Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
Nejsi normální(!!!!)...

Proc ne :whistle: vzdyt to je jen pokrocila faze chronobundusu :gora: nebo si dela srandu :guitar:

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  tarmi napsal:
já střídám 3 kusy a mám rozvrh, který dodržuji pravidelně:

S - Strela

A - Archimede Pilot

C - Casio

post-6932-1246387520.jpg

v podstatě Strela k obleku, Archimede k neformálnímu oblečení a Casia na spaní. Všimněte si sobotní noci, tam si po kalbě Casia nezvládám převlíct, spím bez nebo nezvládnu sundat ani pilotky

tyyyyyyyy woe :suicide_anim:

Odesláno

Zajímavá otázka, bohužel mám v poslední době problém vzít nový hodinky na ruku. Mám jedny svoje první invicty, který nosim, jsou omlácený a neřešim je. Ale téměř pokaždý se mi stane, že něco objednám strašně se na to těšiim, ale v důsledku časové asymetrie (mezi objednáním a tim než je skutečně mám) vystřízlivim a už o ty hodinky zas takový zájem nemám (moc velký, malý, blbá barva, nesvítí, jinej styl než sem vlastně chtěl atd...). Pak když skutečně přijdou je vybalim pokochám se, ale už předem vim, že na ruku nesmí pokud je chci střelit a koupit jiný a pokud možno na tom neprodělat kalhoty :suicide_anim: ... Strašně mě štve, že už sem takovou dobu nenašel hodinky, který by mě uchvátily tak, že bych si je chtěl nechat a neměl v hledáčku další dvoje který je nahradí ... Všichni mi tak doma neustále vyčítaj, že jen nakupuju hodinky, ale nikdo si neuvědomuje, že skutečně vlastnim a nosim pouze ty jedny svoje první... :crying_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

No já v tom teď mám taky bordel...

Steinharty Chrono II jsem měl teď dlouho v opravě, takže jsem nosil svoje Vulcain Cricket, které beztak nosím protože jsou na nočním stolku, takže po nich ráno automaticky hrábnu. Navíc už se mi moje pozlacené Chronograph Suisse vrátily z renovace a já je chci taky nosit (i když teď moc nefungují, musí do servisu) a navíc mám ještě Igeny a Signaly...

Bude se asi muset zkracovat...

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Nosím pravidelně Orienty, Seika i Casia. Všechny vintage by potřebovaly nové řemeny a k tomu jsem se zatím nedokopal :suicide_anim:

A kapesní by potřebovaly dát úplně do kupy :crying_anim02:

• Po roku...
Odesláno

Všechny, kromě vintage Omega Genéve, nosím. A ty Omegy budu nosit taky, až je konečně dám renovovat, což si slibuju už rok.

Momentálně jsem ve fázi, že co bych nenosil, bych ani nechtěl.

Odesláno

A jo, to jsem se zase jednou nedíval výš, než na předcházející příspěvek :suicide_anim:

Tak highenergy, díky za oživení dalšího mrtvého vlákna :)

Odesláno

Hodinky střídám, dle nálady a účelu - Seiko + Archimede. A když náhodou nechci aby mi jedny zastavily, tak si dám na každou ruku jedny (: aby se pěkně natáhly.

Odesláno
  V 30. 6. 2009 v 15:41, 'Jarett' napsal:

Všechny hodinky co mám běžně nosím, jsou na nich tak více či méně zřetelné stopy nošení. Škrábance na tahu i pouzdru apod. Zajímalo by mě zda vy svoje hodinky spíše nosíte či s na nimi spíše kocháte a proč ?

odpověď: nosíte (postupně všechny)
Odesláno

nenosím pravidelně všechny... Míra nošení závisí na tom jak které mi přirostly k srdci :) Takže v reálu střídám nějakých 7 - 8 kousků :) A i u nich se míra nošení značně odlišuje :)

Odesláno (upraveno)

Já mé TH Carrery nosím zatím jenom příležitostně. Cením si je tak, že je mi líto je denně používat. No, snad mě to jednou pustí a zjistím, že jsou v krabici k ničemu :)

Upraveno uživatelem Džanek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...