HonzaS Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Tady jsou k mání Doxy s osmidenní rezervou nátahu. Docela mě lákají - dát je do nějakého zajímavého stojánku a mám dobré stolní hodiny. Nicméně, je to z Ukrajiny a když se dívám na ty skládačky, co tam nabízí... V tom povídání píše o hodinách do auta. Google něco málo našel. Pouzdro bude originál, ale nemám nic, podle čeho bych mohl porovnat strojek. Poradí někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Hodinkám moc nerozumím, natož kapesním, ale jsou mi dost podezřelý nápisy na strojku v angličtině "5 adjustments" ... Na ciferníku "8 tage". Moc důvěry to ve mě nevzbuzuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Tak ty nápisy by nemusely být nesmysl - tady je taky uvádí. Bohužel bez fotky. A zde je pro změnu foto strojku. Pravda, s trochu lepším vzhledem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Co ja vim, tak podobne (nedokazu poznat fake od originalu) se montovaly do aut a take do letadel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 nieje to fejk iba skladacka aspon myslim v jednom starom cisle watchmagu bola ich fotka su to nejake vraj automobilove cibule ale tomu 8days neverim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 8mi denni, myšlené jako hodiny do auta, proto ta korunka dole, za tu se to do nějakého držáčku na polubce zasadí. Co do autentičnosti jsou myslím v pohodě. Viz zde a zde. Kdo se v nich jak vrtal nepoznám. Cena žádná valná, okolo těch 50 až 100 EUR, v té jedné aukci je vyvolávali za 350, ale nevěřím že by se prodaly (navíc tam píšou že jsou do letadla, čemuž nevěřím, ale dát si je tam samořejmě můžeš ;-), tydle mají navíc celkem pěknej číselník. Pro zajímavost ten patent 33239 zde, je to patent právě na hodinový strojek s dlouhodbým chodem (Mouvement de montre à marche de longue durée). To že je to na strojku popsané anglicky a na číselníku německy je normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Strojek má některé typické "doxadetaily", takže to nějak původní bude. Ale ten nápis Brevet, to už netuším, možná nějaká spolupráce dvou firem, nebo dodavatel součástek pro Doxu, nebo strojek dělaný u firmy Doxa v nějaké licenci... nebo třeba obráceně - u Brevetu pro Doxu... nevím. Snad ještě někdo poradí. Edit: aha, tak mezitím už se to tu vysvětlilo, Brevet je pouhé francouzské označení pro patent No, jsem opět o něco chytřejší. Upraveno 3. července 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 (upraveno) Ale ten nápis Brevet, to už netuším Už jsem to tu párkrát psal, Brevet není žádná firma, ale francouzsky "patent", za tím následuje číslo a ten patent tohoto čísla je na tom linku v mém předchozím příspěvku. Upraveno 3. července 2009 uživatelem dknespl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 3. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Už jsem to tu párkrát psal, Brevet není žádná firma, ale francouzsky "patent", za tím následuje číslo a ten patent tohoto čísla je na tom linku v mém předchozím příspěvku. Už jsem na to taky přišel, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 3. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2009 Díky za odpovědi. No nic, do zítřka si nechám projít hlavou, jak moc je potřebuji . Na každý pád do nich nehodlám nějak moc investovat. Tak těch 50E by odpovídalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Nekupuj to. Počkaj si na iné. Teda jedine, že by ti nevadil ten dvojfarebný kaliber. Na eBay sa objavujú často. 8 dňový kaliber je realita.Použitie v automobiloch aj lietadlách tiež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 4. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Asi to tak dopadne. Zaujala mě ta velikost, ale ten dvojbarevný strojek mě odrazuje. A jak jsem obhlédl eBay, tak to není až taková rarita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Feik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Feik zabanujte prosim nekdo tohodle pitomce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se