cigi Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Ta přestavba je výborná, luku !! Bobe, tu bych si ujít nenechal, jestli je možnost k těm cifrům ještě přijít - jsou tak akurát ! Kromě ní , z toho, co se tu objevilo, ční glycine nade vše.
Karlos Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Ta Lukova přestavba se mi taky moc líbí, paráda a závidím. A zajímavý je, že nikomu nevadí, jak Zeno okopírovalo tvar pouzdra. Ale běda kdyby tohle udělala Marina Militare
New X-Bob Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Ta přestavba je výborná, luku !! Bobe, tu bych si ujít nenechal, jestli je možnost k těm cifrům ještě přijít - jsou tak akurát ! Kromě ní , z toho, co se tu objevilo, ční glycine nade vše. Při vědomí, že si vysloužím od tebe sžíravou kritiku, mě představa toho, že jsem majitelem Zeno s letadýlkem na ciferníku a velkým logem neděsí. teda, letadýlko je mi fuk a nápis se mi i zamlouvá. Navíc, spíše se přikláním ke klasickému tvaru pouzdra u modelu P558-6 s diematrem 44 mm. Z Carré verzí se mi pak víc líbí ty o trochu větší, oblejší, bez vroubkované lunety. No a Glycine sic ční, však i velikostí (nic proti ní!).
Apep Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 např. Hodinářství Martin Cígler Jungmanova 18, Praha - tam má víc jak tři obligátní kousky, i když bude záležet na tom co sháníš slušný výběr je i v Přemyslovké 13, Hodinářství Jaroslav Moučka taky Praha - tam má i Junkersky, Zeppeliny atd. Majitel v Přemyslovké je velmi ochotný a dá se s ním domluvit sleva a u některých značek se dostává i pod české internetové ceny po slevách (pro Junkers a Zeppelin má výhradní zastoupení). ..".. dá se s ním domluvit sleva"... tohle vždycky obdivuju, jak někdo dokáže domluvit cenu, čím toho majitele umí přesvědčit, aby mu dal slevu? Já někdy říkám, "no vzal bych si to, ale je to pro mne drahé ..." a pak čekám a ono ale většinou nic ; něco dělám špatně .... Např. množstevní slevy cen, tomu bych rozuměl a nebál se do toho jít a toho prodejce o to požádat, ale jinak ... každá rada dobrá Jinak pro Boba - Zeno Retro Carré, to je to, cos sis nakonec vybral? To by se mi taky líbilo, mně se ale, jak jsem se už někde jinde a jindy přiznal, líbí hned všechno a všechno bych hned chtěl. Ale tenhle výběr (ty vpravo, že jo?) Ti chválím, na kolik tedy že by vyšly? A při množstevní (např. 2ks) slevě? Už to zjišťuješ? Mně se svého času líbily i tyhle hranatý, fotky byly snad tady na fóru ..
Olda Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Stowa moc malá není, obvod 22cm. Na Skeletonově ruce musela vypadat ještě dominantněji.
New X-Bob Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Apepe, zajdem tam spolu zatím nezávazně se podívat, OK? Stowa mi přijde trochu malá, pokud se pamatuju. Jdu se mrknout na jejich web, kolik je diametr. Já prostě pod 43/44 mm nejdu
New X-Bob Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Bobík zatím vybral dva vážné kandidáty. Ale ještě se uvidí. Chce to vidět naživo. edit pro Gilla a &: Stova je mrňavá. Junkers a Zeppelin jsou marketingové značky z Ruhly, nic proti, ale jsou jen max 42 mm, nemají manuál krom chronografu, kterému zatím odolávám. Uvnitř mají automat ETU, já chci raději manuál. Automat pak mají miyotu a chrono je Poljot. Ergo plní veeelmi málo kritérií. Upraveno 26. června 2009 uživatelem New X-Bob
Gilius Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 jestli Ti mohu radit zrovna já,tak než tohle,juknul bych na kolekci Junkers a Zeppellin........
lib Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Bobík zatím vybral dva vážné kandidáty. Ale ještě se uvidí. Chce to vidět naživo. ....... To jako Zena na reklamní fotce (vlevo) mají hodinky na řemenu se špatným šitím???
lib Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 ..".. dá se s ním domluvit sleva"... tohle vždycky obdivuju, jak někdo dokáže domluvit cenu, čím toho majitele umí přesvědčit, aby mu dal slevu? Já někdy říkám, "no vzal bych si to, ale je to pro mne drahé ..." a pak čekám a ono ale většinou nic ; něco dělám špatně .... Apep: Já to taky nějak zvlášť neumím, ale možná by bylo dobře si při nákupu pořád připomínat, že to nejsi Ty, kdo by se k nákupu měl ponoukat. Je to právě ten prodejce, co by Tě měl přesvědčit. Oba máte něco, co by ten druhý chtěl. Tak je jen potřeba najít ten správný poměr. Možná, že když říkáš: "no vzal bych si to, ale je to pro mne drahé ..." , tak si prodejce pomyslí, že bys za to dal tak možná polovinu, spíš míň, a dál jej to nezajímá.
