Gorg Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 New Milis napsal: Z moderátorů asi každej kromě mě a Oniona... Živej z toho nevyvázneš...řekni jméno Brute! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Apep napsal: Kdepak renovované, chytil jsem se jich na Aukru, ale jsou, až na velmi mírný škrábaneček na sklíčku ve spodní části (vidno jen hodně silnou lupou), asi při přibrušování a následném nasazování sklíčka, někdy v jejich historii, prakticky netknuté, fotky jsou v sekci České hodinky, ve vlákně "Sbíráte primky, hoďte sem pár fotek" .... takže, abych se finančně trochu zmátořil, začal jsem rozprodávat svůj šatník (viz sekce Výměna, prodej, nebo jak se to jmenuje), protože, jak všichni víme, oblečení tak moc zase důležité není, ve srovnání s hodinkami - ty jsou prostě životní nutnost Jinak k té přehradě, patří do tzv. vltavské kaskády .. víc už prozradit nemůžu Jo tak ty lovíš už i v těhle vodách Diplomaty vypadají jako nové.Se sklíčkem to nebude snad tak horké. Blahopřeji. Na cestách se jim libí...doufám, že je časem uvidím někde vyvíjet zahraniční diplomatickou činnost i v reportáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Gorg napsal: Jo tak ty lovíš už i v těhle vodách Diplomaty vypadají jako nové.Se sklíčkem to nebude snad tak horké. Blahopřeji. Na cestách se jim libí...doufám, že je časem uvidím někde vyvíjet zahraniční diplomatickou činnost i v reportáži... Už bych potřeboval nějakou tu přepravku, abych mohl vzít na cesty i více cestovatelek, teď to ještě vozím tak nějak amatérsky po taškách v krabičkách, není to ono, co si budem povídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Tak Apepovy Hanowy jezdí autobusem, nebo autem z Asie, moje Hanowa nepohrdly Českými drahami Dnes to na ně bylo jako dělané, neb svítilo Slunce a přitom slejvák, takže jejich WR je na místě. Fotky malé, když brbláte, že je to moc kB, navíc mobilem. To máte za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 vo co jde s tím "kopčením"???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Gorg napsal: Živej z toho nevyvázneš...řekni jméno Brute! Gilius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Jak to bylo včera, už víme, dnes ráno bylo velké rozhodování, nakonec vyhrály pinkgoldy, následuje malá reportáž (1. díl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 (upraveno) Druhý díl dnešní reportáže, jak jsme jeli s pinkgoldama do práce, ale asi to už dneska nedodělám, za chvíli odjíždím na Cínovec, kde mi André předá renovované GUB1 - viz vlákno v německé sekci ... No, co stihnu, to stihnu .. .. Musím pro dnešek končit, finále, čili můj dojezd, bude příště ... Edit: Kudy že to jezdím? Ještě to nikdo nepoznává? Tak když tak až zase příště ... Upraveno 1. července 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 1. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 (upraveno) Gilius napsal: vo co jde s tím "kopčením"???? On to Gorg myslel jako že bys do tohoto vlákna přesunul ty moje "cestovní" příspěvky s Pinkgoldama z vlákna "Kdo všechno má pilotky Steinhart ...", ... (Dokončuji zároveň dnešní reportáž ) Upraveno 1. července 2009 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Byli jsme na služebce v Krušných horách (a vyzvedl jsem si taky renovované Glashutte), přeji všem přijemný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Apep napsal: On to Gorg myslel jako že bys do tohoto vlákna přesunul ty moje "cestovní" příspěvky s Pinkgoldama z vlákna "Kdo všechno má pilotky Steinhart ...", ... tak snad přesunuto vše.....mělo by to být vše......hledejte na začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 malá cesta na otočku... k sousedům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Apep napsal: Byli jsme na služebce v Krušných horách (a vyzvedl jsem si taky renovované Glashutte), přeji všem přijemný víkend To mas na ruce ty kousky po renovaci??? Mno to mi zase ne co uniklo...kazdopadne se ti ta rodinka zacina pekne rozrustat. Pekne fotky z cest...jelikoz jsem nepoznal destinaci z kvizu, prosim o odhaleni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 New X-Bob napsal: malá cesta na otočku... k sousedům Ja vim ze jen vyzvidam, ale odkud jsou tyhle pekny fotky "motorovejch bejku?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 österreich, udělali jsme si s jedním místním chronomagikem malý výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Gilius napsal: tak snad přesunuto vše.....mělo by to být vše......hledejte na začátku Super, dekuju Gile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 7. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Gorg napsal: To mas na ruce ty kousky po renovaci??? Mno to mi zase ne co uniklo...kazdopadne se ti ta rodinka zacina pekne rozrustat. Pekne fotky z cest...jelikoz jsem nepoznal destinaci z kvizu, prosim o odhaleni... Gorgi, napovím Ti, taky jsme tehdy jeli přes míst, kde se natáčel v 68 roce Most u Remagenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 11. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2009 Apep napsal: Gorgi, napovím Ti, taky jsme tehdy jeli přes míst, kde se natáčel v 68 roce Most u Remagenu Z Petrova do Davle a dál do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 13. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 1Lachtan napsal: Z Petrova do Davle a dál do Prahy Správně, za to by měla být prémie - že bychom se pustili do nějaké takové soutěže? Poznej místo, které hodinky navštívily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 ... jako např. tady, kde to bylo? Nápověda - je to cestou z Prahy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se