Přejít na obsah

ktore omegy?  

54 hlasů

1. 1. ktore omegy?

• omega seamaster planet ocean
      47
    • omega seamaster professional chronograph
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

nadisiel cas vyberu, a ja sa neviem rozhodnut.. Uz toho bolo na mna vela, tak som vyhladal odbornu "vasu" pomoc. Asi po pol roku a naozaj desiatkach modelov hodiniek som sa definitivne utvrdil v tom, ze moje buduce hodinky budu jedny z tychto 26062009524.jpg

Pre niekoho jednoznacna volba, no pre ma velmi tazke rozhodnutie, obidvoje maju aj svoje pre a proti. Tak napriklad SMP 26062009527.jpg

maju len etu 7750 bez akychkolvek uprav, ale maju stopky, su sice len 41mm-ve no na ruke mi sedia..

a PO 26062009526.jpg

maju Co-Axialom nabuchanu etu, maju 45mm co je super, vela hodiniek za rovnaku cenu :).. no nemaju stopky, a zevraj byvali problemi s strojcekmi s coaxialom. neviem ci uz ich vyriesili, no predsa len kupit PO a potom platit za drahe nahradne diely na Co-Ax, to je lepsie radsej brat rokmi overenu 7750-ku. aj ked..

skuste mi napisat aj preco by ste mi poradili prave tie a nie tie druhe..

a mozem dat na SMP aj kaucuk? ten co vychadza priamo z puzdra hodiniek? teda ten co je na PO?

diky za rady

Odesláno

ja hlasoval pro PO. duvod? vzhled. oboje to jsou kvalitni stroje a tedy neresim co je ve vnitr. pak tedy nastupuje vzhled pouzdra, lunety, ciferniku. a me se ty chrona proste vubec nelibi. rucky hrozny, pak jsou tam ty cirkusovy puntiky :), oramovana datumka...PO jsou takove ciste, hezky fotnt, pekna datumka. celkove se mi velmi libi.

Odesláno

Taky PO :) Kdyz SMP chrono tak cerne s jinym rozlozenim subdialu jak tu o nich basnil Snow, ale ty uz se snad nedelaji.. Tyhle kalsicke chrono bandovky at uz modre nebo cerne me moc neberou..

Odesláno (upraveno)

Teda, ne, že bych Tě chtěl odradit od koupě PO, ale řekl bych, že máš poměrně útlé zápěstí na PO 45mm... ;) ( soudím podle téhle fotky, pokud je to Tvá ruka)

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Teda, ne, že bych Tě chtěl odradit od koupě PO, ale řekl bych, že máš poměrně útlé zápěstí na PO 45mm... ;) ( soudím podle téhle fotky, pokud je to Tvá ruka)

hej, mam pomerne maly obvod zapastia, no bezne nosim LGE od Steinharta a to su 47-ky cize som zvyknuty na skor vacsie primery. 45mm neposobi vzhladom na relativne malu hrubku PO niako odstrasujuco. Skusal som aj breitling seawolf a to bolo na mojej ruke naozaj smiesne 46 mm primer a tusim 18,2mm vyska :D

vidim, ze v ankete vyhravaju planet ocean, ja som k nim bol tiez viac nakloneny, no potreboval som si byt isty..

diky, uz sa len odhodlat a ist si ich kupit... :_)

Odesláno

Ja jsem volil PO, moc si na chrona nepotrpim. Zkus jeste zvazit tu velikost, myslim ze mas podobne zapesti jako ja a ja si nakonec vybral 42mm.

Problem velikosti 45,5mm na uzkem zapesti:

- u kuze nebo kaucuku to neni tak moc videt, ale kovovy tah se na uzkem zapesti tak nejak divne "lame".

Odesláno

Mam obe velikosti anketnich hodinek a souhlas, 42 mm jsou praktictejsi pro noseni kdekoli mimo risi pod hladinou...

Vzhledem k tlapce bych volil nakup SMP bez chrona, cernych, maji i rozumnou vysku 12 mm.

Pokud trvas na Xl PO, pak ne na gume s jazyckovou sponou, to by ti blimbalo jak krava, je to na dost placatou nebo velkou ruku. Takze budto preklapacka s prosivanym, nebo kov.

Na SMP se guma dela/delala taky, dokonce s preklapeckou, nebo s jazyckovou...samo u stezejek je to "nafest", az k telu hodinek.

Odesláno

Seawolf maju 44mm vyska je koli sklu(5mm) 18mm.

Ja som hlasoval za PO.Jedny som mal(oranzady) z CoAxialom nebol ziadny problem, sli denne +/-1sec.Poslal som ich so sveta a dnes.... :crying_anim:

post-3888-1246282321.jpg

Odesláno

Taky bych bral PO, ty chrona na mě působí dost přeplácaně. Jinak docela by mě zajímalo jaká je životnost tý svítící vrstvy na ručičkách a indexech, nedávno jsem viděl asi deset let starý bondovky a vypadaly dost vybledle, což bych u hodinek za desetitisíce nečekal. Máte s tim někdo zkušenosti?

Návštěvník Snow
Odesláno

SMP chrono jsem měl a koupil bych je zase, ale jak psal spiderer s rozložením 3,6,9 a se strojkem Frederic Piguet. Zkus je sehnat na ebay, ještě se sem tam objeví. Dnes jsem je našel hned na první pokus. Klik.

Odesláno (upraveno)

U co axiálu byly problémy s mazivem,ale to je odstraněno mám co axiál de ville, u dušáka je před 2 roky rozebrali vyčistili a nově promazali/ v záruce/ a nyní bez problémů btw ty chrona toho mají na ciferníku nějak moc

Upraveno uživatelem Conrad

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...