Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobrý den. Rád bych si udělal radost nějakýma kvalitníma hodinkama.Chtěl jsem švýcarské automaty,spíš elegantní a vzhledem k moji kostnaté postavě nic obrovského.Můj rozpočet je kolem 15 tis. takže to nebude nic nad čím byste udělali WOW.Proto tady taky nejsou jednotné reakce na tyto značky.Někdo říká OK jiný naopak.Přesnýma modelama si nejsem ještě100% jistý,ale asi tyto.Co byste doporučili v porovnání kvalita výkon? Ještě jsem zkoušel Bulova s průhledem na strojek na12.nemůžu je najít a uvažoval nad Steinhart

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem diddi
Odesláno

Tyhle Erardy jsem měl v ruce, působí masivně, elgantně, poctivě, a taky jsou dost těžké, je to kus železa. Navíc mám pocit, že teď byly v čechách s celkem výraznýma slevama

Odesláno

Ty Erardy jsou pekny, do ruky jsem si je sice nebral ale zpoza vylohy vypadaly (v cerne barve) celkem zajimave a solidne, asi se na ne zitra podivam, posledni LE co jsem mel v ruce - nejaky sportovni model mel zpracovani na urovni slabsi nez Parnis - mysleno obrobeni pouzdra, tah a hlavne zpracovani ciferniku a potisk.. Tyhle z tech par desitek cm vypadaly skutecne dobre.. cena je myslim okolo 12 tisic v CR v Klenotech Aurum..

Odesláno

Mezi Oris a Luis Erard, které nabízíš, bych si vybral L.E. Zkus se ještě podívat u Maurice Lacroix. Něco z řady Pontos by mohlo být sehnatelné někde blízko rozpočtu a zároveň splňovat designové kritéria.

Odesláno
Mezi Oris a Luis Erard, které nabízíš, bych si vybral L.E. Zkus se ještě podívat u Maurice Lacroix. Něco z řady Pontos by mohlo být sehnatelné někde blízko rozpočtu a zároveň splňovat designové kritéria.

Fakt? Nemáš nějaký link? Všude jsem viděl ceny o polovičku vyšší.Ale je to můj Dream watch brand

Odesláno

Ach jo. Už nevím. Asi zůstanu u těch LE:Jen mi na nich trochu vadí tvar těch nožiček co drží řemen.(asi to má nějaký přesný název).Raději bych byl, kdyby byly rovné nebo více hranaté, prostě tenčí.Ale ten Daysemi fakt líbí.Díval jsem se i na německé Junkers a MaisterSinger, ale i když je strojek stejný,chybí mi ten nápis swiss.Ani Hamilton a Bulova mě neberou,protože se do švýcarska přistěhovali.asi z vypočítavosti?

Proš někomu vaadí názvy jako Louis Erard,Maurice Lacroix a pod..?To pak muusí vadit i Ford ,Porsche,Škoda. Mi teda spíš vadí LidovýVůz.

Odesláno

Žádný jiný nápad?Dneska jsem měl Erardy na ruce a zdály se mi velké. :( .A víc se mi líbí ploché než se zaoblenýma hranama.

Odesláno (upraveno)

Jestli jsem se nespletl, tak by se mělo jednat o tyto Bulovy. A mají je u Altmana na Václ. nám. v Praze - teda jen některý modely, ostatní na objednání. Dělají se i jako skeletony a i na kožených tazích. Cena +- 20k. Více na stránkách dovozce www.protime-sro.cz

Upraveno uživatelem Bison
Odesláno
Dobrý den. Rád bych si udělal radost nějakýma kvalitníma hodinkama.Chtěl jsem švýcarské automaty,spíš elegantní a vzhledem k moji kostnaté postavě nic obrovského.Můj rozpočet je kolem 15 tis. takže to nebude nic nad čím byste udělali WOW.Proto tady taky nejsou jednotné reakce na tyto značky.Někdo říká OK jiný naopak.Přesnýma modelama si nejsem ještě100% jistý,ale asi tyto.Co byste doporučili v porovnání kvalita výkon? Ještě jsem zkoušel Bulova s průhledem na strojek na12.nemůžu je najít a uvažoval nad Steinhart

Za mě taky Louis Erard.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...