Koniferka Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 ahoj,nevíte náhodou někdo jak zkrá*** tah na hodinkách Orient CEM6500D?z jedné strany to vypadá stejně jako u Seiko Monster(ty sem si zkrátil v pohodě sám ),ale na druhé jsou jakoby malinkaté šroubečky,tak nevím,jestli to mám zkoušet zkracovat sám nebo přenechat odborníkovi,fotky nemám,asi by se mi to při těch rozměrech nepodařilo nafotit.kdyby jste někdo věděl,jak na to,byl bych neskonale vděčen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Nejsou to minisroubecky, ale takova zavlacka, kterou je potreba pouze vytlacit a pak stejne zatlacit zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 moc vám děkuju,hned to zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 a nekdy se zakonceni zavlacky tvari jako sroubek s drazkou... na necem jsem to uz videl... a skoro si zacal upilovavat sroubovacek... Tak tohle mě taky u jednoho tahu dostalo. Nemaje zkušenosti, myslel jsem, že je to šroubeček, ještě jsem si říkal, že má pěkně mizernou drážku. Vzal jsem na to šroubováček, zabral, a šroubováčku jsem uštíp roh, což mě dost mrzelo, protože nešlo o šroubováček ledajaký. Pak jsem náhodně zjistil, že je to závlačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se