na zem a oni to odnosi
safi Odesláno 13. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2009 gratulace utrejchovi jsem zvedav jak mu to safi preda ... jednou z moznosti by bylo vyuzit postovni mravence, vysype to na zem a oni to odnosi Rozpustím mu to ve vodě a pošlu potrubím
Arthur N. Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 v tom pytlíčku není cukr, ale šroubky, kolečka, ručky apod. je to skládačka na dlouhé zimní večeery - GLASHÜTTE ORIGINAL - caliber 60!!!!!
safi Odesláno 13. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2009 v tom pytlíčku není cukr, ale šroubky, kolečka, ručky apod. je to skládačka na dlouhé zimní večeery - GLASHÜTTE ORIGINAL - caliber 60!!!!! Přesně tak. Rafinovaně propašovaná z továrny.
grakij Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 A v tom tretim co tam neni videt je taky cukr, ale takovy lepsi ... aby te to dele bavilo a byl trochu kretivni co ?
Arthur N. Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 safi: kdy bude další soutěž, např. o skládačku GRAND SEIKO nebo NOMOS by se mi taky líbil v pytlíčku jako skládačka?
utrejch Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Dekuji velice! Ja su tak stastny! A cena se mi libi. Safi to muze schovat, nez dorazim na nejaky adekvatni sraz (treba v praze)
Návštěvník YPO Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 ty wole, safi co kdyby vyhrál diabetik ?
safi Odesláno 13. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2009 ty wole, safi co kdyby vyhrál diabetik ? tak by jsi je dal za vitrýnku:-) případně bych je ještě mohl zkusit vydražit v prodejní sekci. řekněmě vyvolávací cena 100CZK?
Návštěvník Snow Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 (upraveno) A na co se může těšit? na solidní vyjebávku. To se Ti fakt povedlo fakt Edit - ještě smajlík Upraveno 13. června 2009 uživatelem Snow
vlamor Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Dekuji velice! Ja su tak stastny! A cena se mi libi. Safi to muze schovat, nez dorazim na nejaky adekvatni sraz (treba v praze) Aj ja gratulujem! Názorný príklad, že vedomosti sladký život prinášajú... :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se