petr here Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 Líbí se mi tyhle jednoduché Fortisy , prosím Vás o komentář. Líbí se mi taky cena akorát by mne zajímalo jestli se daji objednat s průhledným zadním víkem a se safírovým skličkem. Nevíte? a jestli nevíte tak alespoň jak se Vám líbí?... Dík
Ondraj Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 Líbí, mám Fortisy rád, ale více modely bez lunety a s koženým řemenem.
roon Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 Jsou pěkné, ale jak psal Ondraj taky mám radši modely bez lunety ( nejen u Fortisů ), ale myslím, že k těmhle se ten kovový tah hodí.
Roman Šula Odesláno 23. července 2006 Nahlásit Odesláno 23. července 2006 Osobně mám raději kovový tah, kůže je tepelný izolant, v létě není moc příjemná (motorkáři, když se motorka zastaví na sluníčku mi určitě dají za pravdu), kov teplo odvádí lépe už z principu. Pod kovem se mi tolik nepotí ruka a navíc kov vydrží mnohem víc. Mám prostě raději hodinky s kovovým tahem raději.
Leclerc Odesláno 24. července 2006 Nahlásit Odesláno 24. července 2006 Myslím, že tento model má safírové sklíčko. Jinak další info ti řeknou přímo u dovozce - fa NEST - www.nest-sro.cz Moc pěkný - ostatně jako všechny Fortisy. Osobně se mi víc líbí modely B-42 (s výraznější lunetou a masivní korunkou). Co třeba tyhle
petr here Odesláno 24. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2006 Hm pěkné ale dražší : (
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se