Přejít na obsah

Poraďte s koupí prosím

Návštěvník Gint

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...

Taky se dobre pocitaji v hospode piva, pokud jich nedas vic nez 60 kousku. To uz by se pak mohlo plest, kolikate kolo piv vlastne davas... Luneta je super vec, da fakt vyuzit na cokoliv co te napadne. Ale ty testoviny asi u vetsiny z nas vedou:-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gint napsal:
čau čau, ted se dívám na toto : http://www.chronoshop.cz/katalog/hodinky-T...er-Sport-Silver a kdyz vezmu v uvahu vysi meho brigadnickeho platu a ty hodinky, myslím že je to rozumná investice . . . co vy na ně říkáte ?

Jsou to za tu cenu vyborne hodinky. Bylo tu o nich napsano uz hodne , tak si to vyhledej - nakupem neprohloupis...

Odkaz ke komentáři

Ty Trasery jsou moc hezké...znám čtyři lidi v okolí co je mají..tři v černé a jeden v modré a pějí samou chválu..hodili si na to kovové tahy a dělají parádu jak hrom (okolí se jich pořád ptá co to jsou za hodinky). Chválí tritiovou lumuniscenci (konstantní svítivost) a přesnost. Velikost a zpracování je taky fajn. Koupili je v chronoshopu a myslím, že s případným servisem by neměli být potíže. Ty v tom stříbrném se mi asi líbí nejvíc.... ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Gint

akorát me trošku trápí že jim vylízá sklíčko, bojím se že bude brzy poškrábané. . .

Gint napsal:
a k čemu slouží otočná luneta ?

potapec sem, alec dosud jsme se potapel s G-shocky a vydrželi to . . .:-D

Odkaz ke komentáři

Gint napsal:
Hojda. Nejsem tak zapaleny do hodinek jako snad kazdy tady, takze vas prosím o radu. Chtel bych hodinky (muze byt plast i ocel) které by byly vodotěsné (min 100 M) ručičkové, spíše sportovní. Cena by měla být cca do 5k. Díky Gint

Vybíral jsem si hodinky se stejným zadáním - dospěl jsem k těmto: CITIZEN PROMASTER SCUBA DIVER'S (odkaz) . Cena kolem 100$ na ebay. Používám je jako hodniky na sport - kolo, snb, kajak, lezení, úplně vyhovují.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...