byvaly Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Moc se mi vzhledem líbí tyhle hodinky, nicméně v hodinkách se moc neorientuji a tak bych se rád zeptal zkušenějších co si o nich myslí, plusy, mínusy, cena, kvalita, atd. Děkuji předem za každou informaci. Mimochodem nevíte kdy bych je koupil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 jestli se Ti líbí,neváhej a kup je....nenech si moc radit......nosit je budeš Ty
Baker Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 ...takže "průser" to není? Jaka je cena ?
Gilius Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 ...takže "průser" to není? Proč by měl??? Jsou quartz,což mně osobně nevadí........vypadají dobře a určitě odvadou to,proč je chceš koupit......
byvaly Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Cenu neznám, tipuji do 10 tisíc? Ani nevím kde je sehnat a co onen výrobce Grovana? Je kvalitní a renomovaný?
Baker Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Mrkni se sem. Osobne bych za ty penize volil jinak.
byvaly Odesláno 22. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Mrkni se sem. Osobne bych za ty penize volil jinak. Díky za odkaz na test. Nemáš nějaký tip na alternativu v tomto stylu, prosím?
Baker Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Díky za odkaz na test. Nemáš nějaký tip na alternativu v tomto stylu, prosím? Mrknul bych se treba u Kubsona na Traser.
New X-Bob Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 já můžu doporučit http://www.hanowa.ch/Quartz.html spokojenost velká, koupeno zde http://www.outdoorgb.com/c/swiss_military_quartz_watches/ a nyní mají tyto hodinky i v Koscomu, ceny celkem příznivé jo, dělají i mechaniky s Etou, ale ne chronograf
cody Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Cenu neznám, tipuji do 10 tisíc? Ani nevím kde je sehnat a co onen výrobce Grovana? Je kvalitní a renomovaný? Ahoj. Grovana je znama hlavne tim, ze dela hodinky pro jine znacky... Kvalitni a renomovana mi prijde stejne jako jine svycarske hodinky. Urcite bych se toho nebal, ikdyz bych radeji tyden dva patral na foru. Pribudou dalsi kandidati:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se