willson Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Ahoj vsichni, pri svem ted uz trochu sofistikovanejsim lovu na sve prvni automaty jsem narazil na stranku www.collectorstime.com Napsal jsem tam dotaz ohledne Fortisu, ktere nabizeji za celkem slusne ceny a dostal jsem okamzitou a velmi vstricnou a obsahlou odpoved. Taky reference maji suprove, vypada to na solidniho prodejce (Malajzie). Porad mi ale neni jasna jedna vec - ty hodinky jsou nove, nebo pouzite??? A pokud jsou nove, proc ma ten samy typ (napr. Fortis B42 Flieger Day Date Chronograph RS (NIB) (NIB je pry New in Box, ale to vy vsichni jiste vite ) rozdilne ceny - jednou je za $1150 a podruhe za $1200 (napr. na strance http://www.collectorstime.com/other_EH.php#Fortis). Diky predem za odpovedi, srdecne zdravim
Senseeei Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Mozno je to remenom, jeden ma kaucuk a druhy kozu.
willson Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Senseeei napsal: Mozno je to remenom, jeden ma kaucuk a druhy kozu. ale myslis, ze su to nove hodinky??
KFL Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Pokud je tam napsáno "New in box", pak budou asi nové
willson Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 KFL napsal: Pokud je tam napsáno "New in box", pak budou asi nové OK, to jsem chtel slyset diky moc
abbot Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Vše je tam ok, záruka otevřená a dodání rychlý, moje fortisy jsou stejného původu. Jen se připrav na poplatky za paypal a poplatky fedexu, daň už záleží jen na tom jaký máš "koule" a jak máš chuť si je nechat ocenit. Sice tvrdí, že i podceněný hodinky jsou pojištěný, ale jak znám pošty, tak by se začli kroutit, protože oni chtěj prokazovat obsah atd ...
willson Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 abbot napsal: Vše je tam ok, záruka otevřená a dodání rychlý, moje fortisy jsou stejného původu. Jen se připrav na poplatky za paypal a poplatky fedexu, daň už záleží jen na tom jaký máš "koule" a jak máš chuť si je nechat ocenit. Sice tvrdí, že i podceněný hodinky jsou pojištěný, ale jak znám pošty, tak by se začli kroutit, protože oni chtěj prokazovat obsah atd ... Jeste jsem takhle nenakupoval, priznam se, ze mam trochu obavy. Muzes mi, prosim, poradit, jak na to? Paypal nemam, pry se da platit i kreditkou, nebo bankovnim prevodem (ten se mi pozdava nejvic, proste prevest to ze sveho uctu na jejich). Na pojisteni na nizsi cenu mne sami upozornili, takze by to jiste slo. Jaky to ale ma cele prubeh? Ja jim zaplatim cenu hodinek + dopravu a hodinky dorazi kam? Ke mne domu, nebo do nejakeho celniho skladu? Promin ty naivni otazky, pri dalsim nakupu uz budu poucen Diky predem
abbot Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Já chápu, že se ptáš, já jsem kvůli tomu dva dny nespal ... Já platil paypalem, protože je to nejrychlejší a věřim mu, kartu na internetu zásadně nepoužívám a na účetních převodech mě odrazuje strašná doba a dovolim si říct až oprsklý poplatky bankám, ale existujou i jiný alternativy, jak dostat někam peníze výhodněji, ale od toho jsou tu jiní odborníci. TAkže jak si psal zaplatíš finální cenu se všim všudy a on je odešle a pošle ti tracking. Fedex ti hodinky za 4 pracovní dny předá do rukou a už záleží na míře podcenění. Pokud celníci uznaj, že to půjde bezcelně, tak to fedex doveze až domů a předem ti zavolá. Pokud tomu bude vyměřená daň, tak se ti fedex ozve a dá ti možnost vyzvednout u nich (tušim ruzyně ?) náležitosti a pak hurá na celní sklad (kus za andělem) a tam ti to vyměřej ty zapaltíš a hodinky si odenseš. Varianta B je, že podepíšeeš nějaký lejstra vyplníš prohlůášení o ceně atd (součást je i podpis uhrazení plné výše nákladů spojených s nepravdivým vyplněním) a pošleš to fedexu, kterej to za tebe vyřídí a naúčtuje si dalších 300 korun k vyměřený částce a balík ti pak doveze až domů. Ale jak sem říkal s tim podceňováním bych nepřeháněl, ono je celkem složitý pak uplatňovat reklamaci na 1100 dolarů u věci, kterou si prohlásil jako 100 dolarovou ... (pravděpodobně)Celníci už mi jedny hodinky při prohlídce poškodili a tim by ses mohl dostat do problémů, za který jsou celkem mastný pokuty (co když to otevře člověk, kterej fortisy zrovna obdivoval v tescu ve výloze a viděl tam 50k). Vim, že pravděpodobnost je téměř nulová a z dlouhodobého hlediska se to musí ze zásady vyplatit , ale náhoda je blbec a říkej si pak, že 20 dalších hodinek, který takhle ošmelíš ti to zaplatí ...
