Jaem Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2009 A kdo to jako hlida? OSN? Body & Doyle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2010 Jsou pekny, pokukavam po nich uz nejakej tyden. Za kolik penez se daji sehnat, ma nekdo zkusenost? Jsem v Brne, ma je nekdo na ukazku, vyzkouseni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 jo pod bundu vejdou i když tlouštka je už na hranici 2cm což je teda dost, spíše se musí dávat bacha na futra , ale jsem s něma zatím ohromně spokojen nenosím ani své oblíbené Glycine incursore.. Ano musíte jistě dávat pozor na futra aby jste je nepoškodil, vybourat futra a dát tam nové je jistě dost pracné. Jinak, super hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Tadyhle je mají za 229$ + 16$ pošta. Taky bych je celkem rád viděl naživo. Zjištění, že mně vůbec nesedí, by mě docela potěšila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Porovnani luminescence Seiko Monster a Citizen Professional Diver (je to jiny model ale rozdil myslim jen v tom ze ma titanove pouzdro) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sage Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak to je hustomlata. K neoprenu pecka, k cemukoliv jinemu blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Tak to je hustomlata. K neoprenu pecka, k cemukoliv jinemu blbost. Kdybys viděl Cecilovu pacičku, změnil bys názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Tak to je hustomlata. K neoprenu pecka, k cemukoliv jinemu blbost. to je zase názor ,úplně v poho nositelné hodinky jsou to,na ruce sednou jak p...l na hrnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paleolit Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Kdybys viděl Cecilovu pacičku, změnil bys názor asi jsem jej odhalil! bude to tato pacička! proto tam nemá fotku na ruce (zdroj watchuseek.com) Upraveno 27. března 2011 uživatelem Paleolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se