Přejít na obsah

co je toto zac

Doporučené příspěvky

Ja mel pocit, ze tourbillon patri do "vysoke hodinariny", ze je to spis takova vecicka pro fajnsmekry, ktere se vyrobi par kusu, slozite se to vyrabi a je s tim spousta prace apod...

No myslím, že máš pravdu, ale jak říkám..číňaňci jsou pilní jako mravenečci a určitě bude rozdíl mezi Liaoningem, Tourous & Com a Brequetem. Jak v materiálech, zpracování a v neposlední řadě značka..a když si vezmeš na ruku Brequety s tourbillonem tak to bude určitě něco jiného než ty číny.. :)

Tourbillon, složité a důmyslné uspořádání setrvačky v jakési kleci, která se neustále pomalu otáčí a tak vyrovnává nerovnoměrnost chodu v různých polohách. A měl by i údajně eliminovat vliv zemské gravitace..takže ohledně funkčnosti..jak by se to dalo změřit jestli je tourbillon od číňanů stejně kvalitní jako od Brequeta...mohlo by to být zajímavé :)

Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proc? Minimalne o jednech na foru vim, v prepoctu vysly na neco pres deset tisic a funguji jak maji..

Na foru jsou minimalne dvoje v bile verzi - co vim tak oba majitele jsou maximalne spokojeni.

Opravdu funguje a uz jsem stravil cucenim na turbo hooodne prijemnych minut. Co ocenuju, je absence napisu. Jen Tourbilon vzadu na dynku. Jo a nemaji horni mustek :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Na foru jsou minimalne dvoje v bile verzi - co vim tak oba majitele jsou maximalne spokojeni.

Opravdu funguje a uz jsem stravil cucenim na turbo hooodne prijemnych minut. Co ocenuju, je absence napisu. Jen Tourbilon vzadu na dynku. Jo a nemaji horni mustek :thumbsup_anim:

Pokud se Číňani přiznají, že jde o čínskou značku, nemám žádný problém. Vadí mi jen když se schovávají za Německo, UK nebo Švýcarsko / tam snad ani ne /.

Upraveno uživatelem klaucz
Odkaz ke komentáři

Pokud se Číňani přiznají, že jde o čínskou značku, nemám žádný problém. Vadí mi jen když se schovávají za Německo, UK nebo Švýcarsko / tam snad ani ne /.

Ale vždyť spousta těch "čínskejch" hodinek se skládá v Německu /i jinde/. Jde o to, dostat se na trh EU bez bariér.

Odkaz ke komentáři

Tak nejak... I kdyz je asi horsi kdyz jsou "zapadni" hodinky narvany cinou a prodavaji se za nesmyslne castky.

Tady tem hodinkam by slusel bily cifernik a modre rucky - za ty penize fajn oblekovky s necim fakt neobvyklym. Celkove jsou docela sympatocke tim, ze tam neni milion cinskych serepeticek.

Odkaz ke komentáři

Hodinky s tímto tourbillonem mám a mohu tě ujistit, že vše funguje jak má. A proč by nemělo?? Je potřeba se zbavit předsudků a věci si sám vyzkoušet a teprve potom soudit.

Já nikoho nesoudím, dokonce se mi některé čínské hodinky líbí, nejsem až zase takový fajnšmekr, který by lpěl na tom, že to čína být nemůže. Jenom jsem rozebíral, že zcela jistě bude rozdíl mezi tourbillonem čínským a třeba od Brequeta. A taky si myslím, že tourbillon je sice krásná, drahá věc ale v praxi...no nevím. Jestli mi dělají hodinky +3 s/24 hod. tak s tourbillonem by to bylo kolik. Věřím, že to musí být nádhera třeba na to koukat. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...