willson Odesláno 18. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2009 abbot napsal: Já chápu, že se ptáš, já jsem kvůli tomu dva dny nespal ... Já platil paypalem, protože je to nejrychlejší a věřim mu, kartu na internetu zásadně nepoužívám a na účetních převodech mě odrazuje strašná doba a dovolim si říct až oprsklý poplatky bankám, ale existujou i jiný alternativy, jak dostat někam peníze výhodněji, ale od toho jsou tu jiní odborníci. TAkže jak si psal zaplatíš finální cenu se všim všudy a on je odešle a pošle ti tracking. Fedex ti hodinky za 4 pracovní dny předá do rukou a už záleží na míře podcenění. Pokud celníci uznaj, že to půjde bezcelně, tak to fedex doveze až domů a předem ti zavolá. Pokud tomu bude vyměřená daň, tak se ti fedex ozve a dá ti možnost vyzvednout u nich (tušim ruzyně ?) náležitosti a pak hurá na celní sklad (kus za andělem) a tam ti to vyměřej ty zapaltíš a hodinky si odenseš. Varianta B je, že podepíšeeš nějaký lejstra vyplníš prohlůášení o ceně atd (součást je i podpis uhrazení plné výše nákladů spojených s nepravdivým vyplněním) a pošleš to fedexu, kterej to za tebe vyřídí a naúčtuje si dalších 300 korun k vyměřený částce a balík ti pak doveze až domů. Ale jak sem říkal s tim podceňováním bych nepřeháněl, ono je celkem složitý pak uplatňovat reklamaci na 1100 dolarů u věci, kterou si prohlásil jako 100 dolarovou ... (pravděpodobně)Celníci už mi jedny hodinky při prohlídce poškodili a tim by ses mohl dostat do problémů, za který jsou celkem mastný pokuty (co když to otevře člověk, kterej fortisy zrovna obdivoval v tescu ve výloze a viděl tam 50k). Vim, že pravděpodobnost je téměř nulová a z dlouhodobého hlediska se to musí ze zásady vyplatit , ale náhoda je blbec a říkej si pak, že 20 dalších hodinek, který takhle ošmelíš ti to zaplatí ... Diky moc, koukam, ze k odvaze je potreba i kousek stesti, ale snad to vsechno klapne Preji hezky vecer
aws Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Odesláno 19. června 2009 willson napsal: Diky moc, koukam, ze k odvaze je potreba i kousek stesti, ale snad to vsechno klapne Preji hezky vecer jj pak dej vedet jak to dopadlo
willson Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2009 aws napsal: jj pak dej vedet jak to dopadlo Tak hlasim uspesne zavrseni mise Volba nakonec definitivne padla na Fortis Flieger, videl jsem je nazivo a uplne me dostaly. Proste genialni jednoduchost, prehlednost a zpracovani. V Praze v OC Chodov jsem od sympaticke slecny dostal slevu ze 17.900.-Kc na 15.250.-Kc a ani zevrubne nekolikatydenni zkoumani internetu neprineslo zadnou o tolik levnejsi variaantu nakupu, ktera by me presvedcila. V cislech vyjadreno, ten nakup v Chodove i nakupy na collectorstime a jinde se lisily o par EUR (radove 560?-600?), kde nakup pres internet jeste obsahoval skryte a ne presne odhadnutelne naklady v podobe DPH, cla a dopravy (nejlevnejsi co jsem nasel byly hodinky nekde v aukci za 344?, ale pouzite a ja chtel nove). Takze Chodov vyhral na cele care a vcera mi kolegyne dovezla z Prahy do Bratislavy me vysnene Fliegery. Fotku sem snad davat ani nebudu, vsichni je znate. Pro mne osobne jsou nadherne a sviti tak pronikave, ze jsem jen tezce odolaval nutkani budit zenu kazdou hodinu a hlasit ji presny cas Takze diky vsem za rady, snad jsem svym vyberem dokazal, ze jsem si je vzal k srdci Preji krasny a pohodovy vikend, uz mne nezdrzujte, jdu se kochat svyma Fortisama Vas willson = Jirka
