Zach650csi Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Dobrý den ve spolek-poradte mi,prosím, kam se v Práglu mrknout po starých hodinkách-nemyslím bazary a zastavárny,ale spíše starožitnictví,'antik' shop či něco podobného...Za případné odpovědi a nasměrování děkuji a všem přeju hezký den
PhoeniX Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 JHB starožitnosti, Pánská 1, Praha 1.
mechano Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Dobrý den ve spolek-poradte mi,prosím, kam se v Práglu mrknout po starých hodinkách-nemyslím bazary a zastavárny,ale spíše starožitnictví,'antik' shop či něco podobného...Za případné odpovědi a nasměrování děkuji a všem přeju hezký den No, podle toho jaké sháníš.
Zach650csi Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 No, podle toho jaké sháníš. Měl sem rozjednané Heuer Monza,ale chlap je váhavý střelec a neví,tak se chci se podívat i jinde.Mám meziválečné chronografy Doxa a tento styl mám taky moc rád.Spíš příjde na to co mi padne do oka-zatím nejsem sběratel co hledá něco konkrétního do sbírky...PS-ty Doxy bych rád nechal zrenovovat.Mají toho hodně za sebou,chybí i součástky ve strojku... šlo by to???
Olda Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) V Mikulandské, zkraje od Národní. Upraveno 24. června 2009 uživatelem Olda
mechano Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Měl sem rozjednané Heuer Monza,ale chlap je váhavý střelec a neví,tak se chci se podívat i jinde.Mám meziválečné chronografy Doxa a tento styl mám taky moc rád.Spíš příjde na to co mi padne do oka-zatím nejsem sběratel co hledá něco konkrétního do sbírky...PS-ty Doxy bych rád nechal zrenovovat.Mají toho hodně za sebou,chybí i součástky ve strojku... šlo by to??? K těm Doxám, všechno asi jde, jen různě těžce. K tomu kde nakupovat bych řekl, že Mikulandská je dobrá volba.
Andrew Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 JHB starožitnosti, Pánská 1, Praha 1. Ano ano, v Panské mají pěkné kousky, včera jsem šel kolem a vyjma Patek Philippe měli Omegy, Blancpain, Breitling a spoustu dalšího, tedy doporučuji navštívit.
Alina Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Projdi si Maiselovu ulici http://www.nelso.cz/cz/place/414/ tam jsem si koipila jedny....zkus.
Návštěvník Tada Odesláno 4. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2009 Pěkné kousky měly ve Staorožitnictví někde u Carollina... Buď to bylo hned vedle, nebo o ulici vedle u KFC, teď si nevzpomenu
mechano Odesláno 5. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2009 Pěkné kousky měly ve Staorožitnictví někde u Carollina... Buď to bylo hned vedle, nebo o ulici vedle u KFC, teď si nevzpomenu Kaprová, šéfe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se