Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hanák,Dušák,Carollinum.......nebo za hranicema.....nebo tady.....sic už třeba nošené,ale určitě ve velmi dobrém stavu. Pár se jich tu v prodejním vlákně "povaluje"..... :)

Odesláno
  mrwill napsal:
Avenger seawolf, titan, guma, žluté ... cena u Hanáka zajímavá.Pověst ???? v obchodě slušní....

Tak pri nakupu je to asi jedno, dal bych si pozor az v pripade servisu.

Odesláno
  Baker napsal:
Tak pri nakupu je to asi jedno, dal bych si pozor az v pripade servisu.

To je fakt, jako všude. Žiju v Plzni a ani nevim, jestli tady nějaký opravdu šikovný hodinář funguje.Tohle budou moje první :)) :thumbsup_anim:

Odesláno
  mrwill napsal:
Avenger seawolf, titan, guma, žluté ... cena u Hanáka zajímavá.Pověst ???? v obchodě slušní....

Já jsem loni byl u Hanáka a chtěl seawolfy s koženým řemenem.

Docela mě naštvali, když nechtěli objednat fungl nové, ale chtěli mi prodat nějakej ležák z vitríny s titanovým tahem a na něm chtěli předělat kožený řemen a dát sponu ne titanovou ale lesklou ocelovou, kterou vyhrabali někde v šuplíku.

A vrchol všeho byl, že za toto všechno chtěli o několik tisíc víc, než v Carollinu. Takže bylo rozhodnuto.

Ale chápu, že teď může být zajímavá cena, když jde v této chvíli už o starší model.

Odesláno

Ptal jsem se na Breitling modely ve Zlíně - Gold Eligius pana Stuchlíka - emailem mi obratem poslali ceník všech modelů, stav skladu i aktuální ceny. Při platbě v hotovosti mi nabídl cca 10% slevu na všechny modely...

Odesláno
  Jarett napsal:
Ptal jsem se na Breitling modely ve Zlíně - Gold Eligius pana Stuchlíka - emailem mi obratem poslali ceník všech modelů, stav skladu i aktuální ceny. Při platbě v hotovosti mi nabídl cca 10% slevu na všechny modely...

Dokonce tam mají i tu černou limitku Avenger a nejsem si jistý, ale mám pocit že jsem tam zahlídl i Navitimer limitku (ale nevím, je to tak dva týdny co jsme byl ve Zlíně).

Odesláno

Altmann není špatný, mám tam zkušenost s předchozí koupí, ale model který jsem si vyhlédnul neumí objednat , nechápu proč, ale je to tak.

Dušák je nemá a při případné objednávce dal cenu o dvacet výš.

Odesláno
  mrwill napsal:
Ahoj všichni, poradíte kde koupit Breitling ? Zatím je mám zamluvené u Hanáka v Brně, ale trochu jsem se polekal po přečtení recenzí na tento obchod.

Rhodos staré město. A jinak všeobecně bych řekl, že dopadla krize. Neboj se říct i o 30 procent slevu. Když nedaj, nech jim kontakt.

• Po letech...
Odesláno
  V 26. 12. 2014 v 9:41, Milo78 napsal:

Doporucuji si udelat vylet do USA (New York),ceny az o 30% nizsi a vyber jak blazen.Osobne jsem tam kupoval SOH chrono 46 se 18 k zlatou lunetou a cena v prepoctu 102.000 kc.

Určitě dobra rada, po pěti letech.
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...