aws Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 willson napsal: Tak hlasim uspesne zavrseni mise Volba nakonec definitivne padla na Fortis Flieger, videl jsem je nazivo a uplne me dostaly. Proste genialni jednoduchost, prehlednost a zpracovani. V Praze v OC Chodov jsem od sympaticke slecny dostal slevu ze 17.900.-Kc na 15.250.-Kc a ani zevrubne nekolikatydenni zkoumani internetu neprineslo zadnou o tolik levnejsi variaantu nakupu, ktera by me presvedcila. V cislech vyjadreno, ten nakup v Chodove i nakupy na collectorstime a jinde se lisily o par EUR (radove 560?-600?), kde nakup pres internet jeste obsahoval skryte a ne presne odhadnutelne naklady v podobe DPH, cla a dopravy (nejlevnejsi co jsem nasel byly hodinky nekde v aukci za 344?, ale pouzite a ja chtel nove). Takze Chodov vyhral na cele care a vcera mi kolegyne dovezla z Prahy do Bratislavy me vysnene Fliegery. Fotku sem snad davat ani nebudu, vsichni je znate. Pro mne osobne jsou nadherne a sviti tak pronikave, ze jsem jen tezce odolaval nutkani budit zenu kazdou hodinu a hlasit ji presny cas Takze diky vsem za rady, snad jsem svym vyberem dokazal, ze jsem si je vzal k srdci Preji krasny a pohodovy vikend, uz mne nezdrzujte, jdu se kochat svyma Fortisama Vas willson = Jirka a jak jsi sel na slevu ?
Peta-Biker Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 wilson : gratulace , udělej fotky
willson Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Takze po postupne: 1.) koupil jsem typ Flieger Automatic 40mm (jinak moda-nemoda velikych cibuli, na ruce sedi paradne, vetsi by mi uz asi vadily). Presne typove oznaceni je 595.10.41.L01 Fotku prikladam, neni samozrejme moje, ale prave balime na dovolenou (letime zitra brzy rano, takze nic jineho nestiham), na ilustraci snad postaci: 2.) jak jsem prisel ke sleve? Posedeli jsme chvilku se Stepinem na kafi dole v OC Chodov (Stepino tam nekde pobliz pracuje), kecali o hodinkach a pak mne vzal na obchuzku po prodejnach hodinek v obchodaku. V 1.patre v prodejne Sherri byla expozice Fortisu, meli tam par kousku a ja nahlas rekl, ze jsou sice nadherne, ale vsechny jsou nad 20 tisic. A slecna nato ze ale ne, treba tyhle jsou za 17.900.-Kc. A kdyz videla, ze se mi opravdu ale hodne libi, vytahla je, dala mi je zkusit a rekla neco v tom smyslu, ze by treba mohla slevit na nejakych 15.500.-Kc. Rozesli jsme se s tim, ze se na to vyspim a uvidim. Bohuzel vyspani nepomohlo (jak se dalo cekat ), takze jsem sve plany podporil prodejem tech starych Omeg, co jsem ukazoval zde na foru a zavolal jsem do Prahy, jestli ta sleva jeste plati. Platila a dokonce pry by to slo za tech 15.250.-Kc. Mezitim jsem absolvoval tu internetovou anabazi a par telefonatu do Brna, kde pry nekdo avizoval slevu 20% na nektere modely Fortisu. Pry ale maji vyprodano a modely co prijdou, uz ve sleve nebudou... Takze jsem si nechal dovezt ty z Chodova a nemuzu se jich nabazit Jdu zase balit, mejte se fajn
aws Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 willson napsal: Takze po postupne: 1.) koupil jsem typ Flieger Automatic 40mm (jinak moda-nemoda velikych cibuli, na ruce sedi paradne, vetsi by mi uz asi vadily). Presne typove oznaceni je 595.10.41.L01 Fotku prikladam, neni samozrejme moje, ale prave balime na dovolenou (letime zitra brzy rano, takze nic jineho nestiham), na ilustraci snad postaci: 2.) jak jsem prisel ke sleve? Posedeli jsme chvilku se Stepinem na kafi dole v OC Chodov (Stepino tam nekde pobliz pracuje), kecali o hodinkach a pak mne vzal na obchuzku po prodejnach hodinek v obchodaku. V 1.patre v prodejne Sherri byla expozice Fortisu, meli tam par kousku a ja nahlas rekl, ze jsou sice nadherne, ale vsechny jsou nad 20 tisic. A slecna nato ze ale ne, treba tyhle jsou za 17.900.