cody Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Snow napsal: Nejsi normální(!!!!)... Proc ne vzdyt to je jen pokrocila faze chronobundusu nebo si dela srandu
HROCH Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 tarmi napsal: já střídám 3 kusy a mám rozvrh, který dodržuji pravidelně: S - Strela A - Archimede Pilot C - Casio v podstatě Strela k obleku, Archimede k neformálnímu oblečení a Casia na spaní. Všimněte si sobotní noci, tam si po kalbě Casia nezvládám převlíct, spím bez nebo nezvládnu sundat ani pilotky tyyyyyyyy woe
ashok Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 jelikož hodinky omlátím a opláchnu kde můžu, nosím jen jedny, které 'spotřebuju' a jede se dál
jiriskopal68 Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Hele,ten kalendář je fakt ulítlý, já pracuji na psychiatrii, tak vím o čem mluvím, je mi tě fakt líto , jem ti kdykoliv k dispozici
abbot Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Zajímavá otázka, bohužel mám v poslední době problém vzít nový hodinky na ruku. Mám jedny svoje první invicty, který nosim, jsou omlácený a neřešim je. Ale téměř pokaždý se mi stane, že něco objednám strašně se na to těšiim, ale v důsledku časové asymetrie (mezi objednáním a tim než je skutečně mám) vystřízlivim a už o ty hodinky zas takový zájem nemám (moc velký, malý, blbá barva, nesvítí, jinej styl než sem vlastně chtěl atd...). Pak když skutečně přijdou je vybalim pokochám se, ale už předem vim, že na ruku nesmí pokud je chci střelit a koupit jiný a pokud možno na tom neprodělat kalhoty ... Strašně mě štve, že už sem takovou dobu nenašel hodinky, který by mě uchvátily tak, že bych si je chtěl nechat a neměl v hledáčku další dvoje který je nahradí ... Všichni mi tak doma neustále vyčítaj, že jen nakupuju hodinky, ale nikdo si neuvědomuje, že skutečně vlastnim a nosim pouze ty jedny svoje první...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) No já v tom teď mám taky bordel... Steinharty Chrono II jsem měl teď dlouho v opravě, takže jsem nosil svoje Vulcain Cricket, které beztak nosím protože jsou na nočním stolku, takže po nich ráno automaticky hrábnu. Navíc už se mi moje pozlacené Chronograph Suisse vrátily z renovace a já je chci taky nosit (i když teď moc nefungují, musí do servisu) a navíc mám ještě Igeny a Signaly... Bude se asi muset zkracovat... Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Tada
Ruda Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Nosím pravidelně Orienty, Seika i Casia. Všechny vintage by potřebovaly nové řemeny a k tomu jsem se zatím nedokopal A kapesní by potřebovaly dát úplně do kupy
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Na každé hodinky , které nosím i často koukám ... a užívám si je...
highenergy Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Spíš to beru tak, že pokud se nehodí hodinky někam nosit, tak je nenosím... Např staré Glashutte, které jsem dostal... Jinak nosím všechny a drobné oděrky apod neřeším.
Chorche Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 Všechny, kromě vintage Omega Genéve, nosím. A ty Omegy budu nosit taky, až je konečně dám renovovat, což si slibuju už rok.Momentálně jsem ve fázi, že co bych nenosil, bych ani nechtěl.
bandicoot Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 (upraveno) Ty jo, já tu kolikrát hledám jako pako a pak přijde nováček a v klidu si najde vlákno rok a půl starý... edit: Upraveno 16. února 2011 uživatelem bandicoot
Chorche Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Odesláno 16. února 2011 A jo, to jsem se zase jednou nedíval výš, než na předcházející příspěvek Tak highenergy, díky za oživení dalšího mrtvého vlákna
bubobubo Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Hodinky střídám, dle nálady a účelu - Seiko + Archimede. A když náhodou nechci aby mi jedny zastavily, tak si dám na každou ruku jedny (: aby se pěkně natáhly.
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 V 30. 6. 2009 v 15:41, 'Jarett' napsal: Všechny hodinky co mám běžně nosím, jsou na nich tak více či méně zřetelné stopy nošení. Škrábance na tahu i pouzdru apod. Zajímalo by mě zda vy svoje hodinky spíše nosíte či s na nimi spíše kocháte a proč ? odpověď: nosíte (postupně všechny)
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Odesláno 19. února 2011 nenosím pravidelně všechny... Míra nošení závisí na tom jak které mi přirostly k srdci Takže v reálu střídám nějakých 7 - 8 kousků A i u nich se míra nošení značně odlišuje
Ondra.T Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 nosit, bylo by mi líto nechat na to jen tak prášit
Džanek Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 (upraveno) Já mé TH Carrery nosím zatím jenom příležitostně. Cením si je tak, že je mi líto je denně používat. No, snad mě to jednou pustí a zjistím, že jsou v krabici k ničemu Upraveno 22. února 2011 uživatelem Džanek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se