farářskej Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Smlouvání o ceně si zajeď natrénovat na dovču do Turecka a arabskejch zemí dál na východ a jih. Normálka začneš tím, že se ti teda jako strašně líbí, ale jsou drahý. A že jako samozřejmě víš, že se s cenou dá vždycky něco vymejšlet. Že kdyby byly tak za XXXX kaček, tak že by to jako bylo dobrý, ale takhle jako že teda ne. No a pak už se napojíš na prodejce a skončí to tím, že on huhlá něco o tom, jak budou jeho děti chodit do školy bosý a babička umře hlady, a ty budeš tvrdit, že tvoje manželka bude muset jíst dva měsíce suchej chleba a děti že budeš muset prodat na lékařský pokusy. Arabové mají smlouvání místo divadla, televize i rádia. A vždycky jsou obě strany spokojený (pro ilustraci toho, jak se naopak NEMÁ smlouvat, doporučuju Život Briana od Monty Pythonů, speciálně scénu s tykví)
Luk Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Bobe, už jsis zkoušel někdy hodinky poskládat? Nebo tam potřebuje nějakou značku. Podívej se na tu podobu se Zenem, tyhle jsem si poskládal před téměř třemi lety a pořád to jsou pro mne výborně sloužící hodinky. A cenově jsi úplně někde jinde. Upraveno 26. června 2009 uživatelem Luk
Návštěvník YPO Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 ..".. dá se s ním domluvit sleva"... tohle vždycky obdivuju, jak někdo dokáže domluvit cenu, čím toho majitele umí přesvědčit, aby mu dal slevu? zeptej se lolohha jak smlouvám já - v praxi to není vůbec těžké
New X-Bob Odesláno 26. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2009 Luku, to je fakt dobré. Nepsal jsi tady o tom??? Jaký je diamter, svítí ručky-číslice? Jinak skládání - já si to určitě nesložím. Jsem jen uživatel hodinek. Umím je natáhnout, vystěžejkovačem prohodit řemeny. A konec... To YPO - smlouvání se nebojím Stačí mluvit a mluvit...
Luk Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 tady je vlákno. Indexy i ručky svítí, průměr je pro tebe malý 41mm. Je to kupované na ofrei a dnes je možno vybrat z více druhů pouzder. Nejsem si jistý jestli tam má ještě tento ciferník. Sesadit to dokáže každý hodinář.
Gilius Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 4 X-Bob- ok...jen nápad......nic nenutím osobně se mi ale některé kousky líbí více,než Tebou vybrané,.......
New X-Bob Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Tak na ofrei jsem si zkusil "posládat" díly a nějak to není ono. Cena nebyla zrovna nízká, mám obavy z dostatečné luminiscence. Asi by se podařily dobré hodinky, ale nebylo by to ono. Hodinky na motorku, pro zábavu z tvorby OK, ale ne teď. Tutima má samý chronograf Dnes očíhnu znovu Hamiltony a zeptám se, zda v ČR dostupná verze s Unitasem. Kontaktováni včera 2 prodejci Zeno, vsřícné jednání a ochota, uvidíme pak naživo. Konec hlášení
Návštěvník Snow Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 (upraveno) Parádní Unitas leží zcela nepochopitelně už několik měsíců přímo zde na fóru. Zkus o něm zapřemýšlet. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18864&hl= Upraveno 27. června 2009 uživatelem Snow
B.F.G. Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Odesláno 27. června 2009 Parádní Unitas leží zcela nepochopitelně už několik měsíců přímo zde na fóru. Zkus o něm zapřemýšlet. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18864&hl= Přesně tak! Je to asi tak o jeden vesmír jinde než Zeno. Mě se teda ani jedno Zeno z postovaných na živo nelibilo. :/ Ale chápu,že nejsou moc letecké...
New X-Bob Odesláno 27. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2009 1) Ad Alpina - hoši, pro mě je to velký cirkus na ciferníku. Já potřebuju 2/3 klasické ručky na ciferníku. Tady nepoznám, kolik je. Snow to ostatně ví , bo jsme okukovali Alpiny v Koscomu spolu. Ovšem - dneska jsem byl v details. Vyzkoušeny Hamiltony (ala ty z prvního obrázku), automat s mimostředkou. Až na kalibr jsou úžasné, jsem definitivně zamilovaný. S Unitasem se dají objednat, prý se na ně pak dloooouuuho čeká. Nevadí! Jdu ještě pomést truhlu, něco prodat a jedééém!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se