-Kc. A kdyz videla, ze se mi opravdu ale hodne libi, vytahla je, dala mi je zkusit a rekla neco v tom smyslu, ze by treba mohla slevit na nejakych 15.500.-Kc. Rozesli jsme se s tim, ze se na to vyspim a uvidim. Bohuzel vyspani nepomohlo (jak se dalo cekat ), takze jsem sve plany podporil prodejem tech starych Omeg, co jsem ukazoval zde na foru a zavolal jsem do Prahy, jestli ta sleva jeste plati. Platila a dokonce pry by to slo za tech 15.250.-Kc. Mezitim jsem absolvoval tu internetovou anabazi a par telefonatu do Brna, kde pry nekdo avizoval slevu 20% na nektere modely Fortisu. Pry ale maji vyprodano a modely co prijdou, uz ve sleve nebudou... Takze jsem si nechal dovezt ty z Chodova a nemuzu se jich nabazit Jdu zase balit, mejte se fajn jj gratuluji ale muj salek tyto hodnky nejsou kazdopadne v te prodejne jsem se taky koukal na nejake ty hodinky musim hodit rec se sefem co dokaze udelat on za slevy
willson Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2009 aws napsal: jj gratuluji ale muj salek tyto hodnky nejsou kazdopadne v te prodejne jsem se taky koukal na nejake ty hodinky musim hodit rec se sefem co dokaze udelat on za slevy Jasne, kazdy si musi najit svuj salek sam, ja jsem ho prave nasel... Vkus mame kazdy jiny, taky kolikrat nestacim koukat, cim se tady leckdo chlubi a ja bych to nevzal na ruku ani za nic Preji dobrou ruku pri vyberu aws napsal: jj gratuluji ale muj salek tyto hodnky nejsou kazdopadne v te prodejne jsem se taky koukal na nejake ty hodinky musim hodit rec se sefem co dokaze udelat on za slevy Jasne, kazdy si musi najit svuj salek sam, ja jsem ho prave nasel... Vkus mame kazdy jiny, taky kolikrat nestacim koukat, cim se tady leckdo chlubi a ja bych to nevzal na ruku ani za nic Preji dobrou ruku pri vyberu
heri Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 willson napsal: Ahoj vsichni, pri svem ted uz trochu sofistikovanejsim lovu na sve prvni automaty jsem narazil na stranku www.collectorstime.com Napsal jsem tam dotaz ohledne Fortisu, ktere nabizeji za celkem slusne ceny a dostal jsem okamzitou a velmi vstricnou a obsahlou odpoved. Taky reference maji suprove, vypada to na solidniho prodejce (Malajzie). Porad mi ale neni jasna jedna vec - ty hodinky jsou nove, nebo pouzite??? A pokud jsou nove, proc ma ten samy typ (napr. Fortis B42 Flieger Day Date Chronograph RS (NIB) (NIB je pry New in Box, ale to vy vsichni jiste vite ) rozdilne ceny - jednou je za $1150 a podruhe za $1200 (napr. na strance http://www.collectorstime.com/other_EH.php#Fortis). Diky predem za odpovedi, srdecne zdravim Maji ruzny pasek
vladimir72 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 V 18. 6. 2009 v 21:03, 'willson' napsal: QUOTE(abbot @ 18.6.2009 - 22:33) 286959[/snapback]Já chápu, že se ptáš, já jsem kvůli tomu dva dny nespal ... Já platil paypalem, protože je to nejrychlejší a věřim mu, kartu na internetu zásadně nepoužívám a na účetních převodech mě odrazuje strašná doba a dovolim si říct až oprsklý poplatky bankám, ale existujou i jiný alternativy, jak dostat někam peníze výhodněji, ale od toho jsou tu jiní odborníci. TAkže jak si psal zaplatíš finální cenu se všim všudy a on je odešle a pošle ti tracking. Fedex ti hodinky za 4 pracovní dny předá do rukou a už záleží na míře podcenění. Pokud celníci uznaj, že to půjde