Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co myslíte? Sorry za trošku větší fotky, jsou myslím v tomto případě důležité.. Ta první fotka je z webu - to by měl bejt jako etalon. Díkec.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj,

prd tomu rozumím, ale zdá se mi, že na fotce těch "živých" jsou červené tečky minut (42-59 nebo kolik) plastické. Alespoň podle těch prasátek, co to háže.

No a ta fotka z webu má tyto indexy natištěné, tudíž úplně ploché a to by asi prasátka neházelo ze žádného úhlu.

Ale jak říkám. Prd tomu rozumím, živé B.R.M jsem nikdy neviděl.

Odesláno

Řek bych fejky. Na těch "živejch" dole se mně zdá, že je nějak tlustší font (respektive slitější) na tý stupnici kde je 05, 15.......55. Trojúhelník ve čtyřce se mně zdá tudiž menší než na horních originálech. To samý u pětky. Další věc jsou subdialy. Respektive zase stupnice na nich. Bráno zleva doprava - 30, 6 a hlavně desítka se mně zdá moc "navalená" na ty bílý kružnice subdialů. No a ten vnitřní bílej věnec, co protíná 12,8 a 4 se mně zdá vyloženě jako cukrářská poleva :) Prostě proti originálu humpoláckej a slitej. A takovejch "drobností" je tam spousta. Takže pokud jsou to originály, tak jsou ty hodinky dost hrozný. :)

Odesláno

Ten vnitřní bílej věnec se mě zdá taky podezřelej. Může bejt indície, že se chlapík zajímal hned v prvním mejlu o to, jestli můžu poslat platbu bankovním převodem, když má přitom paypal?

Návštěvník Kamil
Odesláno
Může bejt indície, že se chlapík zajímal hned v prvním mejlu o to, jestli můžu poslat platbu bankovním převodem, když má přitom paypal?

Jdi od toho.

Návštěvník Snow
Odesláno
Buď hodně opatrný, zapomeň na své impulsivní nákupy a vzpomeň si na průser s Omegami !!!
Návštěvník YPO
Odesláno

ty wole Milusi, já nevím jestli je to pravý nebo levý, ale buď od té dobroty a vyse* se na to :)

Odesláno (upraveno)

A nějaký návod, jak poznat fake podle fotky (která může být odkudkoliv) by nebyl?

U nákupu přes net platí na TZ často opakované "nekupuj zboží, kupuj prodejce, ten musí být dost dobrý pro Tvé peníze".

Edit: a co se odlesků a plastičnosti týká - vhodný filtr a je to, řekl bych, že stačí i polarizační.:) ale pánové fotomagoři mně jistě rádi opraví.

Upraveno uživatelem gougy
Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Nebo co? :D

Ty fotky jsem ještě zvětšil a pokusil je doostřit, ale nějak tam ty rozdíly nevidím - může to být i úhlem zobrazení a taky živá fotka je vždycky jiná než firemní propagační retušovaná. Netroufám si říct, jestli jsou to fejky nebo ne.

Rozhodně když si nejsem jistý, bych nekupoval. A stejně by tě za chvíli omrzely.... :thumbsdown_anim:

EDIT: Ale zase jestli ti pocukává prst na myši a nejsi momentálně nákupně saturován. Když musíš, tak musíš... jsou to jenom peníze :D

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Ty fotky jsem ještě zvětšil a pokusil je doostřit, ale nějak tam ty rozdíly nevidím - může to být i úhlem zobrazení a taky živá fotka je vždycky jiná než firemní propagační retušovaná. Netroufám si říct, jestli jsou to fejky nebo ne.

Rozhodně když si nejsem jistý, bych nekupoval. A stejně by tě za chvíli omrzely.... :thumbsdown_anim:

Kdyby mě omrzely, tak bych je tady na fóru v pohodě prodal. Nemyslím, že to jsou fejky ale ta stupnice vypadá dost divně - nechci za ty prachy hodinky, který maj ciferník jak primky. :D

Tak dobře, a co tohle???

Návštěvník Snow
Odesláno
Kdyby mě omrzely, tak bych je tady na fóru v pohodě prodal. Nemyslím, že to jsou fejky ale ta stupnice vypadá dost divně - nechci za ty prachy hodinky, který maj ciferník jak primky. :D

Tak dobře, a co tohle???

Corum vypadá dobře :speak_cool: .

Pokud to byla aukce, na kterou jsem se Tě ptal, potom bych hodinky od tohoto prodejce :thumbsdown_anim: nekoupil. Kdo prodá fejk CD, prodá v klidu fejk hodinek.

Odesláno
Corum vypadá dobře :speak_cool: .

Pokud to byla aukce, na kterou jsem se Tě ptal, potom bych hodinky od tohoto prodejce :thumbsdown_anim: nekoupil. Kdo prodá fejk CD, prodá v klidu fejk hodinek.

Jojo, je to on. Já na ta hodnocení taky koukal, asi je fakt divnej.

Corum vypadá dobře, myslel bych je jako oblekovky (vážně). Možná by se trochu blbě rvaly pod košili.

Návštěvník Snow
Odesláno
Jojo, je to on. Já na ta hodnocení taky koukal, asi je fakt divnej.

Corum vypadá dobře, myslel bych je jako oblekovky (vážně). Možná by se trochu blbě rvaly pod košili.

Žralok by asi nebyly ty pravé oblekovky. Netopíři se nelíbí ? Prodejce má velice solidní feedback, nebude to žádný čudla. Výšku zkus dohledat někde na netu, třeba nejsou až tak vysoké.

Odesláno
Žralok by asi nebyly ty pravé oblekovky. Netopíři se nelíbí ? Prodejce má velice solidní feedback, nebude to žádný čudla. Výšku zkus dohledat někde na netu, třeba nejsou až tak vysoké.

Zimníku vole ty seš pokušitel! To se dneska nevyspím???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...