Přejít na obsah

ARLEA a FELCA

Apep

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takové hodinky podle mě dokonce musíš nosit. Vždyť hodinky byly vyrobeny proto, aby sloužily, to znamená šly a ukazovaly čas. Nečinnost v šuplíku je na nic jak pro hodinky, tak pro majitele :)

Ty píšeš přesně to, co chci slyšet :) To se ne vždycky podaří :) Jen ještě přemýšlím o řemenech, ale asi ty, co na obou jsou, tam chvíli nechám ..

PS: Ilustrační foto Danafi :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada
No, já mám sice teď velké oči, ale uvidíme :) Jsem taky zvědavý na přesnost strojků, které v mém případě opravovali taky :)

Nárazuvzdorné uložení setrvačky to má, tak co?

Tenhle týden nosím Strely a ty nemají ani to :(

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak už se nám vrátily holky z ozdravovny, teď jim ještě musím sehnat nějaké vhodné oblečení, to z ozdravovny jsme tam nakonec nechali :) Ale moc tam nevyrostly, to mě skoro zaskočilo, s bídou 35 .. Oblečením to ale nějak srovnáme.

Edit: první fotka bez blesku :) (a levným kompaktem)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Ty jsi si nechal původně chromované hodinky pozlatit?

Bylo to levnější a zlatá se mi líbí víc. :) Ty Arlea byly navíc už tak zrasované, že se u nich už ani nedalo poznat, jestli byly původně chromované, nebo pozlacené.

A krásná ukázka toho, jak se fotkám nedá věřit. Jako tedy mají barvu doopravdy?

Je to něco mezi tou barvou na první fotce a barvou na těch fotkách dalších. Taková světlejší pink gold. :)

Pokud jde o celkový výsledek renovace, včetně barvy, jsem maximálně spokojený.

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Ještě si je mohl nechat rhodiovat :D To v Danafi dělají, jestli dělají o chrom to nevím.

Jen jestli se dá rhodiovat na pozlacení, nebo chromování. Na zlato a stříbro jako základ bez problémů, ale v tomhle případě nevím. Neřešili jsme to.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Jen jestli se dá rhodiovat na pozlacení, nebo chromování. Na zlato a stříbro jako základ bez problémů, ale v tomhle případě nevím. Neřešili jsme to.

Já jsem viděl, že někdo místo chromování nechával nějaké staré pilotky právě rhodiovat - bylo to normálně na mosaz.

Odkaz ke komentáři

Teoreticky by to asi mělo být jedno ... v Říčanech to aspoň naznačují: "........ Velmi využívanou službou z řad našich zákazníků je galvanické rhodiování šperků. Tato novější metoda patří k nejvyhledávanějším. Rhodium je totiž zcela bílý, platinový kov, který díky svým vlastnostem ochrání a podstatně vylepší celkový dojem šperku z bílého zlata nebo stříbra. Rhodium je zdravotně nezávadné a vhodné i pro alergiky, chrání šperk proti mechanickému opotřebení a zpomaluje proces stárnutí povrchu šperku. Kdykoliv také lze znovu vrstvu obnovit."

Takže napřed pozlatit, pak rhodiovat a je to na pořád .. :)

Ještě k té diskusi o barvě, přidávám fotku z dnešního rána, za denního světla, s ostatními členy rodiny pro srovnání :)

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Tada

Apep: Asi bude, na mých chronographe suisse už je zlato z Danafi pěkně flekaté :suicide_anim: Ale já mám už po záruce, asi to budu řešit formou nějakého zlatého PDV povlaku

Odkaz ke komentáři

Apep: Asi bude, na mých chronographe suisse už je zlato z Danafi pěkně flekaté :suicide_anim: Ale já mám už po záruce, asi to budu řešit formou nějakého zlatého PDV povlaku

Ono se asi i "ozývá" to letité zdevastování pouzdra pod tím novým povlakem :(
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...