bezcelně, tak to fedex doveze až domů a předem ti zavolá. Pokud tomu bude vyměřená daň, tak se ti fedex ozve a dá ti možnost vyzvednout u nich (tušim ruzyně ?) náležitosti a pak hurá na celní sklad (kus za andělem) a tam ti to vyměřej ty zapaltíš a hodinky si odenseš. Varianta B je, že podepíšeeš nějaký lejstra vyplníš prohlůášení o ceně atd (součást je i podpis uhrazení plné výše nákladů spojených s nepravdivým vyplněním) a pošleš to fedexu, kterej to za tebe vyřídí a naúčtuje si dalších 300 korun k vyměřený částce a balík ti pak doveze až domů. Ale jak sem říkal s tim podceňováním bych nepřeháněl, ono je celkem složitý pak uplatňovat reklamaci na 1100 dolarů u věci, kterou si prohlásil jako 100 dolarovou ... (pravděpodobně)Celníci už mi jedny hodinky při prohlídce poškodili a tim by ses mohl dostat do problémů, za který jsou celkem mastný pokuty (co když to otevře člověk, kterej fortisy zrovna obdivoval v tescu ve výloze a viděl tam 50k). Vim, že pravděpodobnost je téměř nulová a z dlouhodobého hlediska se to musí ze zásady vyplatit , ale náhoda je blbec a říkej si pak, že 20 dalších hodinek, který takhle ošmelíš ti to zaplatí ... Jestli se mohu zeptat jaké jiné možnosti placení nž PAY PAL, bank. převod nebo karta existují? Díky Diky moc, koukam, ze k odvaze je potreba i kousek stesti, ale snad to vsechno klapne Preji hezky vecer
vladimir72 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Odesláno 28. září 2011 V 18. 6. 2009 v 21:03, 'willson' napsal: QUOTE(abbot @ 18.6.2009 - 22:33) 286959[/snapback]Já chápu, že se ptáš, já jsem kvůli tomu dva dny nespal ... Já platil paypalem, protože je to nejrychlejší a věřim mu, kartu na internetu zásadně nepoužívám a na účetních převodech mě odrazuje strašná doba a dovolim si říct až oprsklý poplatky bankám, ale existujou i jiný alternativy, jak dostat někam peníze výhodněji, ale od toho jsou tu jiní odborníci. TAkže jak si psal zaplatíš finální cenu se všim všudy a on je odešle a pošle ti tracking. Fedex ti hodinky za 4 pracovní dny předá do rukou a už záleží na míře podcenění. Pokud celníci uznaj, že to půjde bezcelně, tak to fedex doveze až domů a předem ti zavolá. Pokud tomu bude vyměřená daň, tak se ti fedex ozve a dá ti možnost vyzvednout u nich (tušim ruzyně ?) náležitosti a pak hurá na celní sklad (kus za andělem) a tam ti to vyměřej ty zapaltíš a hodinky si odenseš. Varianta B je, že podepíšeeš nějaký lejstra vyplníš prohlůášení o ceně atd (součást je i podpis uhrazení plné výše nákladů spojených s nepravdivým vyplněním) a pošleš to fedexu, kterej to za tebe vyřídí a naúčtuje si dalších 300 korun k vyměřený částce a balík ti pak doveze až domů. Ale jak sem říkal s tim podceňováním bych nepřeháněl, ono je celkem složitý pak uplatňovat reklamaci na 1100 dolarů u věci, kterou si prohlásil jako 100 dolarovou ... (pravděpodobně)Celníci už mi jedny hodinky při prohlídce poškodili a tim by ses mohl dostat do problémů, za který jsou celkem mastný pokuty (co když to otevře člověk, kterej fortisy zrovna obdivoval v tescu ve výloze a viděl tam 50k). Vim, že pravděpodobnost je téměř nulová a z dlouhodobého hlediska se to musí ze zásady vyplatit , ale náhoda je blbec a říkej si pak, že 20 dalších hodinek, který takhle ošmelíš ti to zaplatí ... Jestli se mohu zeptat jaké jiné možnosti placení nž PAY PAL, bank. převod nebo karta existují? Díky Diky moc, koukam, ze k odvaze je potreba i kousek stesti, ale snad to vsechno klapne Preji hezky vecer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se