farářskej Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Je distribucia aj do SR? Myslím, že jo. Ale určitě to nevím. Když jsem tam pracoval, tak byla - ale to už je pár let...
mischa Odesláno 2. července 2009 Nahlásit Odesláno 2. července 2009 Ta prvotní úvaha nad Lemanií 5100 není špatná. Dříve se vždy psalo, že je odolnější, než 7750. Byl to stroj zaměřený na funkčnost, nikoli estetiku. Měl jsem je v Omegách, bez jakéhokoli problému, totéž ale 7750ka. Asi jsem je nikdy takovému zacházení nevystavil. Problém ale je, že Lemania se už používá velmi zřídka, případné opravy pak budou náročnější na znalosti hodinářů a získávání náhradních dílů. V případě, že trváš na mechanice, asi bych se vzdal toho automatu, pak by asi obstála většina dnes používaných strojů. Ale principielně vzato, žádné mechanické hodinky nejsou pro takové často opakované zatížení vhodné. Rozumné řešení je Tvé IWC dát do kapsy a teprve v práci je dát na ruku, nebo jestli při jízdě potřebuješ časové údaje, šel bych do některého odolného modelu v quartzu. Vždyť to je rajc, že můžeš hodinky měnit dle potřeby. Nesouhlasím s názorem, že 7750ku zvládne vyměnit i podprůměrný hodinář. I ten velmi dobrý si musí dát pozor, aby to udělal správně. Takové nasazení ruček, nejsou-li nové, je dost velký problém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se