Apep Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Tada: Ty, jak Ti tam dělali viď Upraveno 18. března 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Takové hodinky podle mě dokonce musíš nosit. Vždyť hodinky byly vyrobeny proto, aby sloužily, to znamená šly a ukazovaly čas. Nečinnost v šuplíku je na nic jak pro hodinky, tak pro majitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Takové hodinky podle mě dokonce musíš nosit. Vždyť hodinky byly vyrobeny proto, aby sloužily, to znamená šly a ukazovaly čas. Nečinnost v šuplíku je na nic jak pro hodinky, tak pro majitele Ty píšeš přesně to, co chci slyšet To se ne vždycky podaří Jen ještě přemýšlím o řemenech, ale asi ty, co na obou jsou, tam chvíli nechám .. PS: Ilustrační foto Danafi Upraveno 6. března 2010 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Ty co mi dělali v Danafi skoro nenosím. Nosím hlavně Lemania MVS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 8. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Ty co mi dělali v Danafi skoro nenosím. Nosím hlavně Lemania MVS No, já mám sice teď velké oči, ale uvidíme Jsem taky zvědavý na přesnost strojků, které v mém případě opravovali taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 No, já mám sice teď velké oči, ale uvidíme Jsem taky zvědavý na přesnost strojků, které v mém případě opravovali taky Nárazuvzdorné uložení setrvačky to má, tak co? Tenhle týden nosím Strely a ty nemají ani to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 (upraveno) Tak už se nám vrátily holky z ozdravovny, teď jim ještě musím sehnat nějaké vhodné oblečení, to z ozdravovny jsme tam nakonec nechali Ale moc tam nevyrostly, to mě skoro zaskočilo, s bídou 35 .. Oblečením to ale nějak srovnáme. Edit: první fotka bez blesku (a levným kompaktem) Upraveno 20. března 2010 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Ty jsi si nechal původně chromované hodinky pozlatit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 A krásná ukázka toho, jak se fotkám nedá věřit. Jako tedy mají barvu doopravdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 (upraveno) Ty jsi si nechal původně chromované hodinky pozlatit? Bylo to levnější a zlatá se mi líbí víc. Ty Arlea byly navíc už tak zrasované, že se u nich už ani nedalo poznat, jestli byly původně chromované, nebo pozlacené. A krásná ukázka toho, jak se fotkám nedá věřit. Jako tedy mají barvu doopravdy? Je to něco mezi tou barvou na první fotce a barvou na těch fotkách dalších. Taková světlejší pink gold. Pokud jde o celkový výsledek renovace, včetně barvy, jsem maximálně spokojený. Upraveno 20. března 2010 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Ještě si je mohl nechat rhodiovat To v Danafi dělají, jestli dělají o chrom to nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Ještě si je mohl nechat rhodiovat To v Danafi dělají, jestli dělají o chrom to nevím. Jen jestli se dá rhodiovat na pozlacení, nebo chromování. Na zlato a stříbro jako základ bez problémů, ale v tomhle případě nevím. Neřešili jsme to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 Jen jestli se dá rhodiovat na pozlacení, nebo chromování. Na zlato a stříbro jako základ bez problémů, ale v tomhle případě nevím. Neřešili jsme to. Já jsem viděl, že někdo místo chromování nechával nějaké staré pilotky právě rhodiovat - bylo to normálně na mosaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 20. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2010 (upraveno) Teoreticky by to asi mělo být jedno ... v Říčanech to aspoň naznačují: "........ Velmi využívanou službou z řad našich zákazníků je galvanické rhodiování šperků. Tato novější metoda patří k nejvyhledávanějším. Rhodium je totiž zcela bílý, platinový kov, který díky svým vlastnostem ochrání a podstatně vylepší celkový dojem šperku z bílého zlata nebo stříbra. Rhodium je zdravotně nezávadné a vhodné i pro alergiky, chrání šperk proti mechanickému opotřebení a zpomaluje proces stárnutí povrchu šperku. Kdykoliv také lze znovu vrstvu obnovit." Takže napřed pozlatit, pak rhodiovat a je to na pořád .. Ještě k té diskusi o barvě, přidávám fotku z dnešního rána, za denního světla, s ostatními členy rodiny pro srovnání Upraveno 20. března 2010 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Dnešní premiéra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Jó, troje hodinky na jednom řemenu, to je naprosto geniální nápad, který tady ještě nebyl Je to skvěle použitelné zřeba jako "GMT" funkce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 5. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Čím tohle může být? S Davidem jsem již ale domluvený, že to v rámci záruky udělají znovu.Nebude se to ale za nějaký čas zase opakovat? Upraveno 18. března 2011 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Apep: Asi bude, na mých chronographe suisse už je zlato z Danafi pěkně flekaté Ale já mám už po záruce, asi to budu řešit formou nějakého zlatého PDV povlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 6. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Apep: Asi bude, na mých chronographe suisse už je zlato z Danafi pěkně flekaté Ale já mám už po záruce, asi to budu řešit formou nějakého zlatého PDV povlaku Ono se asi i "ozývá" to letité zdevastování pouzdra pod tím novým povlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tak letité opotřebení by měli pořešit v rámci přípravy na zlacení, o tom to celé je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se