Ezoun Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Zdavim, chtěl bych si pořídit nějaký Seika ze 70', vybírám mezi: 1) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=320386500017 2) SEIKO 3) SEIKO atd. Jaké máte zkušenosti? Poradíte někdo jaký z nich vybrat (proč?) nebo i z dalších? Jaká je poruchovost? atd. Díky za reakce
ramon Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Tady budeš muset vybírat jen podle svého osobního vkusu. Co se týče strojků, vyjde to nastejno, všechny budou dobrý. Ty třetí, Sonary jsou z nich nejvzácnější, a nevím, mám pocit že je lze natáhnout i ručně. Každopádně je to těžkej boj...
Ezoun Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Těžkej boj to vyhrát nebo si vybrat? Mě se líběj všechny.
mischa Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 číslo 1 je nejlepší, jsou přehledné, jejich design není poplatný vkusu a módě a cena je zatím bez konkurence. Do 120 USD bych do nich šel. Prodejce je dost jistý, tak není co řešit. Mám ty samé a jsou to prima hoďky. Ty jednodušší mám také několikery, ale ten chronograf je jaksi skromnější, takový skrytý. Tak jako tak, v kategorii vintage nic tak zajímavého, jako Seiko, popř Citizen chrono není. Ostatně, stále je to historicky první chronoautomat, který byl reálně na trhu. Tedy dříve, než Zenith El Primero a dříve, než Heuer-Breitling- Hamilton s B 11 a to téměř o půl roku. V době, kdy se oni hádali, kdo to první vystaví, tak japonci už vesele nakupovali. I proto je to zajímavá volba. Kalibr bezproblémový, velmi odolný a spolehlivý.
Ezoun Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 jj taky se mi líběj asi nej. ty 1. ... budu se snažit někoho najít s paypalem resp. s účtem na ebayi... zatim díky všem za reakce a rady
tutek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 jenom dotaz bokem neni mi uplne jasna funkce stopek, jaka je max doba mereni? Diky číslo 1 je nejlepší, jsou přehledné, jejich design není poplatný vkusu a módě a cena je zatím bez konkurence. Do 120 USD bych do nich šel. Prodejce je dost jistý, tak není co řešit. Mám ty samé a jsou to prima hoďky. Ty jednodušší mám také několikery, ale ten chronograf je jaksi skromnější, takový skrytý. Tak jako tak, v kategorii vintage nic tak zajímavého, jako Seiko, popř Citizen chrono není. Ostatně, stále je to historicky první chronoautomat, který byl reálně na trhu. Tedy dříve, než Zenith El Primero a dříve, než Heuer-Breitling- Hamilton s B 11 a to téměř o půl roku. V době, kdy se oni hádali, kdo to první vystaví, tak japonci už vesele nakupovali. I proto je to zajímavá volba. Kalibr bezproblémový, velmi odolný a spolehlivý.
tutek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Myslim u tech prvnich? Me tam mate to dvojity cislovani spodniho ciselniku stejne tak jako 12-ti hodinove toho vrchniho 30 minut?
tutek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 No ale to stale neresi jak tyhle stopky muzou merit, vite nekdo? promin, mas pravdu
JiříR Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 (upraveno) No ale to stale neresi jak tyhle stopky muzou merit, vite nekdo? Horní budík měří hodiny chronografu, takže můžeš měřit 12 hodin. Měří to vteřiny, minuty a hodiny... Horní budík je rozdělen na půl hodiny a dolní měří vždy 30 minut Upraveno 25. června 2009 uživatelem JiříR
tutek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Takze to nema vterinovku ktera bezi stale kdyz jsou stopky vypnute? Horní budík měří hodiny chronografu, takže můžeš měřit 12 hodin. Měří to vteřiny, minuty a hodiny... Horní budík je rozdělen na půl hodiny a dolní měří vždy 30 minut
JiříR Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Takze to nema vterinovku ktera bezi stale kdyz jsou stopky vypnute? Ne. Určuje jen minuty a hodiny aktuálního času, také den v měsíci a přesný den. Vteřinovku, minutovku a hodinovku má chronograf.
tutek Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Dik za detailni vysvetleni Ne. Určuje jen minuty a hodiny aktuálního času, také den v měsíci a přesný den. Vteřinovku, minutovku a hodinovku má chronograf.
afrikab Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Hlasuju pro Sonary...ale jinak top je jedno. Streva maji stejne, takze je na tobe, ktery design te nejvice chytne za srdce.
JiříR Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Jinak dávám taky hlas sonarům, tedy třetí odkaz. Jen by mě zajímalo, jaký mají průměr? Nikde jsem to nenašel... Vypadají fakt krásně
Ezoun Odesláno 25. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2009 díky všem za reakce přemejšlim, který vybrat ale zatim mi pomohl resp. draží mi ID kibi ty 1. Panda ... jestli nevyjdou pujdu asi do těch Sonarů i když jsou teda podle obrázku asi celkem veliky oproti těm 1.
Cubert Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Přihazuje někdo na ty Sonary? Nerad bych se zbytečně přetahoval s někým místním
Ezoun Odesláno 28. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Přihazuje někdo na ty Sonary? Nerad bych se zbytečně přetahoval s někým místním já bych chtěl resp. ted sem psal ID kibi aby mi na ně přihodil...
Ezoun Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2009 poradíte někdo jak asi budou drahý/dostupný ručičky pro SEIKO 6139-7100 HELMET VINTAGE CHRONOGRAPH 1976
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se