diddi Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 (upraveno) Dobrý den. Rád bych si udělal radost nějakýma kvalitníma hodinkama.Chtěl jsem švýcarské automaty,spíš elegantní a vzhledem k moji kostnaté postavě nic obrovského.Můj rozpočet je kolem 15 tis. takže to nebude nic nad čím byste udělali WOW.Proto tady taky nejsou jednotné reakce na tyto značky.Někdo říká OK jiný naopak.Přesnýma modelama si nejsem ještě100% jistý,ale asi tyto.Co byste doporučili v porovnání kvalita výkon? Ještě jsem zkoušel Bulova s průhledem na strojek na12.nemůžu je najít a uvažoval nad Steinhart Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. června 2009 uživatelem diddi
Dantechno Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Co tohle? Me se moc libi... A usetris Oris Classic
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Louis Erard. Líbí se mi na nich všechno, pouzdro, ručičky, indexy... Celkově se firma za poslední dobu rozjela.
lupinus Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Tyhle Erardy jsem měl v ruce, působí masivně, elgantně, poctivě, a taky jsou dost těžké, je to kus železa. Navíc mám pocit, že teď byly v čechách s celkem výraznýma slevama
farářskej Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Jestli máš rád Day-Date komplikaci, tak Hamilton dělá hezkej military/casual model... a cena 12 490 Kč na tahu a 10 990 Kč na kůži/plátně je určitě příjemná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
diddi Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Co tohle? Me se moc libi... A usetris Oris Classic Už jsem si jich všiml.Světlé se mi asi líbí víc.Jo cenovla u všech je cca 600 USD
diddi Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 TyHamiltony jsou na mě moc masivní.A švýcary
diddi Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Tyhle Erardy jsem měl v ruce, působí masivně, elgantně, poctivě, a taky jsou dost těžké, je to kus železa. Navíc mám pocit, že teď byly v čechách s celkem výraznýma slevama To jsem rád,že je nezavrhujete.Slevy jsou fuč ale na http://www.skw.net/series.php?serie=1931+C...and=LOUIS+ERARD pořád dobrá cena
Dantechno Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 To jsem rád,že je nezavrhujete.Slevy jsou fuč ale na http://www.skw.net/series.php?serie=1931+C...and=LOUIS+ERARD pořád dobrá cena Tak me se vic libi bez Day/Date....
spiderer Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Ty Erardy jsou pekny, do ruky jsem si je sice nebral ale zpoza vylohy vypadaly (v cerne barve) celkem zajimave a solidne, asi se na ne zitra podivam, posledni LE co jsem mel v ruce - nejaky sportovni model mel zpracovani na urovni slabsi nez Parnis - mysleno obrobeni pouzdra, tah a hlavne zpracovani ciferniku a potisk.. Tyhle z tech par desitek cm vypadaly skutecne dobre.. cena je myslim okolo 12 tisic v CR v Klenotech Aurum..
lib Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Mezi Oris a Luis Erard, které nabízíš, bych si vybral L.E. Zkus se ještě podívat u Maurice Lacroix. Něco z řady Pontos by mohlo být sehnatelné někde blízko rozpočtu a zároveň splňovat designové kritéria.
diddi Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Mezi Oris a Luis Erard, které nabízíš, bych si vybral L.E. Zkus se ještě podívat u Maurice Lacroix. Něco z řady Pontos by mohlo být sehnatelné někde blízko rozpočtu a zároveň splňovat designové kritéria. Fakt? Nemáš nějaký link? Všude jsem viděl ceny o polovičku vyšší.Ale je to můj Dream watch brand
lib Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Fakt? Nemáš nějaký link? Všude jsem viděl ceny o polovičku vyšší.Ale je to můj Dream watch brand Tady?: http://www.chrono24.com/cz/search/index.ht...***+HLED%C1N%CD nebo se zeptej na fóru na toto: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13568 Měly by se tady někde pohybovat.
honza71 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 Z té dvojce jednoznačně LE. Jsou moc pěkné, vypadají tak "solid" a ten den na 12 je šmrncovní.
Baker Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 LE, ten ukazatel dne na Oriskach je strasny.
diddi Odesláno 20. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2009 Ach jo. Už nevím. Asi zůstanu u těch LE:Jen mi na nich trochu vadí tvar těch nožiček co drží řemen.(asi to má nějaký přesný název).Raději bych byl, kdyby byly rovné nebo více hranaté, prostě tenčí.Ale ten Daysemi fakt líbí.Díval jsem se i na německé Junkers a MaisterSinger, ale i když je strojek stejný,chybí mi ten nápis swiss.Ani Hamilton a Bulova mě neberou,protože se do švýcarska přistěhovali.asi z vypočítavosti? Proš někomu vaadí názvy jako Louis Erard,Maurice Lacroix a pod..?To pak muusí vadit i Ford ,Porsche,Škoda. Mi teda spíš vadí LidovýVůz.
diddi Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Žádný jiný nápad?Dneska jsem měl Erardy na ruce a zdály se mi velké. .A víc se mi líbí ploché než se zaoblenýma hranama.
Bison Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 (upraveno) Jestli jsem se nespletl, tak by se mělo jednat o tyto Bulovy. A mají je u Altmana na Václ. nám. v Praze - teda jen některý modely, ostatní na objednání. Dělají se i jako skeletony a i na kožených tazích. Cena +- 20k. Více na stránkách dovozce www.protime-sro.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. června 2009 uživatelem Bison
mirekz Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Dobrý den. Rád bych si udělal radost nějakýma kvalitníma hodinkama.Chtěl jsem švýcarské automaty,spíš elegantní a vzhledem k moji kostnaté postavě nic obrovského.Můj rozpočet je kolem 15 tis. takže to nebude nic nad čím byste udělali WOW.Proto tady taky nejsou jednotné reakce na tyto značky.Někdo říká OK jiný naopak.Přesnýma modelama si nejsem ještě100% jistý,ale asi tyto.Co byste doporučili v porovnání kvalita výkon? Ještě jsem zkoušel Bulova s průhledem na strojek na12.nemůžu je najít a uvažoval nad Steinhart Za mě taky Louis Erard.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se