911 Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Stepino napsal: zvlastni ze nikdo nejeci na Marina Militare. nebo treba na podobny tvar pouzdra Rolex Oyster. jsem zklaman ale jeci
bandicoot Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Stepino: zaprvý taky ječí, zadruhý tady nebyl rozporován fejk, ale cena (neprávem vzhledem k tomu, že to nebyl prodávající kdo jí nastavil)
Onisan Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Stepino napsal: zvlastni ze nikdo nejeci na Marina Militare. nebo treba na podobny tvar pouzdra Rolex Oyster. jsem zklaman ale to se zase pleteš... Ohledně MM tady bylo tolik emotivních debat, že jim konkuruje opravdu jen PRIM a od všem co připomíná Rolex se tady také hodně mluvilo....
Stepino Odesláno 28. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 ja vim ze bylo, ale nikdo nebyl tak propranej - aspon mi to tak prislo (nebyl jsem asi dostatecne vtazen protoze MM neni nic o co bych se chtel zajimat narozdil od OP) rolex oyster jsem zminil schvalne protoze vim ze tu nejake podobne vlakno bylo a taky proto ze je znamo ze to je pouzdro tak klasicke a nadcasove ze kazdy kdo nekdy vyrabel hodinky mel stejny tvar pouzdra.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se